Ajánlást kérek!

Tetszik, amit linkeltél.
Ha tényleg a Cremated a nude, akkor várhatok.:face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 Likes

Zoeva En Taupe jutott eszembe vagy a Lorac Pro 3

1 Likes

Nekem ezek megvannak, közeli kèp.1595495823961727088295050069738

5 Likes

15954958729131347741548796851695 alul a naked2 fell az 1

3 Likes

Nem tudom hova írjam, nem tudjátok a Pinkpanda magától ad hozzá a rendeléshez promóciós kódot? Elvileg nem járna a rendeléshez az a kód amit kaptam hozzá, mert csak 9000 ft felett jár.

@Szandika Neked kell beírni.
IMG_20200723_121407
Bocsi, gyorsan csak így tudtam megmutatni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Értem, akkor nem tudom mi ez :sweat_smile:. Mert az e-mailemben meg ott van az a kód, pedig nem írtam be, hát mindegy :).

Ha levonták a kedvezményt, akkor örülj neki! Nem fognak e-mailt küldeni, hogy mégis fizess többet. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm mindenkinek, Naked2 áll legközelebb az elképzeléshez. Elkezdem nézegetni.:blush:

Még ez tetszett nagyon, de addig nézegettem, hogy a Smashbox kivonult, nincs már a Douglasban.

1 Likes

@Gloria, nézd:
https://kremmania.hu/elado/salimar-holika-holika-seed-blossom-moisture-cleansing-oil
Szerintem ez nagyon jó ár érte.

1 Likes

Lányok, tudtok ajánlani nekem szempilla/szemöldök növesztő szérumot, ami nem a “drogériás nem sokat érő” és a “baromi drága (~12-15e)” között van?
Még csak drogériással próbálkoztam szemöldökön, nem pillára kell, és nem biztos, hogy segített.
Köszönöm!

1 Likes

Ricínus olaj! Akár gyógyszertári, akár drogériás. Nekem az vált be a legjobban. Egy kitisztított spirállal kenegettem fel anno.

3 Likes

Köszi a tippet!
Bevallom, ettől tartok kicsit, mert közel van a szememhez és az nagyon könnyen begyullad csak úgy (allergia), hát még, ha belemászik éjjel a ricinus :grimacing:
De a listán van a tipp :wink:

1 Likes

Argánolaj is hatásos lehet.

2 Likes

Ó, igen. Így akkor lehet, hogy nem a ricínus lesz a legjobb.

1 Likes

Tipplistára vele! Köszi!

2 Likes

Hirtelen azt olvastam, trappistára…még nem ebédeltem.:grin:

3 Likes

:laughing: jó étvágyat!

1 Likes

Molash skinsmart.hu-ról, vagy https://kremmania.hu/kremek/long-4-lashes-szempilla-noveszto-szerum
Ha jól tudom utóbbit Rossmannban is lehet kapni.

1 Likes

Köszi!
A MOLash tetszett volna, de megújítják és nincs épp, affene…
A Long4Lashes határeset ~ :thinking: