Ajánlást kérek!

ABH-tól nekem csak a Subculture van meg és ahhoz képest, hogy miket mondtak róla szerintem fantasztikus. Nagyon pigmentált és bár kissé időigényes eldolgozni megéri.
A CP szemfestékeit is szeretem. Anno vettem tőlük pár palettát, de eladtam őket. A minőségük jó, csak nem nyúltam értük. Monoim vannak tőlük és nagyon szeretem őket. Ha úgy gondolod, hogy kivársz egy nagy akciót lehet jobban járnál, ha monokat vennél tőlük.
Úgy érzem nem vagyok nagy segítség, hiszen mindkettőt csak ajánlani tudom. Ha az árukat is számításba veszem, akkor azt tudom mondani, hogy felesleges őket hasonlítgatni. Kezdőként a CP jobb választás lehet.

1 Likes

Szerintetek buta dolog, használt ecseteket venni? :sweat_smile:

3 Likes

Nem hiszem. Többször vettem használt ecsetet, de sose lett tőlük problémám. Az átvétel után meg kell őket tisztítani (biztos, ami biztos alapon), és ennyi.

2 Likes

Dehogy! Az enyémek szinte mind azok.

2 Likes

Én is vettem már használtan ecsetet (Sigma), és olyan is volt, hogy én adtam el (KAP). Ha megtisztítod őket biztosan nem lesz gond.
Palettákról annyit, hogy nekem a CP indította el a kémiát. Legszívesebben minden második palettájukat megvenném. Az ABH-val viszont küszködöm, illetve mondjuk inkább úgy, hogy próbálok megbarátkozni. A formula nagyon tetszik, zseniális, de valahogy mégsem jutok vele dűlőre. Árban a Colourpop nyilván sokkal jobb, de azért egy ABH kell az életben. Minél többet nézelődsz, olvasol véleményeket, annál jobban érzed. :slight_smile:

3 Likes

Ó most látom csak :smiley: :open_mouth: :heart:.
@umpalumpa te vagy az eladója az ecseteknek amiket kinéztem :). Így jár az, aki csak az ecseteket nézi :sweat_smile::roll_eyes::smiling_face_with_three_hearts:. Írtam a termék alá, mert csak pár darab érdekelne.

1 Likes

Szerintem is nyugodtan vegyél használt ecseteket. Én ugyan még csak eladtam, de ha úgy jönne ki a lépés simán vennék is.

2 Likes

Tudnátok ajánlani olyan önbarnító testápolót, ami nem büdös? Vagyis jobban mondva, amitől nem leszek büdös?
Avon Sun Caret használtam most és bár nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és a kezdeti szaga sem erős, mire bebarnultam borzalmas szagom lett és sajnos megmaradt. Főleg a tenyeremen. Nem tudom milyen bőröm van, nem tudom emlékeztek-e, de én a C-vitaminnal sem működök jól együtt, mert borzalmas fémes szagom lesz tőle :smiley:
Szóval nagyon szeretnék ilyen szép barna maradni, mint most, de a borzalmas szagok nélkül :smiley:
Köszönöm, ha tudtok segíteni :smiley:

2 Likes

Te is femszaguva valsz a C vitamintol? Azt hittem, ezzel egyedul vagyok. :rofl: Neked mennyi ido mulva jelentkezik a femszag a tenyereden es az ujjaidon?

Jaj de jó, azt hittem csak én vagyok! :rofl:
Este kentem mindig, éjszaka a párom már nem bírt megmaradni mellettem. Az arcom is büdös volt, de a tenyerem, amivel kentem, az vitte a prímet, napokig nem lehetett mellettem megmaradni. Kb. 2-3 nap kellett, hogy elmúljon. Most itt az önbarnítóval hasonlóak a gondok, itt is a tenyerem napokig büdös marad :smiley: A párom persze olyan, mint egy kutya, mindent kiszagol, kénytelenek voltunk külön aludni tegnapelőtt, mert nem bírta elviselni a tenyerem szagát :smiley:

2 Likes

Reggel szoktam felrakni mar csak heti egyszer es masnap este mar erezheto a fem szag, 48 ora mulva mar Terminatornak hivnak itthon. Nagyon kellemetlen, ellehetetleniti az osszebujos elalvasokat es en is nehezen viselem a szagat.
Par eve tettem egy probat egy rozsa illatu onbarnitoval, de mintha egy rozsabokrot gyujtottak volna ram, amibol csak a kellemetlen leegett szag maradt velem napokig. Azota nem probalkoztam ilyesmivel, eleg nekem a C vitamin mellekhatasa.

1 Likes

Rajtam a C-vitaminnak a fémes szag mellett van még valami kellemetlen erdei gombás beütése is, szerintem gyomorforgató sajnos :smiley: Át is álltam inkább az azelainsavra és az alpha-arbutinra, szerencsére ezek is hatásosnak bizonyultak.
Úgy néz ki az önbarnítót nekem is el kell hagynom akkor, pedig ez az egyetlen mód, hogy barna legyek valaha az életben :smiley:

2 Likes

És a parfümmel, ha bőrre kerül, az milyen nálatok?

Csak kíváncsiskodom. :blush:

4 Likes

Orulok, hogy a parkapcsolatod es a borapolasod szimbiozisba kerult mas hatoanyagok behelyettesitesevel. :blush:

5 Likes

Szerintem ott semmi rossz nem jön ki, legalábbis én nem érzem és sokszor a párom is elégedett a parfümjeimmel. Bár a sokak által kedvelt Thierry Mugler Alien rajtam borzalmasan férfias hatást kelt :smiley:

1 Likes

Sajnos kénytelen voltam, ezt könnyebb megváltoztatni, mint a párom szaglószervét :smiley: Olyan dolgokat kiszagol, hogy szerintem parfümőrnek kellett volna mennie :smiley:

6 Likes

Parfum fuggo, van hogy a tubarozsat barackkal erzem ki, mig a fium megkerdezi, hogy mi ez a borzalom mami szag rajtad. :face_with_monocle:
Tobbnyire csak az EDP-k tartosak rajtam, minden gyengebb vegyulet negyed oras etapokban szamolhato. Van hogy ketto utan elmulik. Az eletem egy pokol! :laughing:

4 Likes

Nem tudok a kérdésedre válaszolni, de fel tudok ajánlani néhány darabot ingyen tesztelésre. Lookfantastic box előfizetés, goody bag stb részeként jutottak hozzám, de én nem használom.

Hű, nagyon aranyos vagy, köszönöm! :slight_smile:
Írok privátot :slight_smile:

@Amadea beleültette a bogarat a fülembe a színes sminkkel. :smiley: Nem volt nehéz dolga, az is igaz. :slight_smile:
JS Mini Beaker palettáját beraktam Beautylishen a kosaramba. Vkinek esetleg megvan, megéri?:smiley: Nagyon szépek a színek, különlegesek, de ennek ellenére talán a munkahelyemre (fegyveres testület tagja vagyok) is be mernék merészkedni bennük.

JS korrektorról van valakinek “bőrközeli” tapasztalata? Egyúttal landolna az is a kosaramba. Nem vagyok nagy korrektor felhasználó, pici ráncaimba beleülnek (lepúderezés ellenére) és utálom azt vaskos hatást a szemem alatt, de JS korrektorról jókat hallottam, és eléggé karikásak a szemeim sajnos. :frowning:
Charlotte Tilbury *Glowgasm Beauty Light Wand-jét is ki-berakom a kosaramból… Erről valakinek van tapasztalata?
Beautylish egyébként mivel jön? Rendelhetem itthonra? Leadják a postán és érte tudok menni?

Köszönöm a segítséget és a válaszokat! <3

1 Likes