Ajánlást kérek!

Amit ismerek, és hasonló egyébként az Ameliorate (azt hiszem azt kifejezetten keratosis pilarisra találták ki) meg a Nib+Fab dupeja. Az Amelioratet használom, KP-ra nekem jó, és a problémás tüszőkre is. :smiley: Bár azt hiszem árban a Cerave mindent visz.

1 Likes

Terhesség szoptatás alatt én aPad függő lettem. Folt, terhességi csík halványító hatással kapcsolatban nincs sok tapasztalatom (a blogon Évi arra ajánlotta, aztán pont arra nem használtam). De a hormonális pattanásokat kordában tartja. Nem mondom, hogy nincsenek, de egész barátságosak a korábbiakhoz képest. Nekem jobban bejött mint a niacinamideos TO szérum.

1 Likes

Köszi @Gloria a javaslatot! Elég bíztató, hogy gyakori használat mellett sem okoz hámlást :slight_smile:!

1 Likes

Köszönöm, ezeket nem ismertem. Rákeresek, de gondolom aranyárban vágják az emberhez. :slight_smile: Most megpróbálom kitartóan használni a PC-t, meg a Ceravet. Hátha. :slight_smile:

Én squalane-t használok “dúsításra”, te próbáltad már? Olaj jobban bevált? Marula olajjal szemezek még, de jelenleg hemi-squalane-t használok.

1 Likes

Aha, igen. TO squalane-jét szeretem nagyon. :slight_smile:

1 Likes

Este avatom a retinalt és az apadot. :slight_smile:

3 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok, mit szólsz majd hozzá.:blush:

1 Likes

Be fogok számolni.:slight_smile:

Sziasztok! Létezik 2 in 1 naptej +rovarriasztó? :slight_smile:

Zoeva lapos ecsetem még nincs. Ajánlanátok valamelyiket? Arra gondoltam, ha már úgyis ingyenes szállítás van a hónapban…. :crazy_face:

létezni létezik, de magyarul csak egyet találtam, ami csak spf10 https://www.leitz-hungaria.hu/bros-szunyogriaszto-2-in-1-pumpas-napozashoz-50-ml#

szerk: angol google keresés: https://www.google.com/search?q=2+in+1+sunscreen+and+insect+repellent&oq=2in1+sunsc&aqs=chrome.1.69i57j0l2.9385j0j7&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=_5b_HXsHEOY6qa7bVuZAD56:1547.8095703125

1 Likes

Nézegettem már nagyon az ABH palettákat és a Colourpop palettákat, melyiket ajánlanátok közülük? ABH-ból tetszenek a mini Norvina paletták, meg a Bábel is. Colourpopból a kókuszos paletta és a Californiai tetszik legjobban :). Illetve talán van egy olyan nevű hogy bird paletta.

Nekem a Colourpop nem jött be. Az ABH viszont igen. De ez én vagyok.

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm :slight_smile:

1 Likes

@anon27689852, miért nem jött be neked a Colourpop? :).

Nem működött a kémia. :blush:

1 Likes

6:06-tól:

1 Likes

@anon27689852 végignéztem az egészet, mert érdekelt, jó volt ez a kis paletta tag :D. Nem is hallottam még ilyesmiről.

1 Likes

A Colourpoppal könnyebb bánni, az ABH-k finomabb ecsetkezelést igényelnek, ált. porolósabbak (de nem azt jelenti, hogy ördöngősség őket használni).
Én mindkét márkát szeretem, a CP-tól sok monóm is van a paletták mellett (She, Good Sport, Sweet Talk, Flutter). Az ABH-tól a Modern Renaissance, a Subculture, a Soft Glam és a Jackie Aina van meg. A kicsi pigment palettákat még nem próbáltam, nem igazán tudom hova tenni ezt a Norvina vonalat.
Mindegyikőjüket szeretem, egyedül a CP Sweet Talk sötét színe nem működik, az összes többi szín rendben van.

1 Likes