Ó, azt a Paulas’s Choice-t próbáld ki, van delux minta. Szemránckrémnek használom főleg, vasalóhatású.
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum
Szerettem, elhasználtam egy egészet meg egy mintát is már belőle. Egy bajom van a PC termékekkel, vhogy nagyon drágának találom őket. Holott megtehetném, hogy megvegyem őket, de egy PC termék árából kis túlzással kettő vagy három szuper koreai terméket veszek.
A G&G Ha Rich és az A-Game nekem is az esti rutin része. Korábban a TO retinolos emulziót használtam. Külön írtam akkor a skinsmart csapatnak, hogy milyen sorrendbe csináljam, és úgy alakítottam ki a segítségükkel, hogy a szendvicsben a szalámi a retinol/retinal, alá a hialuron, fölé a hidratáló krém. Még a legelején a TO szerummal egyszer volt sok a bőrömnek, azóta minden rendben, heti 5x használom, az A-Game kb. 3 hete megvan és teljesen jól működik így. Remélem kiprobalod, nagyon hatásos szerintem.
Az, nagyon drága. Kb. másfél éve használom, a múltkor összeadtam nagyjából a rendeléseimet…még jó, hogy a férjem nem tudja.🤦
Őszintén szólva én is keresem az alternatívát, de a PC annyira jó (legalábbis nekem) hogy nehéz ügy. A másik, hogy sokkal jobb állapotban van az arcbőröm. Na, ebben sem szeretnék változást.
Óóóó, sokat segítettél, köszönöm szépen!
Abszolúte megértem, aki PC-t használ. Nem kételkedem a termékek magas minőségében. Én nagyon háklis vagyok a bőrömre, főleg az arcbőrömre.
Amúgy használok PC terméket én is, most ugrott be.
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-skin-revealing-body-lotion-with-10-aha
Őt.
Ezt ne olvassa, aki finnyás: hátul a popsim alatt, térdem felett szeret kipattogni a bőr. Illetve így kis puklik vannak, amik pirosak. A puklikban szőrtüszők, ha megnyomom… Nem tudom mitől. Talán ott benőnek a szőrtüszők nadrágtól. De az az igazság szőröm sem sok van. Minden esetre zavaró.
A88 jelöli a gyártás idejét, nem a felső szám ,vagyis 2018, augusztusban gyártották. A felirat alapján eredetinek tűnik, és emlékszem, hogy nekem is van olyan mac rúzsom.ahol 2 szám szerepel. Most hirtelen nem találtam meg. Talán a back2mac rúzsoknál van rajta extra szám? Szagold meg, ha az enyhe édes illata van és a kupakja ráillik egy másik mac kupakra akkor tuti ,hogy eredeti. De így felirat alapján is azt mondanám.
Az a kérdésem, hogy a hámlasztót csak a problémás területekre merjem kenni, vagy mindenhova? (Geek and Gorgeus Cheer up.) Mennyit kenjek magamra? Addig neki se merjek állni amíg nincs fényvédőm? Nem kezdhetném el naptejjel? Nem bírok várni amíg beszerzek egy fényvédőt :D.
Ez is szuper lehet, ezt a hámlasztót is nézegettem :).
Az egész arcodra kend fel nyugodtan a hámlasztót. Nekem négy csepp elég az egész arcomra, csak vékonyan szoktam felvinni, nem kell folynia az arcodon.
Használhatsz naptejet is az arcodra ha neked megfelel, az is fényvédő.
@BlackXentric, használsz ilyen pipettát az adagolásához? :). Csak reggel lehet használni? Bocsi a sok kérdésért :).
Én hámlasztót inkább esténként használok, heti pár alkalommal, de ezt majd kitapasztalod, hogy neked milyen gyakorisággal válik be. Én csak simán a kezembe cseppentem, és úgy kenegetem be. Nagyon folyékony, vízszerű az állaga, úgyhogy csak óvatosan. Először inkább kevesebbet többször
Naptej és fényvédő gyakorlatilag szinonima, csak a naptejet inkább a testre való termékek esetén szokták használni.
Köszönöm szépen!
Nem, az eredeti csomagolásból a tenyerembe cseppentek belőle és onnan viszem fel az arcomra. Esténként használd és először maximum hetente kétszer. Én később sem kezdtem el naponta használni. Talán a minden második nap volt a leggyakoribb. Nekem úgy bőven megfelelt. Kezdd el használni és ahogy dunaimano is írta majd kitapasztalod.
Ezekre a benőtt szőrtüszőkre is AHÁ-t kensz?
Szia @Szandika, mehet egész arcra, arra figyelj, hogy száraz legyen a bőröd. Én is jártam úgy, hogy tökre kipirosodott az arcom tőle, aztán rájöttem, erre figyelni kell. Vattakorongra szoktam önteni, először T-vonal, homlok-orr-áll, aztán ami marad rajta azzal az arcod többi része. Első alkalommal lehet, hogy csípni fog, sőt pár nap múlva hámlani kezd. Ne ijedj meg, elmúlik. Sztem heti 1-2 elég normálhoz közeli bőrre. A hámlasztást 1%-sal kezdtem, és nagyon durván hámlott a fejem az első pár alkalommal.
Fényvédőnek, ami elérhető, ára sem vészes, ezt ajánlom: https://kremmania.hu/kremek/sundance-kids-50-sensitiv-sonnencreme-napozo-krem
Kipróbáltam a testre való verzióját, egy összetevőben tér el, és nagyon jó. Könnyen beszívódik, nem fénylik. Beszerzem magamnak is.
Igen, mert azt olvastam jó. De amíg az arcomat mindig bekenem, minden reggel, este szérumokkal becsülettel, mindenféle csoda kencével, addig testápolózni utálok… Úgyhogy most akarom elkezdeni normálisan használni a PC testápolót.
Ha nagyon utálod, akkor csak a kritikus részekre kenj és azzal is tettél valamit magadért
Testre ezt tervezem kipróbálni, radír helyett: https://kremmania.hu/kremek/cerave-sa-smoothing-cleanser
Hátha érdekel.
ebből a testápoló megvan Köszönöm