Ajánlást kérek!

Az a problémám vele,hogy egyik Mac rúzsomon sem szerepel szám.

Tud valaki ajánlani nekem olyan weboldalt, ahol ha megvan a mostani alapozóm színkódja megtalálom, hogy más márkákból mi ennek a megfelelője?
Köszönöm.

https://findation.com/

2 Likes

Igen ez nekem is furcsa. Nem szokták számozni őket csak a név és finish.

Hasznàltként venném állítólag Douglasból van. Tanàcstalan vagyok.

@Gloria használod már a retinalt? Bevált?

1 Likes

Imádom. Varázsszer. Kicsit túlzásba is estem vele. Direkt, kíváncsi voltam, mennyit bírok.
Szóval heti 5x, két pumpálás/esti alkalom nekem bevált. Előtte G&G APAD, szeretik egymást. Használgattam más retinolt (rendszereshez az A-game kellett) de a reggeli babapofival még nem találkoztam, csak olvastam róla :blush: egészen eddig.
Érdemes kipróbálni. Az ára nagyon barátságos, a tudásához képest. A tubus pumpája lehetne kicsit erősebb, a színe is érdekes, de ennyi pénzért nem bánom.

6 Likes

Megrendeltem a múltkor, már másfél hete ott áll a polcomon, de nem mertem még kipróbálni, egyelőre gyűjtöm és olvasgatom róla a véleményeket.

Bár a Helia-D nappali és éjszakai arckrémjeimben, amiket mostanában használok, van egy kevéske retinol, de az én bőröm ennél jobban nincsen hozzászokva, ezért vagyok óvatos.
Heti 2-3 alkalommal gondoltam először elindulni vele, olyankor kihagynám a hámlasztót is.
Esti arctisztítás után, majd a G&G HA5 RICH szérum, majd a szokásos esti arckrém.
Már az első használatot követően is érezhető volt az eredmény?

3 Likes

@Gloria gyors megrendelem az APAD-ot, és az A-GAME-t, ha már ennyire magasztaltad. :smiley:

2 Likes

Kombinált bőrre használom, csak szólok.:blush:

2 Likes

APAD jó a rozáceás bőrömre, a retinal meg a koromból fakadóan. :smiley:
Amúgy ennél ezerszer erősebb retinolt is használok. :slight_smile:
Ezeket:
https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-granactive-retinoid-5-in-squalane
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-a313-pommade
https://kremmania.hu/kremek/tindigo-smooth-glow-night-repair-oil-serum

2 Likes

Pár nap után, reggel a tükörben láttam, hogy ez bizony ejha! Én már próbáltam A313-at, Tindigo-féle 0.5-t, PC-ből mintákat. Az 1%-os PC sok, hámlott az arcom mindenhol, az A313 szó szerint gyilkos.
Az A-game ezekhez képest gyengédebb, de hatásosabb.
Ha kezdő vagy, heti 2 alkalmat javaslok, toner szérum után. Heti kétszer hámlasztok, de nem a retinolos napokon, sztem nem is ajánlott egymás után. Nálam ez az 5-2 nap a hajmosáshoz van igazítva, vasárnap és szerda hámlasztás, a többi nap retinol, így nem felejtem el. :smile:

4 Likes

To kivételével megvolt. Az A-game nekem jobban bevált. Remélem szeretni fogod.
A kombinált bőrt azért írtam, mert száraz bőrre nem tudom milyen lehet.
Én rosacea-ra és hidratáláshoz használom, jobb is mint a hyaluron.:smile:

1 Likes

Hámlasztóból is a leglightosabbat használom, de azt minden este és szereti a bőröm.
Én meg azt hittem, hogy a szérumot a retinal után kell alkalmazni. :flushed:
És most kisebb vita is kialakult a KM-án a termék körül… azért is nem mertem még elkezdeni.

1 Likes

Retinol mellé, de alapból is estére mindig durván hidratálok (olaj, szérum, zsíros krém).
Retinol szárít, sztem legalábbis, ezért kell mellé extrán hidratálni.
Apadra csak simán kíváncsi vagyok. Mióta nem szedek fogamzásgátlót, hajlamosabb vagyok kipattogni. Mondjuk most épp szép az arcbőröm (pattimentes), hátam, karom sajnos nem.:frowning:

4 Likes

Ha szárít, akkor mégiscsak utána kellene a hidratáló szérum és krém az én száraz bőrömre. Egyébként azt írták is valahol, hogy nem kimondottan a szárazbőrűeknek ajánlott az alkalmazása.

1 Likes

Szerintem ahogy beválik, az alapséma, hogy a könnyebb állagtól a nehezebb felé haladjunk.
A rich szérumot én előtte használnám. De sztem próbáld ki így-úgy is, aztán ami jobb. Calmdown nagyon szupi, használom. Ezt meg az eggyel erősebbet, de azt ritkábban.
Arra érdemes számítani, hogy a retinol szárít, több hidratálásra lehet szükség.

2 Likes

Az Apad a G&G-ből a másik felfedezésem. Majd írd meg légyszi, szerinted milyen.:blush:

1 Likes

Mindenképpen :slight_smile:
C vitamos szérumot nem csíptem G&G-től, amúgy mindent.

1 Likes

TO csipkebogyó olajat nagy szeretettel ajánlom száraz bőrre. Lehet krémbe is keverni, vagy a legfelső rétegre szoktam feltenni éjszakára. Vagy nappal pár cseppet elkeverek egy szérumba és azt teszem fel.

2 Likes