Oh, köszi, jónak tűnik. Meglesem R-ban.
Ez a youtuber összevetette a Zoeva és ABH alapozót. De örülök, hogy belinkelted. Ha jól értem, Zoevát jónak mondja.
Ne edd meg, nem finom.
Csajok, kipróbálta már valaki a catrice új matt folyékony rúzsát? matte on ink, egyik fb-s ismi szerint nagyon jó, nem ragad, szépen terül ,megéri. https://www.youtube.com/watch?v=RULZljgU4KY Megyek majd dm-be leskelődni. És a dm sundance önbarnító dropját arcra ? azt is ki szeretném próbálni.
Asszem, erről beszéltünk egy másik topikban. Nekem 3 szín van meg, nem ragad és nem szárít annyira, mint a Maybelline Matte Ink, de ugyanolyan tartós, a maradványait könnyebb letörölni. A színeik is szépek, szerintem kell belőle neked egy.
@Amadea, igen erről a témáról beszéltünk. Szerintem is vegyél @Isabelle, mert Amadea, már mindent elmondott a rúzsról ami jó tulajdonsága. Nagyon szép színt választottam, egy rózsaszínt ami talán 1 árnyalattal sötétebb, mint az ajkaim, nagyon szép így felkenve, tuti kedvencem lesz. Nem volt nehéz bánni vele, nem ragad direkt teszteltem is :D. Viszont elkövettem vele azt a hibát, hogy a felesleget vagy papírzsepire vagy a karomra szoktam puszilni :D. Aztán meg alig tudtam leszedni a kezemről, nagy nehezen szappanos vízzel lejött. Kiváncsi leszek nálam mennyire lesz tartós :).
Enni, inni vajon lehet-e anélkül hogy kopik a rúzs?
Inni és óvatosan enni lehet vele.
Ráadásul no transfer, lehet vele puszit is adni a gyerkőcnek, ha hagy is nyomot, csak egy nagyon minimálisat.
Szia,az állaga nagyon jó, tejfehér elég híg folyós krémnek, nem is mondanám igazán, tényleg szérum szerű. Kellemes használni és jól beszívódik. Sajna nem tudom mennyi benne a C vitamin mert elég hátul van INCI-ben, szóval nem tudom van-e annyira hatékony, mint egy TO c vitamin szérum. Egy próbát mindenképp megér.
Köszönöm. Igen, láttam, hogy nincs az első háromban.
Köszönöm a sok vàlaszt, nem figyeltem anno A 010 es a 050 jött haza. Nude es vilàgos barnàs.Legszívesebben vettem volna legalàbb 6 fèlèt, de szerencsère nem limitàlt. A sundance dropsot is elhoztam.
@Isabelle, ó de jó :). Azon aggódtam, hogy limitált :). Legszivesebben visszarohannék azonnal hogy nekem még kell ilyen rúzs, ma ha lesz lehetőségem veszek is még :). Nagyon szuper minőség!
Szeretném ismét a segítségeteket kérni
Olyan fixáló spary-t keresek, ami jól tartja a sminket, és mondjuk drogériában beszerezhető. Esküvőre leszek hivatalos, és én sírós vagyok. Kellene valami, ami helyén tart mindent. A szempillaspirálóm vízálló, de nem lenne szép, ha kis patakok folynának az arcomon.
Köszönök minden tippet
Szerintetek, az hogy mostanában a Pinkpanda ennyire “nyomatja” a Nabla palettákat, hatással lesz a vásárlókra? Többen fogják választani a Nablát? Én ha nincs Alsace, meg ezek a reklámok előtte meg a sok jó vélemény amit ti írtatok akkor nem veszem meg a palettát soha, és ez szomorú dolog lenne.
Próbáltatok már valamilyen Vivienne Sabo terméket? :).
Hát nem tudom, azért reménykedek, hogy jut nekünk is belőle majd De Amadea olyan szépen megfogalmazta, hogy végül is ezek csak sminktermékek és előbb utóbb úgyis hozzád jutnak Az Aurorával voltam , így majd belehaltam, hogy nincs meg, erre szuper áron vehettem meg a zsibin Szóval ne aggódj ezen, szerintem csak a készlettől szabadulnának, meg az egyik legdrágább palettájuk és azért a Dreamy se tegnapi darab, sok embernek már megvan, aki meg megunta felteszi zsibire olcsón
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szerintetek ez eredeti?
Ha beírom a batch kód keresőbe, akkor kidobja, hogy elvileg 2014 februárban gyártották, de ennyiből szerintem csak ezt lehet megállapítani.