Ajánlást kérek!

Oh, köszi, jónak tűnik.:slight_smile: Meglesem R-ban.
Ez a youtuber összevetette a Zoeva és ABH alapozót. De örülök, hogy belinkelted. :slight_smile:Ha jól értem, Zoevát jónak mondja.:slight_smile:
Ne edd meg, nem finom. :smiley:

1 Likes

Csajok, kipróbálta már valaki a catrice új matt folyékony rúzsát? matte on ink, egyik fb-s ismi szerint nagyon jó, nem ragad, szépen terül ,megéri. https://www.youtube.com/watch?v=RULZljgU4KY Megyek majd dm-be leskelődni. És a dm sundance önbarnító dropját arcra ? azt is ki szeretném próbálni. :smiley:

@Isabelle, én tegnap vettem meg, pont ebben a percben fogom felkenni, majd megírom mit tapasztaltam :slight_smile:

Asszem, erről beszéltünk egy másik topikban. Nekem 3 szín van meg, nem ragad és nem szárít annyira, mint a Maybelline Matte Ink, de ugyanolyan tartós, a maradványait könnyebb letörölni. A színeik is szépek, szerintem kell belőle neked egy.:slight_smile:

1 Likes

@Amadea, igen erről a témáról beszéltünk. Szerintem is vegyél @Isabelle, mert Amadea, már mindent elmondott a rúzsról ami jó tulajdonsága. Nagyon szép színt választottam, egy rózsaszínt ami talán 1 árnyalattal sötétebb, mint az ajkaim, nagyon szép így felkenve, tuti kedvencem lesz. Nem volt nehéz bánni vele, nem ragad direkt teszteltem is :D. Viszont elkövettem vele azt a hibát, hogy a felesleget vagy papírzsepire vagy a karomra szoktam puszilni :D. Aztán meg alig tudtam leszedni a kezemről, nagy nehezen szappanos vízzel lejött. Kiváncsi leszek nálam mennyire lesz tartós :).

1 Likes

Enni, inni vajon lehet-e anélkül hogy kopik a rúzs? :smiley:

@Isabelle szerintem is vegyél :slightly_smiling_face: Engem már meggyőztek a lányok, úgyhogy venni fogok :slightly_smiling_face:

1 Likes

Inni és óvatosan enni lehet vele.

1 Likes

Ráadásul no transfer, lehet vele puszit is adni a gyerkőcnek, ha hagy is nyomot, csak egy nagyon minimálisat.

1 Likes

@Natulcien, a C-vitaminos Schüssler szérum milyen?
Tudom ez így nehéz, de más szérumokhoz képest?
:blush:

Szia,az állaga nagyon jó, tejfehér elég híg folyós krémnek, nem is mondanám igazán, tényleg szérum szerű. Kellemes használni és jól beszívódik. Sajna nem tudom mennyi benne a C vitamin mert elég hátul van INCI-ben, szóval nem tudom van-e annyira hatékony, mint egy TO c vitamin szérum. Egy próbát mindenképp megér.

1 Likes

Köszönöm. Igen, láttam, hogy nincs az első háromban.:wink:

Köszönöm a sok vàlaszt, nem figyeltem anno :see_no_evil: A 010 es a 050 jött haza. Nude es vilàgos barnàs.Legszívesebben vettem volna legalàbb 6 fèlèt, de szerencsère nem limitàlt. A sundance dropsot is elhoztam.

3 Likes

@Isabelle, ó de jó :). Azon aggódtam, hogy limitált :). Legszivesebben visszarohannék azonnal hogy nekem még kell ilyen rúzs, ma ha lesz lehetőségem veszek is még :). Nagyon szuper minőség! :slight_smile:

1 Likes

Szeretném ismét a segítségeteket kérni :slight_smile:
Olyan fixáló spary-t keresek, ami jól tartja a sminket, és mondjuk drogériában beszerezhető. Esküvőre leszek hivatalos, és én sírós vagyok. Kellene valami, ami helyén tart mindent. A szempillaspirálóm vízálló, de nem lenne szép, ha kis patakok folynának az arcomon.
Köszönök minden tippet :slight_smile:

1 Likes

Szerintetek, az hogy mostanában a Pinkpanda ennyire “nyomatja” a Nabla palettákat, hatással lesz a vásárlókra? Többen fogják választani a Nablát? Én ha nincs Alsace, meg ezek a reklámok :joy: előtte meg a sok jó vélemény amit ti írtatok akkor nem veszem meg a palettát soha, és ez szomorú dolog lenne.

1 Likes

Próbáltatok már valamilyen Vivienne Sabo terméket? :).

Hát nem tudom, azért reménykedek, hogy jut nekünk is belőle majd :slight_smile: De Amadea olyan szépen megfogalmazta, hogy végül is ezek csak sminktermékek és előbb utóbb úgyis hozzád jutnak :slight_smile: Az Aurorával voltam , így majd belehaltam, hogy nincs meg, erre szuper áron vehettem meg a zsibin :smiley: Szóval ne aggódj ezen, szerintem csak a készlettől szabadulnának, meg az egyik legdrágább palettájuk és azért a Dreamy se tegnapi darab, sok embernek már megvan, aki meg megunta felteszi zsibire olcsón :smiley:

2 Likes

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szerintetek ez eredeti? ECCADA8C-D54F-4507-AAFD-2DF5C72997FA

Ha beírom a batch kód keresőbe, akkor kidobja, hogy elvileg 2014 februárban gyártották, de ennyiből szerintem csak ezt lehet megállapítani.