Ajánlást kérek!

Nekem 6 hónapig bírja a Snapscara, igaz akkor már elkezd hihetetlen rossz állaga lenni, minden kb azonnal lemorzsolódik a szempilláimról, de hát kb 6 hónapig bírják, úgyhogy valószínűleg megváltozik a szerkezete :).

2 Likes

Mostanában én is azt látom, hogy 2-3 hónap a nagyon nagyon maximum, persze lehet én próbálkozom rossz spirálokkal. Olyan 1-1,5 hónap után érzékelhető, hogy nem ugyanazt a hatást éri el, vagy több húzással, 2-3 hónap után pedig a festék nem az igazi. Egyre sűrűbb, vagy lepotyog… Duraline-nal sikerült egy szempillaspirált megjavítanom, közel egy hónapos használatot sikerült vele elérnem. Régebben én is nagyon sokáig használtam egy terméket, nem is tudtam mit jelent a tégelyes jelölés. Később a full 6 hónapot kimaxoltam, jellemzően Maybelline és más népszerű drogériás spirálokkal, de a vége felé már biztos nem volt ugyanaz az élmény.

2 Likes

Lányocskák, van ajánlatotok testre való naptejre, ami 30 spf, viszonylag nagy mennyiség, nem ragad (legfontosabb), esetleh illatmentes vagy enyhe illatú és kibírható az ára? Leginkább itthon elérhető érdekel. Más bajom nincs :sweat_smile:
Köszi!

1 Likes

Nem mondom, hogy a legszebb összetevőjű, én tavaly ezt kezdtem el használni:
https://kremmania.hu/kremek/herbaria-solar-naptej-spf50
Van SPF30 és gyerek változata is. Az ára nagyon baráti, nem ragad, könnyen kenhető. Előtte a PC-t testre valóját használtam, nyilván az mindennél jobb, cserébe kissé borsos az ára.

1 Likes

Én is fényvédő ügyben kérnék segítséget, mégpedig púdert keresek. A Clinique és a Bioderma, amin gondolkodom, de nem ismerem egyiket sem. Használtok nyárra fényvédős púdert? Ha igen, milyet?
Tudom, hogy nem sokat számít, de a lelkemnek annál többet… :slight_smile:

2 Likes

Nem is olyan gázosak az összetevők :slight_smile: . Köszönöm, nagyon jó tipp! :+1: Mindhármat elmentettem!

Gázosnak nem gázosak, csak nem a legszebbek. :slight_smile: Illetve egyéni preferencia kérdése, nekem ez bőven megfelel, és szívesen kenem magamra. De el tudom képzelni, hogy valaki nem.

1 Likes

Nekem is jó lesz, kipróbálom :slight_smile:

1 Likes

Physicians Formula Super CC púder SPF 30

Mondjuk azt nem értem, hogy retinol minek az összetevők közé?
Egyébként használtam, még van is belőle, szerintem jó.

1 Likes

Ezt feltöltöttem, de még jóváhagyásra vár: SUNDANCE KIDS 50 SENSITIV SONNENCREME NAPOZÓ KRÉM GYERMEKEKNEK
vagy
https://kremmania.hu/kremek/sundance-kids-sensitiv-sonnenmilch-50

2 Likes

Az A’pieu-nek van fényvédős loose púdere, de ugye most nem nagyon lehet rendelni.:frowning: A csomagolása ergya, engem nem mattít tartósan, de a fényvédelem miatt vettem anno.

1 Likes

Én ezt használtam tavaly, van még belőle idénre is, nekem nagyon bejött, én tudom ajánlani!

1 Likes

Hú, köszi a tippet, biztosan kipróbálom később, ha már lehet rendelni.

1 Likes

Köszi, ez elég jónak ígérkezik. Könnyen beszerezhető, olcsó, ebben az időszakban tökéletes.

Tavaly ezt vettem meg, nem tudom, van-e még a boltokban:
https://kremmania.hu/kremek/physicians-formula-super-cc-powder-spf30

1 Likes

Hú, most látom, hogy @Kokapu is ezt ajánlotta…

2 Likes

Annál több kedvem van hozzá, köszi :slight_smile:

1 Likes

Drogèriàs vagy high end? Kevèsbè fedő vagy közepes? Drogèriàbòl catrice hd coverage , rival de loop - natural Lift make up - , revlon colorstay foundation 24 h. High end: clinique even better, estee lauder double wear, diortòl is van 1 diorskin ? De az alig fed.

2 Likes

Köszönöm szépen, meglesem, amelyiket nem ismerem.
Amúgy Zoeva alapozót fogom megrendelni végül és most jön a MAC Face & Body. Kíváncsi vagyok rájuk.
DW nem túl matt?
Annyi, hogy olyat teszek csak fel, amiben nincs denat alkohol.
Catrice HD Coverage megvan, használom, de én keverem másik alapozóval vagy BB krémmel, mert nekem too much. Nekem alapvetően egységesítésre van szükségem és egy kis pirosas tónus elfedésére.

Akkor a dw tùl sok ès matt lenne neked. A rdl alapozòról az egyik influencer videòjàt itt talàlod,
https://youtu.be/EvJXipc2VNI , neki is piros az arca, szèpen fed de nincs maszkhatàs. Èn mèg nem pròbàltam, de lehet hogy a napokban megveszem. - autokorr. Kijavìtotta erre : " megeszem " :crazy_face::rofl:

2 Likes