Hát nem még sajnos. Bourjois alkoholos, olyat nem használok, amiben van denat alkohol. Zoevát meglesem.
Neked van Zoevád?
Tudsz róla mesélni?
Nagyon szépen köszönöm!
Most pedig ezt használom, bár az anti-aging-ot Neked még korainak gondolom.
https://kremmania.hu/kremek/annemarie-borlind-anti-aging-make-up-alapozo
Eléggé ígéretesnek tűnik a Zoeva:) És nincs benne alkohol!
És olcsóbb, mint az ABH. Nézek róla még “rivjú” videókat, köszönöm szépen!
36 éves leszek mindjárt, mattokat már én se kenek magamra, bár koromhoz képest jó állapotban van a bőröm. Szóval jöhet minden, amit becuppant a pofim és hidratál.
Legszebb kor!
Igen, már tisztában vagyok magammal.
A Zoeva szemcerkák tényleg olyan jók?
Ha rendelek Zoevarol, kimaxolom free shippingig
Kiko long lasting stickje most nagyon bejött, szépek ezek a Zoeva szemcerkák is.
Az ecset mindig jó opció!
Alig van otthon pár száz darab, elfér még mellé egy vagy kettő
Most kaptam egy freeshippinges Zoeva kodot:sweat_smile: Azt hiszem ez eldőlt!
Van vmi free shipping akció, vagy ezt csak neked szól?
Nem, ezt a vasarlasom után kaptam.
Douglas website-on van macre 30 %…
Èn szeretem a matt alapozòkat, mert utàna ùgyis jön egy selymes pirosìtò, highlighter esetleg mac msf ès a vègeredmèny soha nem lesz matt.
Tudsz mondani klassz matt alapozókat?
Bár mostanában alig használok, de azelőtt nekem is kb. így mentek tönkre lassan. 2 hónap után (rendszeres használat esetén) már egy tiszta spirálkefével a közelben kellett a festés műveletét csinálnom, hogy az esetleges csomókat azonnal ki tudjam fésülni. Mindegy, hogy drága vagy drogériás spirálról volt szó. A 3 hónapot viszont semmiképp nem jó túllépni akkor sem, ha még működik a nyavalyás, de ezt nem is kell neked említenem Fiatalon legalább fél-1 évig nyúztam 1-1 darabot
Nekem van egy Zoeva szemceruzám és nagyon szeretem. Első vonásra fedi a vízvonalat és tartós.
Anno engem az se érdekelt, hogy milyen szempillaspirál. Ami épp le volt árazva, azt vettem meg!
Nagyon szeretem a Zoeva szemceruzákat - nem a soft kohl fajtát, hanem a graphic eyest. Nagyon puha, krémes fajták.
Mikor csóró voltam régen én is