Ajánlást kérek!

Hát nem még sajnos. Bourjois alkoholos, olyat nem használok, amiben van denat alkohol. Zoevát meglesem.
Neked van Zoevád?
Tudsz róla mesélni?:slight_smile:
Nagyon szépen köszönöm!

1 Likes

Itt véleményeztem:
https://kremmania.hu/kremek/zoeva-authentik-skin-foundation

Most pedig ezt használom, bár az anti-aging-ot Neked még korainak gondolom. :blush:
https://kremmania.hu/kremek/annemarie-borlind-anti-aging-make-up-alapozo

1 Likes

Eléggé ígéretesnek tűnik a Zoeva:) És nincs benne alkohol! :slight_smile:
És olcsóbb, mint az ABH. Nézek róla még “rivjú” videókat, köszönöm szépen! :slight_smile:

36 éves leszek mindjárt, mattokat már én se kenek magamra, bár koromhoz képest jó állapotban van a bőröm. :slight_smile: Szóval jöhet minden, amit becuppant a pofim és hidratál. :slight_smile:

1 Likes

Legszebb kor! :blush:

1 Likes

Igen, már tisztában vagyok magammal. :slightly_smiling_face:
A Zoeva szemcerkák tényleg olyan jók?
Ha rendelek Zoevarol, kimaxolom free shippingig :sweat_smile:
Kiko long lasting stickje most nagyon bejött, szépek ezek a Zoeva szemcerkák is.

Azokat nem ismerem. @Amadea azt hiszem inkább.
Vagy rendelj ecsetet mellé… az is jó opció.

1 Likes

Az ecset mindig jó opció! :blush::joy::see_no_evil:

4 Likes

Tényleg @Amadea lesz az embefem cerka ügyben. :sweat_smile:

2 Likes

Alig van otthon pár száz darab, elfér még mellé egy vagy kettő :sweat_smile:

6 Likes

Most kaptam egy freeshippinges Zoeva kodot​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: Azt hiszem ez eldőlt! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Van vmi free shipping akció, vagy ezt csak neked szól?

Nem, ezt a vasarlasom után kaptam.
Douglas website-on van macre 30 %…

1 Likes

Èn szeretem a matt alapozòkat, mert utàna ùgyis jön egy selymes pirosìtò, highlighter esetleg mac msf ès a vègeredmèny soha nem lesz matt.

1 Likes

Tudsz mondani klassz matt alapozókat?

Bár mostanában alig használok, de azelőtt nekem is kb. így mentek tönkre lassan. 2 hónap után (rendszeres használat esetén) már egy tiszta spirálkefével a közelben kellett a festés műveletét csinálnom, hogy az esetleges csomókat azonnal ki tudjam fésülni. Mindegy, hogy drága vagy drogériás spirálról volt szó. A 3 hónapot viszont semmiképp nem jó túllépni akkor sem, ha még működik a nyavalyás, de ezt nem is kell neked említenem :wink: Fiatalon legalább fél-1 évig nyúztam 1-1 darabot :face_with_hand_over_mouth:

4 Likes

Nekem van egy Zoeva szemceruzám és nagyon szeretem. Első vonásra fedi a vízvonalat és tartós.

2 Likes

Anno engem az se érdekelt, hogy milyen szempillaspirál. Ami épp le volt árazva, azt vettem meg! :see_no_evil:

2 Likes

Nagyon szeretem a Zoeva szemceruzákat - nem a soft kohl fajtát, hanem a graphic eyest. Nagyon puha, krémes fajták.

1 Likes

Mikor csóró voltam régen én is :sweat_smile:

1 Likes