A Cosrx AHA-BHA tonere szerintem is nagyon jó, szerettem használni. Magyar webshopokban is vannak koreai termékek, és amilyen vacak a dollár árfolyam, lehet, hogy érdemes is itthon beszerezni, ha van készleten.
A TO-nak van szalicilsavas maszkja (még nem próbáltam), nekem a L’Oreal Detox maszkja a kedvencem, a koreaiaknak is rengeteg van. A Himalaya Herbals Neem pakolása is jó lehet, de csak rövid ideig szabad fenn hagyni, mert ez tényleg szárít. A Balea kis tasakosai közül a holt-tengeri és fehér agyagosait is érdemes lehet megnézni.
Vagy inkább hidratáló jellegűt szeretnél?
Asszem, a KM Magazin cikkei között van egy maszkokról szóló.
Köszönöm! Már nézegettem ezt a Hylamide permetet, de tegnap szórakozott velem a net és nem tudtam megnézni tinamu-n. A L’Oreal jól néz ki, még nem próbáltam. Úgy látom elég sok féle van. Igen, ilyen maszkokat kerestem kifejezetten az én problémákra hajlamos bőrömre.
A Balea maszkjait nagyon szeretem, többször újra vásároltam őket.
Sziasztok! Páromat már előre megkértem hogy lepjen meg egy Geek and Gorgius cheer up hámlasztóval és egy fényvédővel névnapomra! Azt hallottam nagyon jó kombi bőrre, pattanásokra. Amit elvárnék tőle: Tüntesse el a pattanás foltokat és a pattanásokat. Szerintetek ez elvárható a terméktől? Milyen fényvédőt lenne érdemes hozzá használni, ami ár tekintetében nem olyan húzós? Sosem használtam még hámlasztót, merjek ezzel a termékkel kezdeni? Köszi előre a válaszokat!
A G&G Cheer up hámlasztó a legjobb erre a célra. Egy jó rutin alapköve lehet, de nyilván érdemes minden más termékre is odafigyelni, nem tudom miket használsz még mellette.
Kombinált bőrömre én kémiai fényvédőt használok, a kedvencem a Paula’s choice Youth extending daily fluid spf50, de ennek kicsit borsos az ára. A korábban használt fényvédőim közül még az A’pieu spf45 szintén kémiai fényvédőjét, és a Bioderma Photoderm Max Aquafluid spf50 termékét szerettem nagyon. Ez utóbbit tervezem hamarosan újravenni (az A’pieu rendelés most nem hiszem, hogy megoldható a korona miatt).
Bocsi @dunaimano és nincs a Biodermánál jobb árú fényvédő, úgy rémlik 5000 ft körül van? . Amúgy szuper, akkor megrendelem bátran a hámlasztót :). Hát Helia-d arckrémem van, az pattanásokat nem okoz, néha használok arcmaszkot azok sem okoznak gondot, arctisztítóm sem probléma, inkább hormonálisok a pattanások :).
A Bioderma még a jó árasok közé tartozik, az említett PC pl. 13000 Ft.
Az A’pieu - t 3000 Ft körül rendeltem, ha tudsz valahonnan most rendelni, azt bátran ajánlom. Sajnos más tippem nincs, de hátha valaki itt tud valamit ajánlani.
Ha nem tudsz most fényvédőt venni, akkor ne használj semmiképp hámlasztót. Hámlasztás mellett különösen fontos a napvédelem. Sokan nyárra szüneteltetik a hámlasztók használatát, nehogy több kárt okozzanak vele, mint hasznot. Sajnos tavaly én is megtapasztaltam, hogy nem szabad a tűzzel játszani, mert hiába vagyok hétköznap irodában, hiába kenem legjobb tudásom szerint akár naponta többször a fényvédőt, nagyon kevés elég hozzá, hogy megégjek. Úgyhogy hajrá, de azért csak óvatosan, itt a nyár elején.
Közben látom, kaptál ajánlást másik topikban.
Az jutott még eszembe, hogy hamarosan joy-napok, lehet lesz valami jó kis kupon is.
Ezt még lehet érdemes lenne csekkolni, az új összetétellel nincs benne alkohol, vélemények szerint nem rossz, DM saját márkás.
https://kremmania.hu/kremek/babylove-sensitive-napozokrem-spf50
Ez is DM-ben kapható, szalicilsavas hámlasztó gél.
https://kremmania.hu/kremek/dr-konopka-s-megujito-arcradir
Valamelyikőtök próbálta már ezt a fényvédőt? Jól hangzik, de kíváncsi lennék, hogy mennyire hagy zsíros réteget.
Nem, de legközelebb megnézem, ígéretes.
Én használom majdnem egy hónapja. Kifejezetten szeretem. Rajtam nem hagy brutál zsíros réteget, sőt, a véleményemnél is írtam, hogy egészen matt felkenve, nem ragyogok, mint a diszkógömb. Simán kimegyek az utcára csak ezzel, és hulla fehér réteget se okoz. Aztán hogy nyáron, a nagyon melegben ez majd hogy változik, azt meglátjuk, de jelenleg elégedett vagyok vele
És úgyis jól működik, ha bőségesen kened fel? Nem kukacosodik?
Én nagyon sok fényvédőt kenek az arcomra!
Ma megszaladt vele a kezem kicsit. Az első 10 percben úgy éreztem, megfullad alatta a bőröm, aztán gond nélkül eltűnt. Ment rá még primer, meg CC krém. Teljesen jól viselkedik most is. Alapozóval sem volt gond, eddig nem tapasztaltam, hogy kukacoskodna.
Oh, ez ígértesnek tűnik.
Csak rákukkantok erre már a boltban, köszönöm szépen.
Nagyon szívesen, remélem majd neked is beválik.
Köszi a választ, nagyon jól hangzik, majd ha dm-ben járok, esélyes, hogy bepottyan a kosaramba
Azért egy megjegyzésem még van: egy hónapja sikerült belőle egyet szereznem, és azóta se a webshopban, se a boltban nem láttam… hogy miért, az rejtély.
Sikerült alapozót találnod?
A Zoeva alapozók között is érdemes lenne keresgélned, illetve a Bourjois Healthy Mix is kellemes viselet.
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-healthy-mix-anti-fatigue-alapozo
Kislányok!
Egy szempillaspirált Ti nagyátlagban mennyi ideig tudtok használni? Épp keresem az igazit és úgy tapasztalom, hogy amiket eddig használtam, másfél-2 hónap után már nem muzsikáltak úgy, mint az elején… Persze tudom, hogy van olyan fajta is, aminek épp a múló idő használ.