Ajánlást kérek!

Nekem is az van. Szeretem.

1 Likes

Nálunk a DM-ben megjelent egy essie körömlakk állvány. Van róla esetleg tapasztalatotok? Mármint az essie körömlakkokról.

2 Likes

Nekem az Aruba blue nevű van meg (https://www.essie.com/nail-polish/enamel/blues/aruba-blue), két réteg kell belőle, hogy úgy nézzen ki mint a képen, elég jól bírta, csak a hét vége felé pattant le egy pici belőle, szerintem nézz róla értékeléseket/videókat mert elég változó színenként a minőség.

2 Likes

már az új termékek fülön is megjelent a dm honlapján, úgy látom nagyobb dmekben vannak kitéve

1 Likes

nekem csak egy “multidimension topcoat”-om van az essie-től, “pure perfection” néven. elég régi már, de gyorsan szárad, és ha jól emlékszem, viszonylag tartós is. mondjuk én mindig mindent alaplakkal együtt használok.

1 Likes

Nekem két Essie lakkom van, az egyik nagyon jó, a másikat nem szeretem, szóval árnyalat függő.

Egyébként emlékeztek, hogy pár hónapja volt a DM-nek egy kérdőíve, hogy milyen márkákat szeretnénk az üzletekbe? Emlékszem, én beírtam az Essie-t is, mert az egyik lakkomat pont egy osztrák DM-ben vettem (úgy emlékszem, 8 euróért).

4 Likes

Én nem világos árnyalatban gondolkodnék, hanem piros, vagy lila, stb. Neked milyen árnyalatod vált be és milyen nem?
2.300.- ft körüli áron van kirakva.

Mindegyik világos nude, most nincs előttem, hogy melyik. Sötétebbet még nem próbáltam. Ja, úgy volt 8 euró, hogy éppen valamilyen napok (mint nálunk a Glamour) voltak, és lejött 20% az eredeti árból (kuponom nem volt, csak meglepődtem, hogy nem 10-et kell fizetni).
Amúgy a kevésbé jóval is csak annyi a bajom, hogy három réteg kell belőle, hogy kinézzen valahogy.
Nagyon törtek a körmeim, ezért az utóbbi pár hónapban nem lakkoztam (ezért nem emlékszem az árnyalatokra). Érdekes módon a karantén jót tett neki, mára gyakorlatilag csak egy olyan körmöm van, ami nem az igazi…

1 Likes

Nekem egy adventi kalendáriumnyi Essie van itthon. Kint 8-10 Euro egy ilyen lakk teljes méretben. Szerintem ezt az árat nem érdemelte ki. Kb. ugyanezeket a színeket megveheted más márkától jutányosabb áron, azonos minőségben. A nagy kiszerelés pl. teljesen felesleges, régen megunod a lakkot mire elfogy a fele. Néha kapható utazóméretben valamilyen szettben, az talán elfogy egyszer.
Ha egyszer befejeződik ez az őrület, rádhagyom a piros-bordó lakkokat, ilyesmit szökőévente hordok.

1 Likes

Köszönöm.
Általában olcsóbb árfekvésben szoktam lakkokat vásárolni, amik 2 rétegben felkenve gyenge 1 hétig is kibírják alaplakkon.
Azt gondoltam, ez biztosan valami csodaszer lehet, de csodaszer bizony nem terem minden utcasarkon.

Én a Sally Hansen lakkjairól gondoltam ugyanezt, amikor otthon megjelentek a Müllerben egykor, pedig az is túlárazott.

2 Likes

Igen, ugyanez a véleményem nekem is a Sally Hansenről.

Hát, körömlakkba szerintem nem érdemes sokat fektetni. Max. egy jó alaplakkba és fedőlakkba. Inkább csak ha megtetszik valamilyen szín.

A Sally Hansen nekem is csalódás (kivéve az Insta dri fedőlakk, azt nagyon szeretem), meg a Bourjois lakk, szerintem katasztrófa.

1 Likes

Sziasztok! Az új (nem a régi formula) Loreál Paris True Match alapozóról van valakinek tapasztalata? Fontos, hogy az új formulára lennék kíváncsi!

Nagyon köszönöm!! :slight_smile:

Sziasztok!

Tartós, hidratáló, nem matt alapozót tudtok nekem ajánlani, ha szépen kérem? Lehet drágább is!
Köszönöm szépen! :slight_smile:

Anastasia Beverly Hills, nekem egyáltalán nem emeli ki a száraz részeket.

1 Likes

Oooh, meglesem, kösziiiii :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok! Ajánlást szeretnék kérni!
Még új vagyok a tudatos bőrápolás terén, de már használom az alap rutinomat olyan 4 hete kb. Lenne két dolog is amiben a segítségeteket kérném.
1 .Keresek egy tonikot/mistet amiben van olyan összetevő ami jó hatással lenne az én pattanásokra, mitesszerekre hajlamos bőrömre de nem szárít. A TO hialuronsavas szérumja előtt szeretném majd használni.
2. Szintén keresek egy jó kis arcmaszkot a bőrömre. Az agyagos maszkokat szeretem, de néha már túlságosan szárítanak. Szóval valamilyan könnyen beszerezhető, esetleg online megrendelhető maszkot keresek.
Előre is köszi a segítséget :slight_smile:

tonik/mist vonalon, hát hogy épp melyik lenne tökéletes, azt nem tudom, de koreai vonalon vannak jók. a cosrx és a benton csinált jó arcpermeteket, azt tudom. (ide zárójelben: van egy olyan alkategória hogy “first essence”, na ez pont egy fancybb tonik dolog, sokban láttam nyugtató és gyulladáscsökkentő összetevőket)

1 Likes

Jaj, köszönöm! Már sokat hallottam a cosrx termékekről csak a sok név mindig belezavart :smiley: De megnézem, mert pont ilyen tonikot/mistet kerestem amit lehet fújkálni, de azért nem sima víz.