Nekem is az van. Szeretem.
Nálunk a DM-ben megjelent egy essie körömlakk állvány. Van róla esetleg tapasztalatotok? Mármint az essie körömlakkokról.
Nekem az Aruba blue nevű van meg (https://www.essie.com/nail-polish/enamel/blues/aruba-blue), két réteg kell belőle, hogy úgy nézzen ki mint a képen, elég jól bírta, csak a hét vége felé pattant le egy pici belőle, szerintem nézz róla értékeléseket/videókat mert elég változó színenként a minőség.
már az új termékek fülön is megjelent a dm honlapján, úgy látom nagyobb dmekben vannak kitéve
nekem csak egy “multidimension topcoat”-om van az essie-től, “pure perfection” néven. elég régi már, de gyorsan szárad, és ha jól emlékszem, viszonylag tartós is. mondjuk én mindig mindent alaplakkal együtt használok.
Nekem két Essie lakkom van, az egyik nagyon jó, a másikat nem szeretem, szóval árnyalat függő.
Egyébként emlékeztek, hogy pár hónapja volt a DM-nek egy kérdőíve, hogy milyen márkákat szeretnénk az üzletekbe? Emlékszem, én beírtam az Essie-t is, mert az egyik lakkomat pont egy osztrák DM-ben vettem (úgy emlékszem, 8 euróért).
Én nem világos árnyalatban gondolkodnék, hanem piros, vagy lila, stb. Neked milyen árnyalatod vált be és milyen nem?
2.300.- ft körüli áron van kirakva.
Mindegyik világos nude, most nincs előttem, hogy melyik. Sötétebbet még nem próbáltam. Ja, úgy volt 8 euró, hogy éppen valamilyen napok (mint nálunk a Glamour) voltak, és lejött 20% az eredeti árból (kuponom nem volt, csak meglepődtem, hogy nem 10-et kell fizetni).
Amúgy a kevésbé jóval is csak annyi a bajom, hogy három réteg kell belőle, hogy kinézzen valahogy.
Nagyon törtek a körmeim, ezért az utóbbi pár hónapban nem lakkoztam (ezért nem emlékszem az árnyalatokra). Érdekes módon a karantén jót tett neki, mára gyakorlatilag csak egy olyan körmöm van, ami nem az igazi…
Nekem egy adventi kalendáriumnyi Essie van itthon. Kint 8-10 Euro egy ilyen lakk teljes méretben. Szerintem ezt az árat nem érdemelte ki. Kb. ugyanezeket a színeket megveheted más márkától jutányosabb áron, azonos minőségben. A nagy kiszerelés pl. teljesen felesleges, régen megunod a lakkot mire elfogy a fele. Néha kapható utazóméretben valamilyen szettben, az talán elfogy egyszer.
Ha egyszer befejeződik ez az őrület, rádhagyom a piros-bordó lakkokat, ilyesmit szökőévente hordok.
Köszönöm.
Általában olcsóbb árfekvésben szoktam lakkokat vásárolni, amik 2 rétegben felkenve gyenge 1 hétig is kibírják alaplakkon.
Azt gondoltam, ez biztosan valami csodaszer lehet, de csodaszer bizony nem terem minden utcasarkon.
Én a Sally Hansen lakkjairól gondoltam ugyanezt, amikor otthon megjelentek a Müllerben egykor, pedig az is túlárazott.
Igen, ugyanez a véleményem nekem is a Sally Hansenről.
Hát, körömlakkba szerintem nem érdemes sokat fektetni. Max. egy jó alaplakkba és fedőlakkba. Inkább csak ha megtetszik valamilyen szín.
A Sally Hansen nekem is csalódás (kivéve az Insta dri fedőlakk, azt nagyon szeretem), meg a Bourjois lakk, szerintem katasztrófa.
Sziasztok! Az új (nem a régi formula) Loreál Paris True Match alapozóról van valakinek tapasztalata? Fontos, hogy az új formulára lennék kíváncsi!
Nagyon köszönöm!!
Sziasztok!
Tartós, hidratáló, nem matt alapozót tudtok nekem ajánlani, ha szépen kérem? Lehet drágább is!
Köszönöm szépen!
Anastasia Beverly Hills, nekem egyáltalán nem emeli ki a száraz részeket.
Oooh, meglesem, kösziiiii
Sziasztok! Ajánlást szeretnék kérni!
Még új vagyok a tudatos bőrápolás terén, de már használom az alap rutinomat olyan 4 hete kb. Lenne két dolog is amiben a segítségeteket kérném.
1 .Keresek egy tonikot/mistet amiben van olyan összetevő ami jó hatással lenne az én pattanásokra, mitesszerekre hajlamos bőrömre de nem szárít. A TO hialuronsavas szérumja előtt szeretném majd használni.
2. Szintén keresek egy jó kis arcmaszkot a bőrömre. Az agyagos maszkokat szeretem, de néha már túlságosan szárítanak. Szóval valamilyan könnyen beszerezhető, esetleg online megrendelhető maszkot keresek.
Előre is köszi a segítséget
tonik/mist vonalon, hát hogy épp melyik lenne tökéletes, azt nem tudom, de koreai vonalon vannak jók. a cosrx és a benton csinált jó arcpermeteket, azt tudom. (ide zárójelben: van egy olyan alkategória hogy “first essence”, na ez pont egy fancybb tonik dolog, sokban láttam nyugtató és gyulladáscsökkentő összetevőket)
Jaj, köszönöm! Már sokat hallottam a cosrx termékekről csak a sok név mindig belezavart De megnézem, mert pont ilyen tonikot/mistet kerestem amit lehet fújkálni, de azért nem sima víz.