A disznózsír egyébként tényleg hatásos
Nagyon köszönöm csajok! Ez eszembe se jutott, pedig van itthon minden!
És köszönöm, már megmaradok. Csak ez a csúnyaság maradt hátra.
Sziasztok!
Heg halványításra mit tudtok ajánlani? A kézfejemen van egy nagy égési seb maradványa, pont októberben, egy hónappal az esküvőm előtt sikerült totálisan leégetnem onnan a bőrt. Szépen begyógyult, de azóta is látszik, sötétebb ott a bőr, nem feltűnő nagyon, csak olyan, mintha koszos lenne, de engem eléggé zavar. Van valami ötletetek, hogy mivel lehetne kevésbé látványossá tenni?
Nekem ami most látványos javulást hozott az AHA+Azelaic acid együttes használata (mindkettő TO). A pigmentfoltjaim látványosan halványulni kezdtek ettől a kombótól. Elvileg a C-vitamin is jó erre a célra, de én nem bírom a szagát.
AHA meg C vitaminos cucc van itthon, akkor megpróbálom először ezeket, köszi
Sziasztok!
Nem tud ajánlani valaki esetleg a P2 full shine rúzs 80-as árnyalatára dupe-ot? Anno amikor ezek bejöttek, vettem egy ilyet, és nagyon szeretem, de azóta sehol nem találtam (most meg már p2 sem nagyon van egyáltalán a polcokon…), és nem találtam még meg a tökéletes mását. Esetleg valaki? Köszi előre is!
Halihó! Én is élnék a lehetőséggel, és tanácsot kérnék. Nagyon régóta szeretnék egy ABH palettát, de nem tudom eldönteni, melyik lenne a legjobb választás. Egy olyan palettára lenne szükségem, amivel olyan sminket tudok elkészíteni, ami nagyon visszafogott, megfelel egy sulis napra, de nem szeretném, hogy a teljes palettából csak két színt tudjak használni, tehát jó lenne, ha a paletta koncepciója azért javarészt passzolna ehhez a visszafogott vonalhoz. Egyelőre két befutóm van, a modern renaissance és a soft glam. Az lenne a kérdés, hogy szerintetek a kettő közül melyik lenne jobb erre a célra? vagy ha a márkától esetleg van más paletta, ami szerintetek jobb lenne, azt is szívesen megnézném. (Amit még érdemes tudni, hogy alapvetően nekem a melegebb árnyalatok állnak jól, illetve hidegebb árnyalatok közül a barnák passzolnak még hozzám.) előre is köszi a tanácsot mindenkinek
A két palettát elnézve, meg ahogy írtad a melegebb árnyalatok passzolnak jobban hozzád akkor a soft glam lenne jó választás. Még komfortzónás a sultry is. Ha kicsit merészebb lennél a jackie aina féle paletta is szóba jöhet, de a youtube-on sok videó van az anastasia palettákkal ott láthatod is a színeket és a kész sminkeket is.
soft glam . Ezzel sokkal több nude, barnás, arany színű sminket tudsz készíteni .AMR -ban sok a piros, bordós árnyalat
köszönöm a tanácsot igen, néztem is videókat is, képeket is róluk, csak annyira tetszett mindkettő, hogy nem tudtam dönteni, ezért jobbnak láttam, ha írok ide, egy kicsit objektívebb vélemény reményében
köszönöm igazad/igazatok van, szerintem akkor ő lesz a befutó
Soft Glam vagy Sultry. Az előbbi megvan nekem, nagyon szofisztikált sminkeket lehet vele készíteni. Arra készülj fel, hogy ezek a paletták megtanítanak a finom ecsetkezelésre.
A Soft Glam meleg de a Sultryt is ajánlom figyelmedbe. Nálam ő a legnagyobb kedvenc
köszi a tanácsot az nem is gond, ha rákényszerülök arra, hogy óvatos legyek
köszönöm Mindenképpen ránézek majd a sultry-ra is
Sziasztok! A MAC-nél adnék le egy rendelést, gondoltam vennék egy nude szemceruzát is vízvonalra, kiemelésre. Tudtok ilyet? Nézegetem a színeket, de… Fontos, hogy ne irritáljon. Esetleg más márkában is jó.
Én egy sima essence-t használok a vízvonalra, tartósságban, színben is tökéletes.
https://kremmania.hu/kremek/essence-long-lasting-szemceruza
Ennek van nude árnyalata? Mi a neve?
sajnos eléggé kopott, de “silky nude” feliratot vélek felfedezni rajta…
Nekem Catrice nude szemceruzám van. Az is tökéletes, én szeretem.