Ajánlást kérek!

By Terry Cellularose Moisturizing CC Cream
Az árnyalatom pedig a N2 vagyis Natural.

1 Likes

Köszi szépen! Nem ismertem még, az új alapozóval van teli az Instagram feedem. :slight_smile:

1 Likes

Számomra ismeretlen márka, és jó felfedezés! Viszont a színek és minőség No.1. Hozzánk is szállít a cég, ami német, és szerintem jobb mint sok agyon hypeolt sminkpaletta, horror áron. lásd Tilbury, McGrath és társai

https://www.lethalcosmetics.com/

5 Likes

De jó, köszönöm a sok ajánlást mentegetek serényen :smiley: Fel kell készülni a 400 fokos nyárra is :smiley:

Nagyon örülök,hogy valaki még rajtam kívül is így gondolja. Nagyon komoly minőségű festékek ezek,most gondolkodom,hogy a Jolina paletta lehetséges,hogy jó lenne nekem🤔. Egy barátnőmnek van több palettája,hát az ABH mellette elbújhat.

1 Likes

Igen, làttam a reklàmot Jolinàval, màr több videòjàt is megnèztem. Ezt is hallottam, hogy az abh “porzò szàraz” palettài elbùjhatnak lassan a krèmesebb ùjabb formulàk mellett.

Én január óta szemezek a márkával. Természetesen azóta nincs üres nagy palettájuk (ha 12 árnyalatot választasz bele, akkor kedvezményes 58 euro a végösszeg).

3 Likes

Van több igen különleges szín is ahogy láttam.

1 Likes

Mérgelődök ezen én is,sok minden nem elérhető:( .

A hétvégén a Müllerben miközben a @whitemerci által ajánlott Shiseido pirosítókat nézegettem, nagyon rákívántam erre a Lancome pirosítóra (is). :roll_eyes:
Van esetleg valakinek bármiféle tapasztalata róla?

1 Likes

erről nincs, csak a por állagúakról… sok hűhó semmiért kb. Egy essence vagy más dm-es pirosító is megállja a helyét . Ezt viszont sokan dicsérik. nekem a " szivacs leöntve löttyel - baktériumfürdő" jut az eszembe minden cushion termékről ,bocsi :crazy_face: :see_no_evil: De ne vedd figyelembe a véleményemet, nem akarlak lebeszélni vagyi lyesmi :sparkling_heart:

1 Likes

:smiley:
De figyelembe veszem, mert elgondolkodtató. Máris egy fokkal kevésbé teccik! :smiley:

Nem is ajánlást kérnék, hanem inkább használati utasítást. :grin:
Tavasszal rengeteget biciklizünk, és szerettem volna egy olyan alapozót, ami nem nehezíti el a bőrömet, de fel tudom vinni a fényvédőmre és ad egy kis fedést és mattítást. :slightly_smiling_face:
Nagyon sok jót hallottam / olvastam már róla, így megrendeltem az Annabelle Minerals matt alapozóját:

Sosem használtam még ásványi por állagú alapozót, így igazából arra szeretnék tippeket kérni, hogy ezeket hogy érdemes “jól” felvinni? Biztos van köztünk olyan, aki használ hasonló terméket és van már tapasztalata velük. Előre is köszönöm szépen! :blush:

Én tömöttebb fejű ecsettel szoktam, de flat top brush-sal is simán sikerült már szépen felvinni :slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen, akkor én is kipróbálom majd így. :slightly_smiling_face:Remélem be fog válni ez a termék és jól fog működni a zsíros bőrömön.

Nekem zsíros bőrön szuperül működött :slight_smile:

Ez jól hangzik, nagyon biztató :slightly_smiling_face:

Nekem is tetszik és nagyon sokáig elég még a teszter is.

1 Likes

sleekbad

Egy új bontatlan palettát keresnék a rossz kislányból:) 3500 Ft max vagy olcsóbban. Köszi!

Kicsit más jellegű ajánlást, segítséget kérek: Tudtok-e olyan webshopot, ahonnan kézfertőtlenítő gélt lehet rendelni? Esetleg olyan helyet Debrecenben, ahol van még? A szüleimnek keresek, és nem szívesen járatnám velük végig egyesével a boltokat…

1 Likes