Ajánlást kérek!

Semmi gond, örülök a válasznak :slight_smile:

1 Likes

Némelyik eladó még dekorációnak is rossz.
Volt, hogy parfümről kérdeztem a csaj a duglászaban, erre úgy nézett rám, mintha 1 kg kolbászt kértem volna.

3 Likes

Ja, hát azon felül, ami ott kapható, phingjuk sincs a parfümökről. Ha olyat kérdezel, amit nem ismernek, úgy néznek, mintha valami óccó kínai utánzatot keresnél.

2 Likes

Pupa, Douglas a Westendben. Amit vettem az volt a Müllerben. Bocs, ha félreérthető volt.

2 Likes

A Pupa nem olyan sznob hely, bár egyszer ott is furán nézett rám a csaj amikor nem ultracsiniben nyomtam, de megnyugodott, hogy komolyak a vásárlási szándékaim :laughing:

A Dögleszben egyszer jártam, de el is vették a kedvem a további nézelődéstől, úgy kibámultak… Pedig semmi kirívó nem volt rajtam, csak egy pamut jersey ruha. Biztos nem volt elég fenszi oda :smiley:

2 Likes

Én ma jártam teljesen leszegett fejjel, mert rendhagyó módon tegnap késő este nem volt már kedvem, energiám hajmosáshoz, szárításhoz. Reggel próbáltam menteni a menthetőt, de végül kézzel összefogtam, megcsavartam, és egy banáncsatféleséggel feltűztem.
A sminkem is villámgyors, és egy nagyon leegyszerűsített változat lett, UD smoky paletta 3 színe, mélyítőbe halványra dolgozva Whiskey és Combust + egy tegnap használt ecseten rajta maradt aranycsillámos pigment, vegyítve az UD High színével a mozgó szemhéjra. Alsó vízvonalra MJ Think mély, sötétlila, vagy kékes sötétlila szemcerkája.
Mégis több dicséretet zsebeltem be, mint egyébként, sőt többen jegyezték meg, hogy milyen jól áll a hajam. Érthetetlen! :joy:

5 Likes

Fogalmam nincs hol volt kivesézve az Artdeco Shimmer Powder, de én most akkor ide írom :slight_smile:. Az Armani Luminous Silk alapozóra ne tegye fel senki, mert olyan lesz, mintha belefejelt volna valaki egy highlighter-be.

Na, de nem ezt akartam írni, hanem neked @anon27689852 felhívni a figyelmedet egy highlighter blush-ra. Eddig senkinek nem mertem ezt a terméket ajánlani, mert kizárólag tökéletesen sima arcon mutat pazarul.
Szerintem a színe is passzolna hozzád! Ez a Shiseido Innerglow pirosító 05 Solar Haze árnyalata, ami arany fénnyel ragyogó narancs.
Temptalia Christine-nél a fotókon valami gyönyörűségesen néz ki, bár már nála is látható kicsit, hogy kiemeli az egyenetlenségeket. Nekem sokkal textúráltabb az arcom, sajnos az orrom tövétől kezdve (itt hatalmas pórusok) végig az egész arccsontomon keresztül (itt meg kicsit kisebb gödröcskék + a szememről lefelé húzódó, legyező alakú hosszanti ráncok, igen leérnek :frowning:. .
Brutál primer, brutál alapozó, brutál blur púder segítene a dolgon, de ennyiből be is állhatnék a panoptikumba mutogatni magam.
Ennek ellenére szoktam mégis használni, alapozó után krémpirosítót kenek fel, és erre viszem fel enyhén. Nekem így egy kicsit lágyabb eredményt hoz, messziről nézve kifejezetten szép, közelről meg persze kivehetők egyenként a lyukaim, de ha nincs előttem tükör, akkor képes vagyok megfeledkezni róla. :stuck_out_tongue_winking_eye:

A képen nagyon sárgának tűnik, de a valóságban kicsit pirosasabb, önmagában feltéve arany narancs, a kicsit korallos-barackos krémpirosítóval együtt pedig melegebb narancsos, és az arany fényt is letompítja.

Azért ilyen koszos a széle, mert ma reggel is ezeket használtam, és elfelejtettem letörölni. :upside_down_face:

IMG_20200222_140242

8 Likes

Köszönöm szépen az ajánlást, felvettem a kívánságlistámba. :blush:

Az Artdeco shimmer púder az én Zoeva alapozómmal is összeveszik…

2 Likes

Nagyon szeretném megtalálni az utódját ennek a Nyx Coquette árnyalatnak. Bár egyelőre kifogyhatatlannak tűnik, hiába használom évek óta, tudom, hogy egyszer vége lesz. Ez a jolly joker színem. Amikor nincs kedvem színezgetni, ezt ujjal felviszem, és látszik, hogy valami van rajtam, legalább nem fénylik a szemhéjam, nem virít ki pucéran a sminkemből. A kép nem adja vissza, nagyon világos taupe, leheletnyi lilás beütéssel. Eddig nem sikerült hasonlót találnom, vagy túl barnás, vagy túl szürkés, vagy nagyon lila volt a kiszemelt. Kérhetek tippeket? _20200224_084650

a trend it up-nak volt egy monója, az valamivel húvösebb volt, de sztem már nem kapni.
talán a Catrice Art Couleurs Taupe Addict 050?

Köszönöm szépen. A Trend it Up megvan, de az nem olyan sajnos. A másiknak utánanézek. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem mintha most lenne aktuális, de legondolkodtam, hogy nyáron milyen alapozókat érdemes használni? Nekem egy gyenge fedésű is elég lenne, csak ne follyon le az arcomról, kezdtem így télen megszokni az alapozó használatát :slight_smile: Mit ajánlotok, mit érdemes beszerezni a nyári 40 fokos melegre?

Igazából a bőröd viselkedésétől függ, sztem. Ha nagyon zsíros, akkor semmi nem marad meg. Ha nem annyira, akkor a Double Wear, de az nem éppen vékony.
Talán inkább bb krém, mert ahogy @Kokapu említette, ha jól emlékszem, azok kicsit jobban visszafogják az olajosodást.

1 Likes

Amit most próbáltam NYX Bare With Me Tinted Skin Veil, szerintem jó lehet. Továbbá ami még nekem bejött, az az Annabelle Minerals poralapozó, nekem szépen megmaradt, pedig zsíros bőröm van.

4 Likes

Köszönöm @umpalumpa és @macooka ! T vonalban zsírosodik a többi normál vagy hajlamos a kiszáradásra így szélben :frowning: Akkor lehet csak elég lenne valami mattító porpúder is?

Én mindenképp a por állagú ásványi alapozókra szavazok. Tavaly nyáron nálam már bizonyítottak. Ezeket próbáltam:
Yamuna, Kell a púder, Annabelle Minerals fedő hatású. Ez utóbbi vitte a pálmát. Ez a kedvencem. Ráadásul árban is sokkal jobb mint a KAP és matt meg fényes finishben is kapható.

És sok színben kapható

2 Likes

De jó köszönöm! Tényleg az ára is nagyon szuper! :blush:

1 Likes

Ha a por állagú ásványi alapozók nem jönnek be (rajtam ocsmányul néz ki a tág pórusú bőrömön - bár csak Inikát próbáltam), akkor BB krém, vagy színezett fényvédő.
Nekem tavaly ez a Neostrata volt, szerintem idén is ezt fogom használni, ez elég jól mattított. Viszont eléggé zsebbenyúlós, ráadásul a színe nem biztos, hogy passzolni fog.

2 Likes

Ezt a Neostrata-t én is beszereztem, nem is olyan régen, még nem próbáltam, de eddig amiket a márkától beszereztem és magamra is kentem, azok működtek. Bizakodó vagyok, de majd meglátjuk élesben. :sweat_smile: A héten visszatértem egy kedvenc CC krémemhez,ami hihetetlen módon 2 nap alatt jelentősen visszaállította a folyós T-zónámat (remélem nem csak időlegesen), pedig hidratálós CC krém, igaz a tág pórusaim a nap folyamán kirajzolódnak nem is kicsit, de még akkor is jobb, mint sok másik alapozó.

2 Likes

Melyik az a CC? :slight_smile: