Ajánlást kérek!

Köszönöm szépen :blush: :birthday:

1 Likes

Sziasztok :slight_smile:
Bár általában csak csendes olvasó vagyok, most a segítségeteket szeretném kérni. Szülinapi ajándék gyanánt fogok ellátogatni egy Body Shop-os sminktanácsadására. Az ára 10.000 ft, ami levásárolható sminktermékekre. A dilemmám az, hogy nem használtam tőlük még semmit, és a KM-et nézegetve sem lettem sokkal okosabb. Használtatok már onnan valamit amit tudnátok javasolni, vagy esetleg jókat halottatok róla?
Köszönöm a tippeket előre is :slight_smile:

4 Likes

Nekem csak egy pirosítóm van tőlük, a Honey Dome azt hiszem ez a neve, de nagyon szeretem :slight_smile: Barátnőm a testvajakért van oda egész gyűjteménye van, imádja őket :slight_smile: Mondjuk, az nem épp smink…

1 Likes

Azt hiszem, a bronzerüket dícsérték… de nem vagyok benne biztos.

A Himalaya arcmaszk egy csoda, bár csak annak ajánlanám akinek zsíros a bőre, mert kicsit szárít.
De mindenki talál ott magának valót.
Vannak jó illatok is tömkelegével…
Ha nem tudod még így se elkölteni, akkor küld el nekem, elköltöm én. :slight_smile:

1 Likes

@Alsace @Szandika isten éltessen Benneteket! Örülök, örülünk, hogy vagytok! :heart:

4 Likes

A Shimmer Waves pirosító/higlighter kompaktot jó szívvel ajánlom, nagyon szép, van egy kis fénye is, nagyon jó színekben elérhető. https://the-body-shop.hu/shimmer-waves-coral
Tavaly nyár végén találtam rá a krémes bronzosítójukra, nagyon nagy kedvenc lett. Gyönyörűen eldolgozható, meg merem kockáztatni, hogy jobban, mint az ikonikus Chanel krém bronzosító, jobb az állaga, krémesebb, ezáltal szebben lehet eldolgozni is. https://the-body-shop.hu/bronzing-balm-honey-bronze-9g
Ezt az ecsetet szintén merem ajánlani, használom alapozáshoz is, de a krém bronzosítóval nagyon-nagyon jól együttműködik, főleg ahhoz használom. https://the-body-shop.hu/alapozo-ecset

6 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Úgy örülök, hogy @Amadea megmutatta a fórumot, olyan szuper közösség van itt, köszönöm, hogy a részese lehetek :sparkling_heart:

7 Likes

Sajnos csak sminkekre lehet elhasználni, gondolom nem az az erősebb vonaluk :smiley:

Nagyon örülök, hogy annak idején rátaláltam erre a fórumra, csak összevissza kattingattam a krémmánián :D. Egy darabig zugolvasó voltam, az összes bejegyzést elolvastam, és nagyon szimpatikusak voltatok már akkor, csak valamiért emlékszem azt hittem hogy ez valami barátnős, zárt fórum, és idegeneknek tilos a bemenet, annyira jó volt az összhang :). Annyi hasznos és jó dologról lehet olvasni, motiváltok és ha szomorú vagyok, felvidít a fórum :). Még egyszer köszi hogy vagytok :hugs::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

9 Likes

@Szandika @Alsace boldog születèsnapot kívánok! :slight_smile::birthday::bouquet::gift::lipstick:

2 Likes

A Shimmer Waves-t èn is jó szívvel ajánlom.
Ami mèg bevált tőlük az az All in one púder, vizes szivaccsal haszálva alapozó. Egyedül a szaga miatt fanyalogtam eleinte, de pár hèt alatt megszoktam :sweat_smile: https://the-body-shop.hu/all-in-onetm-puder-es-alapozo-tobb-szinben

Én az Eladó menüpont után el se jutottam :crazy_face: De én is nagyon örülök, hogy van itt ilyen barátkozós fórum és csatlakozhattam :blush:

@Guppi nagyon köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Sziasztok! Ma voltam Westendben a moziban, közben láttam milyen boltok is vannak itt. Pupa, Nyx, Mac, the Body shop stb, kánaán van itt körülbelül :upside_down_face:, egyszer úgy beszabadulnék mindbe :D, csak félnék hogy kinéznének :/.

Dehogy néznének ki! Ha bunkó és misz eladóval találkozol tudd, hogy ugyanannyit érsz, min más ember, jogod van otg lenni, körülnézni, kérdezősködni, vásárolni. Az eladók amúgy a forgalom növelés miatt vannak ott :wink:

5 Likes

Nem érdemes foglalkozni ezzel. Én múlt héten voltam, Pupát megnéztem kíváncsiságból, tök aranyos lány volt az eladó. Douglas ebből a szempontból csalódás volt, úgy pakolta egy csajszi a polcot, hogy nem fértem oda nézelődni.:smile:
Nem baj, megvettem a Müllerben hétvégén, jóval olcsóbban.

4 Likes

@Gloria Van Pupa a Müllerben is? :slight_smile:

1 Likes

A Pupa és Müller külön boltok. A Pupa márkabolt, csak a saját boltjában van. A Müller drogéria (asszem), olyasmi mint a Rossmann, DM, csak sokkal nagyobb a választék, presztízs márkák is vannak és sok más is, pl. írószerek, játékok, stb.

1 Likes

Igen, párszor jártam már bent, csak annyira nem tudom követni a sminkmárkákat amik a Müllerben vannak, hogy csak na :D.

Ja, bocs @Gloria, Neked szólt a kérdés, elnézést, hogy belekotyogtam, nem figyeltem!

1 Likes