Ajánlást kérek!

Tényleg, igazad van. Kipróbálta mind a 4 égetett palettát ebből a sorozatból, gyönyörű lett a végeredmény.

2 Likes

Nekem egy Revolution palettám van a Sophx, de meglepően jó a minősége és szép nagyon!

1 Likes

Én úgy általában nem szeretem a kék színt,de ez nagyon szép lett.

Az nekem is megvan, én is szeretem :).

@Szandika boldog szülinapot! :slightly_smiling_face::birthday::bouquet::gift:

2 Likes

Én is nagyon boldog Szulinapot kívánok nektek, @Alsace, @Szandika :partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

2 Likes

Én is nagyon boldog szülinapot kívánok @Alsace és @Szandika !

HTB1qQPsXb9YBuNjy0Fgq6AxcXXaS

3 Likes

Alsace-nak is ma van?
Akkor Happy Happy Birthday!!! :birthday::tada::bouquet:

Neki holnap van. :slightly_smiling_face:

Nagyon boldog szülinapot kívánok @Alsace és @Szandika :kissing_heart::blush:

1 Likes

@Puszedli83, @noisette, @Kokapu, @Blanky, köszönöm szépen nektek a köszöntéseket, nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám. :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::kissing_heart::blush:

4 Likes

@Szandika @Alsace Boldog születésnapot kívánok nektek! :slight_smile:

1 Likes

köszi, kedves vagy :slight_smile: ismerem a webshopot, de ez csak német nyelvterületre szállít, dél-európába sajnos nem

Èn is gratulálok a szülinaposoknak @Szandika , @Alsace :sparkling_heart: bridal-168832_640

2 Likes

Isten éltessen titeket születésnapotok alkalmából @Alsace és @Szandika :birthday::rose::clinking_glasses:
Kép

2 Likes

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart: Köszii :slight_smile:

1 Likes

@Anheszenamon, @Isabelle, Gyönyörű képek, köszönöm a köszöntést :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Likes

Bocs, azt hittem Ausztriában vagy Németországban vagy.

@Szandika legyen boldog szülinapod, remélem jól telt! :heart:

@Anheszenamon, @Isabelle, @BlackXentric, @Kokapu, @noisette, @anon63018870, @Puszedli83, @Blanky nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám előre is :birthday: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :relaxed: Szép képeket küldtetek :hibiscus: :heart:

8 Likes

Kedves @Alsace, neked is nagyon boldog szülinapot kívánok! :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::wilted_flower::birthday:

1 Likes