Úristen, de csodás ez a szín
Én saját véleménnyel nem tudok szolgálni, nincs sajnos tőlük még semmilyen termékem. Viszont #thegreensophia magyar YouTube videós mindig áradozik az Inglot pigmentekről, és nagyon jó ízlése van smink terén.
Igen őt régóta nézem és nagyon szeretem. Neki a 14, 85 és 80 van meg. Ez utóbbit már nem lehet kapni. Én a 22-es mellett még a 115 és 119-et néztem. Már rengeteg youtube swatch videót megnéztem.
Én is imádom Zsófit, a kedvenc magyar videósom és bízom a véleményében.
Ha beszerzed a pigmenteket, majd küldj nekünk swatchokat róluk.
Nekem is ő a kedvenc magyar videósom, bár Pekár Magdit is kedvelem (Beautyjunkie) Ennek ellenére úgy érzem, hogy a Tindigóval és a Kell a púderrel szemben kicsit elfogult Zsófi.
Ezzel egyet kell értsek, nekem is feltűnt, pedig tényleg nagyon kedvelem őt. Egyébként érdekes módon több magyar videósnál figyeltem fel erre, pl. Temesanikó, Sipka Barbi (bár ő Tindigónál dolgozik) és Ditke.
Igen, pontosan így látom én is. Kaptak ingyen termékeket Tajti Ilditől és csak áradoznak mindegyikről, semmi negatívat nem mond senki. Azt meg nem akarom elhinni, hogy minden termék mindegyik bőrtípusnál tökéletesen működik.
A KAP sem tökéletes márka. Szerintem a blenderük kifejezetten rossz.
Én szeretem a KAP blendert, sokkal jobban, mint a Real Techniques blendert.
www.flaconi.at
Csajok, tudjátok esetleg, hogy az ABH palettákat hol gyártják?
Made in USA van a palettáim hátán.
Szuper, köszi!
Kaptam előszülinapi ajándékként egy aldis arctisztító elektromos kefét . Milyen arclemosóval ajánljátok a használatát? :). Holnap majd teszek róla képet Easy home :).
Mikor van a szülinapod? Nekem is közeleg szélsebesen (febr 18) Én a szuper smink, Lush és csokicsomit kaptam előajándéknak barátnőmtől
Azta ez nem semmi
Köszönöm
Most akadtam rá erre a videóra, hogy ebből a palettából ezt ki lehetett hozni, hát nem semmi. Sajnálom, hogy alig nézi valaki a videóit, nagyon tehetséges pedig. Gyönyörű lett nem?
Olyanok a szemei, mint két nagy pillangószárny