Ajánlást kérek!

Akkor én is a The Ordinary, Hylamide és/vagy a G&G termékeket ajánlanám a Skinsmartról vagy a Tinamuból. A legjobb fényvédő szerintem a NIOD S30. Kémiai hámlasztást miért nem szeretnél? Szerintem az egyik alapja a boraploasnak, a szérumok is sokkal jobban hatnak, ha nem kell “átverekedniük” magukat egy elhalt bőrrétegen. Nagyon jó komplex peptides-HA szérum a Hylamide Subq Skin. Mici víz: a Biodermánál nem nagyon találtam még jobbat, esetleg egy hidratáló, Paula’s Choice vagy The Ordinary.

3 Likes

Nagyon köszönöm a tippeket. :slight_smile:
A kémiai hámlasztást én amúgy szeretem, használok is ilyen terméket. Abban nem vagyok biztos, hogy ő is megbarátkozna-e vele. De, ha sosem próbálja ki, ugye :wink:

1 Likes

Esetleg még a szepsegcenter.hu kínálata? A Narüko rózsás hialuronsavas széruma és az am+pm fényvédő nagyon jó.
TO-ból egy könnyed, nem hűtőben tárolós C-vitamin szérum, vagy az emulziós retinol szérum?

4 Likes

Megint lemaradtam róla, pedig gyakran nézem az eladó termékeket (bár mostanában munkaidőben nem nagyon tudok telefonozni)
Így ma megrendeltem a makeup.hu-ról.

1 Likes

Én is pont az Ofra Pillow Talkot akartam javasolni nagyon világos bőrre @Alsace. Nekem is megvan, és nagyon világos, de erőteljes fénye van. Csodás.

1 Likes

Megkérdezhetem, hogy melyik korosztályba tartozik?

2 Likes

26 éves.

C vitaminos szérumra én is gondoltam.
Megnézen a kínálatukat, köszönöm a tippet:)

2 Likes

Jól tetted, mert limitált. Remélem, hogy szeretni fogod!
Az enyémben már van egy kis hupli is! :see_no_evil: Bele se merek gondolni, hogy esetleg valamikor majd elfogy! :laughing:

1 Likes

Másnak vásárolni még nehezebb ügy, mint magadnak. A Skinsmartot nagyon ajánlom, sok hasznos infót találsz, YT videóikat is érdemes nézni.
A tavalyi évben nagyjából minden Paula’s Choice terméket kipróbáltam, szerintem nagyon bele lehet nyúlni. :neutral_face: Minden nem válhat be. Pl. a Calm család, ami kifejezetten érzékeny bőrre van, nekem irritált, valamelyik összetevőt nem bírom. Fényvédő ugyanez, mindet kipróbáltam, de tényleg, tasakossal vagy deluxban, 3 vált be nyolcból. :thinking:
A PC mellett szól, hogy nagyon jól formulázott, gond nélkül lehet rétegezni. Nem olcsó, de nagyon jó, én szeretem. Én simán vennék deluxot fényvédőből, abból meg többfélét.
Azért van jolly joker is, amit jó szívvel ajánlok.
micellás: Bioderma Sensibio, attól nincs jobb
hámlasztó: G&G Calm Down
toner: PC Resist Advanced kedvencem, száraz bőrre szeretni fogja
fényvédő: PC Defense fizikai vagy PC Resist kémiai
szérum: C-vitaminos antioxidáns szérum és G&G 101 Hyaluron
26 éves bőr még fiatal, szerintem Hyaluron, C-vitamin elég lesz.

4 Likes

A Glamtopia pirosítóval is szemeztem, de most nem akartam annyit költeni mert KM zsibin leütöttem egy By Terry pirosítót is, meg az Annabelle Minerals ásványi por pirosítót is megrendeltem Rose árnyalatban.

1 Likes

A hyaluron nekem is eszembe jutott.
Egyébként tényleg nem egyszerü másnak válogatni. Sőt, kezdőként még saját magamnak is elég nehéz, ennyi információ és termék között.
Mindannyiótoknak köszöm a tanácsokat, megnézem az összes terméket, és remélem sikerül olyanokat választanom, amivel elégedett lesz.
A PC-vel egyébként most ismerkedek. Pont a Calm-ból próbáltam a fényvédőt, és nagyon szerettem. Most tervezek deluxe kiszerelést rendelni belőle. Személy szerint én jobban szeretem a fizikai fényvédőket, minden hátrányukkal együtt.

2 Likes

Őt is lementettem, ahogy ismerem magam, biztosan szeretnék többféle terméket kipróbálni úgyis még :slight_smile: Jót nevettem, hogy a zsibire felkerült mindkét Anastasia Glow kit, de én akkora már a Too Faced felé elköteleződtem. :smiling_face_with_three_hearts: Mondjuk amennyiért adja, hasonló árban barátnőm elhozná nekem, ha kérem nyáron. Szóval lehet inkább várok, a Too Faced jó áron volt fenn szerintem :slight_smile:

1 Likes

Igen, nem egyszerű, épp ezért olyanokat mertem ajánlani, ami gyakorlatilag bármilyen életkorban nagyszerű lehet egy olyan típusú bőrre, mint a barátnődé. A kémiai hámlasztás (persze enyhe termék javasolt) miatt szerintem ne izgulj, hidd el, imádni fogja a hatását, nagyon látványos tud lenni a kezdetekkor. És természetesen a Skinsmart oldalt és YouTube csatornát valóban érdemes, szerintem abszolút nemzetközi színvonalú a munkájuk.

4 Likes

A Skinsmart nekem is kedvencem. Hatalmas segítség az indulásban, teljesen érthetően fogalmaznak, szeretem őket.

2 Likes

Emlékszem, hogy valakinek megvan Lisa E. rúzsa Love of my life árnyalatban. Volt swatch is róla itt valamelyik oldalon 2 másik árnyalat mellett, de nem találom. Ha megvan még a kép esetleg belinkelné?
Gondolom sok webshopban lesz valetinos akció, talán Lisa is akciózik. Azóta hogy érzi az illető, megérte a beruházást?

1 Likes

Szia! Nekem megvan, de nem swatcholtam csak magamon fotóztam. Ha szeretnéd, készítek swatchot is! És az utolsó pennyt is megérte, azóta a kedvenc rúzsom. Nem szárít, egy húzással áttetsző, teljes fedésig építhető. Negatívum, hogy annyira
nem tartós, de nagyon szépen tűnik el, úgyhogy megbocsájtom neki :blush:
image

11 Likes

Köszönöm, nagyon kedves vagy. Ezt kerestem. A goggle képein egész más szín, abban már nem bízok a műtermi megvilágítás miatt.

1 Likes

Sziasztok Lányok!
Az a helyzet, hogy az èn zsíros/kombinált bőröm az utóbbi kb. 2 hètben elkezdett száradni ès hámlani. Hidratálok orrba-szájba, kínomban már a Mixa Cica krèmmel kenem az arcomat is, a pattanásaimra is már csak maximum aloe verát kenek, de így is hámlós. Nem jöttem rá mi okozza (a szeles időn kívül esetleg), de baromi nehéz sminkelni rá, illetve pár óra után bármilyen alapozó (ès korrektor) “összecsomósodik” a hámló rèszeken. Egyszer leradíroztam, de másnapra ugyanez volt a helyzet, ès minden nap nem szeretnèk radírozni.
Ajánlanátok nekem erre megoldást?

1 Likes

Ilyenkor muszáj sminkelned?
Szerintem attól még rosszabb lesz.

2 Likes