Ajánlást kérek!

Volt a zsibin eladó artdeco púder.

1 Likes

Aranyos vagy, köszi. Átgondoltam, most egy kicsit visszafogom magam. Hourglass-t szeretnék. :wink:

4 Likes

Megvettem az essence ecsetet. Az higlighter felvitelére nem, de a Guerlain arcpalettámból bronzosítani, kontúrozni tökéletes!

5 Likes

Tényleg biztató, de aztán a lányommal újravetettem a Pupa ajakprimert. Vasárnap veszem át.

3 Likes

Kezdek nyitni a highlighter kategória felé :slight_smile: Jelenleg csak drogériásaim vannak, de szeretnék kipróbálni egy high end terméket is és összehasonlítani a különbségeket. Érdekelne egy kis extrább színvilág is, kicsit bánom, hogy anno nem csaptam le a zsibin az ABH Moonchildra, de az lehet túl erős is lenne nekem. Jelenleg a Too Faced Diamondjával szemezgetek a kékes verzióval szintén.
Van aki próbálta ezeket a termékeket? Milyenek? Megéri a Too Faced is?
Nagyon Hófehérke vagyok, ahhoz egyáltalán illik ez a kékes árnyalat vagy nagyon zombis lenne? :sweat_smile:

Nyitott vagyok más termékekre is, még a highlighter műfaja is új nekem :blush:

1 Likes

Kèrdezz nyugodtan, a highlighterek nagy kedvenceim :heart_eyes:, abh , becca, too faced, colourpop, dose of colours, dior, bobbi brown, chanel, natasha, charlotte tilbury, jouer, huda , jeffree star , mac, ès kylie, ezek a màrkàk vannak jelenleg :sparkling_heart::kissing_heart: kis gyűjtemènyemben :see_no_evil::rofl:

5 Likes

Nem , dehogy lennél Zombies, a highlighter a fehèr bőrön is nagyon szèpen mutat, èn sem vagyok kreol. Naponta hasznàlom valamelyiket, lehet mèg a moonchild is megvan? Megnèzem, anno adtam el 1- et dràga Amadeànknak, de mintha abbòl is duplàn vettem volna?

3 Likes

De megnyugtató, hogy fehér bőrön is szép tud lenni, eddig ez tartott távol a highlighterek színesebb főleg kékesebb világától. Hát ha esetleg lenne még egy elfekvő eladandó Moonchildod, akkor lehet elég hamar el is dőlne a dilemmám mi kéne még az életembe :star_struck: :blue_heart:

1 Likes

Isabelle nekem Aurorát adott el, azóta is az a kedvencem. A Sugar Glow Kit is jó lehet neked, a Sun Dippedben egy szín van, ami túl sötét fehér bőrre (láttad, mennyire kreol vagyok).
Nekem a Becca Gradient highlightere a másik kedvencem, az is folyékony fény kategóriás.
ABH-k közül nekem csak a Dream nem jött be annyira, mert csillámos.

2 Likes

Egyèbkènt a sötètebb szìneket is szeretem, max akkor nem teszek fel pirosítòt, hanem az arccsontra megy a highlighter , es egy nude rùzzsal az is feldobja a sàpadt arcot. :crazy_face: “sàpadtarcù” banda

4 Likes

Hű az a Sugar Glow Kit @Amadea ! Gyönyörűséges! A Sun Dipped-ben esélyesen a másik sötétebb szín is sötét lenne, mert soha életemben nem voltam napcsókolta árnyalatú sem. A Becca is szép, de azt hiszem a Sugar Glow jobban betalált a szívem csücskébe :smiley:

Mondjuk abban is van valami amit @Isabelle ír, hogy másképp is lehet használni :smiley: Nekem szerintem kuglifejem van valami arcmélyítés vagy mi nélkül, épp mostanában szántam el magam egy bronzosítóra is kipróbálni, eddig csak pirosítóztam, mostanában becsurrannak a highlighterek is az életembe :smiley:

A Too Faced Diamondját nem próbáltátok még? A másik amiért vonz ez a termék mert Too Faced még nincs semmilyen szinten a gyűjteményemben, pedig izgat a márka nagyon :innocent:

3 Likes

A Sun Dipped másik sötétebb árnyalata nem üt el az arctól, hidd el.:slight_smile:
A Too Faced Diamondot még nem próbáltam, de van két arcpalettám tőlük, azokat nagyon szeretem. Azok alapján megvenném a Diamondot.

1 Likes

De jó tipp, köszi!
Olyan jó, hogy ilyen tippeket lehet itt olvasni.

2 Likes

Neked van kuglifejed? Mit szóljak én? :smiley:

Én is használok highlightert és igen a bronzosító, kontúrozó is jó barátom (más kérdés, hogy annyira nem vagyok profi benne…).

Amúgy, ha valami világosat szeretnél, akkor az Ofra Pillow Talk is nagyon szép szerintem, illetve a klasszikus, hétköznapra is tökéletes, de építhető kicsit pezsgős árnyalatú The Balm Mary Lou manizer is nagyon szép, ezt meg tudod nézni a Müllerben is, ahol van The Balm állvány (Blahán, Árkádban, Corvinban biztosan van). Ez utóbbi szerintem az, amivel kb. senki sem tud mellé lőni. :slight_smile:

4 Likes

Hát ilyen egydimenziós az arcom, csak az orrom áll ki belőle :rofl: Az lehet a palacsintaképű kategória nem is a kugli? :smiley: Mindegy is :smiley: de határozottan észrevettem, mennyire szuper optikai tuningot ad a pirosító használata, aztán rájöttem, hogy nem ártana a bronzosítót is kipróbálnom (ez még folyamatban van :slight_smile: ) De ha már így előkerültek ezek a termékek gondoltam jó lenne még egy szép highlighter is, a drogériások megszeretteték velem ezt a terméket, de szeretném magasabb szintre emelni a műfajt. Balm azt hiszem a Blahán is van a Müllerben, azt is megkukkantom, köszönöm a tippeket! Az Ofra is megér egy misét, nagyon szépséges!

1 Likes

Ó tényleg, az ofrát kifelejtettem, de az elég erős elsőre szerintem, vagyis olyan nedves igen pigmentált hatása van.Habár nagyon halványan is szépen mutat. A mary lou is nagyon jó, az is megvan, az mindennapra tökéletes. A too facednek az arcpalettái nagyon jók ,az egyes highlighterek nem olyan nagyon pigmentáltak. Dehogy van kuglifejed, nagyon szép ovális az arcod !!! :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Aranyos vagy köszi :smiley: Végre sikerült akkor definiálni az arcformám is bevallom sose tudtam melyikbe illene :smile: Az Ofrát is lementettem, még simán lehet, hogy az is belekerül a gyűjteménybe, bár Amadea által ajánlott Sugar glow kit is nagyon wow. Azt hiszem bevállalom a Too Faced gyémántos highlighterét. Kérhettem fizetési haladékot, nagyon aranyos volt az eladó :smiling_face_with_three_hearts: Jövő héten szép összegek futnak be hozzám, csak ők is várják a fizetést :smiley: De köszönöm a sok segítséget és a bátorítást, hogy fehér bőrre is jó lehet a kékezüst highlighter, eddig csak ez a félelem tartott távol a színesebb izgisebb highlighterektől :innocent:

2 Likes

Szeretnék tőletek kérni egy kis segítséget. Barátnőm elindulna a tudatos arcápolás kalandos útján, és szeretnék neki segíteni, születésnapjára meglepném egy “kezdő” csomaggal. Mivel még én is csak most tanulgatom a dolgokat, így örömmel venném a tanácsaitokat. Normál/enyhén száraz a bőre, kicsit érzékeny. Pattanásai, tág pórusai nincsenek. Egy kicsit szeretne anti-aging felé is elmenni. Amiben gondolkodtam: egy jó micellás víz, fényvédő (bár tudom, ezt mindenkinek magának kitapasztalni), és egy-két alap szérum. A kémiai hámlasztás rejtelmeibe egyelőre nem vezetném be, így abban nem is gondolkodom. Tippeket, tanácsokat nagyon megköszönném :slight_smile:

2 Likes

Árkategóriában, elérhetőségben mi a határ? Koreai utaztatás belefér?
Talán a TO szérumok a legjobb ár-érték arányúak Skinsmartról vagy Tinamuról.

4 Likes

Jelenleg maradnék olyan termékeknél, amik itthon beszerezhetőek. Árkategóriában pedig egy erős középutat mondanék, 8-10 ezer forintig/termék.

4 Likes