Volt a zsibin eladó artdeco púder.
Aranyos vagy, köszi. Átgondoltam, most egy kicsit visszafogom magam. Hourglass-t szeretnék.
Megvettem az essence ecsetet. Az higlighter felvitelére nem, de a Guerlain arcpalettámból bronzosítani, kontúrozni tökéletes!
Tényleg biztató, de aztán a lányommal újravetettem a Pupa ajakprimert. Vasárnap veszem át.
Kezdek nyitni a highlighter kategória felé Jelenleg csak drogériásaim vannak, de szeretnék kipróbálni egy high end terméket is és összehasonlítani a különbségeket. Érdekelne egy kis extrább színvilág is, kicsit bánom, hogy anno nem csaptam le a zsibin az ABH Moonchildra, de az lehet túl erős is lenne nekem. Jelenleg a Too Faced Diamondjával szemezgetek a kékes verzióval szintén.
Van aki próbálta ezeket a termékeket? Milyenek? Megéri a Too Faced is?
Nagyon Hófehérke vagyok, ahhoz egyáltalán illik ez a kékes árnyalat vagy nagyon zombis lenne?
Nyitott vagyok más termékekre is, még a highlighter műfaja is új nekem
Kèrdezz nyugodtan, a highlighterek nagy kedvenceim , abh , becca, too faced, colourpop, dose of colours, dior, bobbi brown, chanel, natasha, charlotte tilbury, jouer, huda , jeffree star , mac, ès kylie, ezek a màrkàk vannak jelenleg kis gyűjtemènyemben
Nem , dehogy lennél Zombies, a highlighter a fehèr bőrön is nagyon szèpen mutat, èn sem vagyok kreol. Naponta hasznàlom valamelyiket, lehet mèg a moonchild is megvan? Megnèzem, anno adtam el 1- et dràga Amadeànknak, de mintha abbòl is duplàn vettem volna?
De megnyugtató, hogy fehér bőrön is szép tud lenni, eddig ez tartott távol a highlighterek színesebb főleg kékesebb világától. Hát ha esetleg lenne még egy elfekvő eladandó Moonchildod, akkor lehet elég hamar el is dőlne a dilemmám mi kéne még az életembe
Isabelle nekem Aurorát adott el, azóta is az a kedvencem. A Sugar Glow Kit is jó lehet neked, a Sun Dippedben egy szín van, ami túl sötét fehér bőrre (láttad, mennyire kreol vagyok).
Nekem a Becca Gradient highlightere a másik kedvencem, az is folyékony fény kategóriás.
ABH-k közül nekem csak a Dream nem jött be annyira, mert csillámos.
Egyèbkènt a sötètebb szìneket is szeretem, max akkor nem teszek fel pirosítòt, hanem az arccsontra megy a highlighter , es egy nude rùzzsal az is feldobja a sàpadt arcot. “sàpadtarcù” banda
Hű az a Sugar Glow Kit @Amadea ! Gyönyörűséges! A Sun Dipped-ben esélyesen a másik sötétebb szín is sötét lenne, mert soha életemben nem voltam napcsókolta árnyalatú sem. A Becca is szép, de azt hiszem a Sugar Glow jobban betalált a szívem csücskébe
Mondjuk abban is van valami amit @Isabelle ír, hogy másképp is lehet használni Nekem szerintem kuglifejem van valami arcmélyítés vagy mi nélkül, épp mostanában szántam el magam egy bronzosítóra is kipróbálni, eddig csak pirosítóztam, mostanában becsurrannak a highlighterek is az életembe
A Too Faced Diamondját nem próbáltátok még? A másik amiért vonz ez a termék mert Too Faced még nincs semmilyen szinten a gyűjteményemben, pedig izgat a márka nagyon
A Sun Dipped másik sötétebb árnyalata nem üt el az arctól, hidd el.
A Too Faced Diamondot még nem próbáltam, de van két arcpalettám tőlük, azokat nagyon szeretem. Azok alapján megvenném a Diamondot.
De jó tipp, köszi!
Olyan jó, hogy ilyen tippeket lehet itt olvasni.
Neked van kuglifejed? Mit szóljak én?
Én is használok highlightert és igen a bronzosító, kontúrozó is jó barátom (más kérdés, hogy annyira nem vagyok profi benne…).
Amúgy, ha valami világosat szeretnél, akkor az Ofra Pillow Talk is nagyon szép szerintem, illetve a klasszikus, hétköznapra is tökéletes, de építhető kicsit pezsgős árnyalatú The Balm Mary Lou manizer is nagyon szép, ezt meg tudod nézni a Müllerben is, ahol van The Balm állvány (Blahán, Árkádban, Corvinban biztosan van). Ez utóbbi szerintem az, amivel kb. senki sem tud mellé lőni.
Hát ilyen egydimenziós az arcom, csak az orrom áll ki belőle Az lehet a palacsintaképű kategória nem is a kugli? Mindegy is de határozottan észrevettem, mennyire szuper optikai tuningot ad a pirosító használata, aztán rájöttem, hogy nem ártana a bronzosítót is kipróbálnom (ez még folyamatban van ) De ha már így előkerültek ezek a termékek gondoltam jó lenne még egy szép highlighter is, a drogériások megszeretteték velem ezt a terméket, de szeretném magasabb szintre emelni a műfajt. Balm azt hiszem a Blahán is van a Müllerben, azt is megkukkantom, köszönöm a tippeket! Az Ofra is megér egy misét, nagyon szépséges!
Ó tényleg, az ofrát kifelejtettem, de az elég erős elsőre szerintem, vagyis olyan nedves igen pigmentált hatása van.Habár nagyon halványan is szépen mutat. A mary lou is nagyon jó, az is megvan, az mindennapra tökéletes. A too facednek az arcpalettái nagyon jók ,az egyes highlighterek nem olyan nagyon pigmentáltak. Dehogy van kuglifejed, nagyon szép ovális az arcod !!!
Aranyos vagy köszi Végre sikerült akkor definiálni az arcformám is bevallom sose tudtam melyikbe illene Az Ofrát is lementettem, még simán lehet, hogy az is belekerül a gyűjteménybe, bár Amadea által ajánlott Sugar glow kit is nagyon wow. Azt hiszem bevállalom a Too Faced gyémántos highlighterét. Kérhettem fizetési haladékot, nagyon aranyos volt az eladó Jövő héten szép összegek futnak be hozzám, csak ők is várják a fizetést De köszönöm a sok segítséget és a bátorítást, hogy fehér bőrre is jó lehet a kékezüst highlighter, eddig csak ez a félelem tartott távol a színesebb izgisebb highlighterektől
Szeretnék tőletek kérni egy kis segítséget. Barátnőm elindulna a tudatos arcápolás kalandos útján, és szeretnék neki segíteni, születésnapjára meglepném egy “kezdő” csomaggal. Mivel még én is csak most tanulgatom a dolgokat, így örömmel venném a tanácsaitokat. Normál/enyhén száraz a bőre, kicsit érzékeny. Pattanásai, tág pórusai nincsenek. Egy kicsit szeretne anti-aging felé is elmenni. Amiben gondolkodtam: egy jó micellás víz, fényvédő (bár tudom, ezt mindenkinek magának kitapasztalni), és egy-két alap szérum. A kémiai hámlasztás rejtelmeibe egyelőre nem vezetném be, így abban nem is gondolkodom. Tippeket, tanácsokat nagyon megköszönném
Árkategóriában, elérhetőségben mi a határ? Koreai utaztatás belefér?
Talán a TO szérumok a legjobb ár-érték arányúak Skinsmartról vagy Tinamuról.
Jelenleg maradnék olyan termékeknél, amik itthon beszerezhetőek. Árkategóriában pedig egy erős középutat mondanék, 8-10 ezer forintig/termék.