Megint kiderült számomra hogy vagy változik az összetevőlista és nem frissül, vagy direkt feketítenek egy csomó terméket, kiváncsiságból megnéztem mi van a Love and Beauty rózsás tusimra írva, (minden összetevőre egyesével rákerestem) hát baromira nem azok az összetevők, mint krémmánián, érdekes a rákkeltő tartósítószer sincs benne. Nekem csak az a bajom, hogy paráztatják az embert :/. Azért nekem gyanús volt hogy egy drága termék azért miért tartalmazna ilyet.
Nem paráztatás vagy feketítés (helyesebben befeketítés), valószínűleg változott az összetevőlista, ha valakinek feltűnik, jelzi és kész, de gondolom senki nem csekkolja naponta a termékadatlapokat és a termékek címkéit.
Mellesleg sok drága termek tartalmaz potenciálisan irritatív összetevőt.
Az az igazság, hogy nagyon ritkán használom. Egyszer próbáltam, hogy hátha a szemem alá fixálja a festéket, hát ugyanúgy elmaszatolódott, bár lehet az is, hogy rosszul csináltam.
A por állagú pigmentekhez lenne nagyon jó, de azt meg még csak egyszer próbáltam, de akkor a NYX glitter primerrel (egyébként tökéletes volt hozzá).
De pl. én nem használok krémes tust (pontosabban semmilyen tust), ahhoz nagyon jó lenne. Viszont most, hogy mondod, lehet teszek belőle a spirálomba, mert mostanában mintha sűrűbb lenne, pedig nem használom olyan régen.
Igen, én is attól félek, hogy nem használnám ki. Bár a kiszerelése nem olyan nagy, de vajon alkalmankénti használattal is el tudom-e fogyasztani?
Szerintem meg fogom rendelni, és bízom benne hogy beválik. Köszi a segítséget!
Vegyünk egyet a fórumtalin és öntsük szét mini tégelyekbe…
9 ml a kiszerelése, nehéz lesz szétosztani
Persze, sajnos az illatanyagok általában maradnak, jó lenne ha azok is egyszer eltűnnének.
Nem szerettem volna így fogalmazni, csak egyre több téves dolog van fent, én kijavítom amit meglátok. Csak azért sokan végig nézik, és ha nem a helyes összetevőlista van fent, ők is rosszul informálódhatnak. Én pl nagyon beparáztam :/.
Nemcsak illatanyagokról van szó, hanem denaturált alkoholról, formaldehid kibocsátó anyagokról stb. De ezek se irritálnak mindenkit, csak irritálhatnak, gondolom, minden termék átmegy valamilyen ellenőrzésen, mielőtt forgalomba kerül.
Sziasztok! A következő a kèrdésem: hasznàlja valaki a sigma Silikon ecsettisztìtòjàt? Nekem jelenleg csak egy 10x15- ös kicsi szilikonpadom van , de letenni nem tudom a csapba, mert billeg, szòval 1 kèzzel fognom kell, vagy ràhùzni a kezemere, es kicsinek tartom. Ezt a sigmàt le lehet tapasztani, nem csùszik es jòval nagyobb. Mivel most feelunique oldalàn 22 euròba kerül ecsettel együtt, ezèrt kèrdezem, lehet, hogy megrendelem
Te kijavítod, amit észreveszel, mást nem nagyon tehetsz, óriási adatbázisról van szó és a krémmániás csapat félállásban csinálja ezt, nem lehet se tőlük, se a mezei felhasználóktól elvárni, hogy mindent mindig lecsekkoljanak.
Azért nem kell ennyire félni egy tusfürdőtől.
:D, Tudom csak már mindenhol annyi mindent lehet hallani, hogy ez meg az mennyire káros.:). Persze, én szivesen feltöltök összetevőket, nem is arról van szó :).
csinos darab
Igen, a pánikkeltés óriási biznisz (sajnos), de szerintem a levegőben több szennyeződés van, mint amennyi káros anyag egy tusfürdőben.
Ezért írtam, hogy te megteszed, amit tudsz, kész.
Nekem van egy ilyenem, csak nem Sigma, hanem vmi gagyi, de az is jó!
Nekem ez van (fekete cleaning mat van hozzá), de még nem használtam (ugyanez az ecset benne van egy szettemben is). Ilyen áron megéri, mert maga a tisztító pad is drága, mellé szinte ingyen van az ikonikus ecset limitált színben.
@anon27689852 , ha jól emlékszem kerestél valamilyen rúzsalapot. Van eladó jó áron a zsibin:
https://kremmania.hu/elado/pirosarany-mac-prep-prime-lip-f810aea9-69ee-48bc-be7f-af4374dc5b30
És mintha ezt is említette volna valaki, hogy lemaradt róla:
https://kremmania.hu/elado/mikkamakka75-artdeco-translucent-shimmer-powder
Igaz, ez használt.
Jelen