Ajánlást kérek!

Én karácsonyra kaptam egy decathlonos felcsavarós mikroszálas hajtörölközőt. Vállig érő vékony szálú hajam van. Engem őszintén nem nyűgözött le, gyorsan átnedvesedik, tehát tényleg jól magába szívja a vizet, de szerintem nem eleget. Egy hagyományos törölközővel szárazabb lesz a hajam. Ami miatt mégis szeretem, az a praktikussága, pl. nem esik szét a turbán, ha le kell hajolnom valamiért. Lehet, hogy más márkák jobban teljesítenek, ez a decathlonos viszont nem tud sokat.

4 Likes

Pont a decathlonost nèzegettem. Akkor az eszerint felejős.

1 Likes

Nekem is Decathlonos van. Derékig érő hajam van. Túl rövid a törölköző ahhoz, hogy rendesen beleférjen, össze kell hajtanom. Nekem sem vált be, nem gyújtja azt amit vártam tőle.

2 Likes

Én is a Decathlonost használom. Tényleg nem túl nagy, és azért én is többet várnék tőle. De mivel ezt a legkönnyebb biztosan a fejemre tekerni, így azt használom.

2 Likes

elvileg az ebelinnek is van ilyen mikroszálas hajvalamije, de az tán még kevésbé lehet jó a két meglévő vélemény alapján…

2 Likes

Ezt ajánlanátok nekem a szemem alá fénynek? Sötét karikáim nincsenek, korrektort se használok, csak kicsit ragyogni szeretnék.
@Amadea , láttam írtál róla véleményt.

update: Azt hiszem, elengedem. Úgy olvasom, az én korosztályomnak csak korrektorral együtt használva válik be.

Nekem ugyan csak kb vállig èrő hajam van (most èppen, ennèl csak rövidebb szokott lenni), de akkor ezt elengedem, marad a sima törölköző.
Köszönöm a válaszokat lányok :kissing_heart:

2 Likes

Bocsi, melyik termékről van szó, a Becca under eye korrektorról?

1 Likes

Igen.

Nem akarlak rábeszélni, de szerintem olyan kis tápláló jellegű. Sajnos a szemem alatt van kis “gyári” vonalka, nem ránc, mindig ott volt, na, az nagyon hálás ezért a fényvisszaverő (nem csillámos, hanem finoman ragyogó) anyagú korrektorért, sajnos már többször jártam úgy, hogy szimpla korrektort vittem fel, púder neki, és még plusz ráncokat is sikerült odavarázsolnom. Ebben benne van az is, hogy a Tarte korrektor szárít és nem volt jó ötlet a 100% silicával rápacsmagolni, szóval több tényező által bénáztam össze, de ha az alapozóból pöttyintek a szemem alá, arra teszem a Beccát és egy pici Hourglass Diffused Lightot ütögetek bele, akkor nincs problémám. Asszem, sikerült leírnom ugyanazt, amit az értékelésben, bocsi… imádom ezt a korrektort, de nem akarlak rábeszélni.:blush:

3 Likes

És ennyiért szerinted megéri megvenni a zsibin?

Ha az enyém elfogyna és kellene az utánpótlás, megvenném, de azt nem tudhatom, te mennyire szeretnéd ezt a terméket… mi lenne, ha elvinném a fórumtalira, vagy adnék az enyémből egy picit, hogy kipróbálhasd?

1 Likes

Az jó lenne, köszi szépen! Addig még “rágcsálom” a dolgot.

1 Likes

Majd szólj rám, hogy ne felejtsem el.:slight_smile:

1 Likes

Egyébként azzal még nem beszélsz rá, ha leírod róla a (jó) véleményed. A döntés csakis az enyém és a következmények is kizárólag engem terhelnek. :laughing:

2 Likes

Én ugyan más korosztályba tartozom, de én is nagy rajongója vagyok. Még @Kokapu - nál figyeltem fel rá, szóval van itt kis rajongótábora :slight_smile: Szerintem abszolút megéri az árát, bár én teszek alá korrektort, mert nagyon karikásak természetes mivoltukban is a szemeim. Szeretném kipróbálni a hozzá való púdert is, majd egyszer…

3 Likes

Igen, én is nagyon szeretem, és én már hasonló korosztály vagyok, ha ez referencia. :slightly_smiling_face:

3 Likes

5000 + postaköltségért odaadja, így leütöttem.
50+ -osoknak akkor meg már kötelező. :laughing:

5 Likes

Nos hát, ez hamar eldőlt… pont, mint az én töprengéseim.:blush:

3 Likes

@Kokapu, jól emlékszem, hogy neked van Duraline-od? Mik a tapasztalataid, mennyire vált be? Megéri befektetni rá?
Milyen lejárata van felbontástól számítva?
Gondolkodom rajta, egyre erősebben, és kíváncsi lennék a véleményedre. :slight_smile: