Ajánlást kérek!

Ha orovosi okokra gyanakszol, érdemes egy verkepet csináltatni. Sok minden kiderülhet, vitaminhiány, esetleg rejtett gyulladás, stb.

1 Likes

Lehet, hogy ez egy kicsit túl egyszerű kérés/kérdés, de az egyik legjobb barátnőmnek, aki nagyon fontos személy számomra, most lesz a születésnapja. Nagyon szeretne egy nude palettát és főleg a matt felé húz a szíve. Én viszont nem szeretnék neki túl matt palettát vásárolni (olyat vegyen magának :smiley: ), hanem olyat, amiben kb. fele-fele arányban vannak a csillogós és matt színek. Zöld szeme van, közép beige a bőrszíne cool undertone-nal és nagyon jól állnak neki a földes/barnás színek, de szeretném azt is, hogy egy kicsit kilépjen a komfortzónájából (ok, azért nem szereznék be neki egy Jeffree palettát, na de azért mégis, legyen benne valami plusz). :slight_smile: Őszintén szólva nekem csak színes palettáim vannak, amikben vannak nude színek is, kifejezetten nude palettám nincs, bár mióta nézegetem, nekem is megjött a kedvem, de csak magamnak nem válogatnék ilyen hosszasan.
Még annyi, hogy nem szeretnék csak 4 színből álló palettákat és Morphe méretű pro monstrumokat sem. :slight_smile:
Gondolkoztam az ABH Modern Renessains-on és a Soft Glamen is, láttam szép Nabla és Tarte palettákat is. Tudnátok adni 1-2 jó tippet? Előre is nagyon szépen köszönöm. :slight_smile:

1 Likes

Én is pont úgy vagyok mint te, de a fele matt kicsi csilli, tökre a Huda Nude palettái ugrottak be elsőre. Tapasztalatom nincs személyesen vele, de nagyon szépek még a színimádói szemmel is :slight_smile:

ABH-tól ha nem is konkrétan nude a Carli Bybel paletta is klassz ajándék lehet, finomak a színek nagyon, lehet vele csodaszép nappali sminket készíteni vele, főleg a benne lévő semlegesebb színekkel keverve.

1 Likes

Juvia’s Place? Most van free shipping meg egyéb akciós kódok is.
UD Naked Heat?
A MR-nál nem zavarná a porolás? Én nagyon szeretem egyébként.

1 Likes

Az én színeimet írtad le. :slight_smile:
International eyes palette
Nálam ez most kívánságlistán van, 6 verziója van, jó minőség, szép színek, biztonsági játékosoknak.
Úgy tudom Müllerben van. Nekem a Smokey Slavic tetszik.

2 Likes

Nekem az Asian Harmony van, nagyon szép és jó minőségű, tudom ajánlani a márkát :slight_smile:

Szerintem a JP közben csendben megváltoztatta a szabályokat, mert már csak 20USD felett és csak US… Először arra változtatták, hogy csak 20USD felett, aztán kitalálták, hogy 20USD felett és csak US, Kanada, EU, most meg már csak az USA-ra érvényes :joy: kissé szánalmas, de én még időben rendeltem és már fel is adták… :smiley:

2 Likes

Én biztosan a Tarte tartalette in Bloom-ot venném neki ebből a leírásból, félig matt, félig csillogós, szerintem jó lehetne :slight_smile:

1 Likes

Hát ez nagyon szomorú.:frowning: Miket rendeltél (ha írtad valahol, bocsi)?

Csak egy Nubian 3 Coral palettát. Alapból low buy-on vagyok (látszik milyen jól sikerül :joy:), de ez a paletta már régóta birizgálta a fantáziámat és most szerintem ez egy jó alkalom volt. 13USD-ért pedig megérte szerintem :slight_smile:

1 Likes

Én ezt megvettem ajándékba, de élőben nem tett rám mély benyomást, pedig magamnak is meg akartam venni, de nem fogom.

Ezt épp most tették fel…
https://kremmania.hu/elado/katalara-bontatlan-anastasia-beverly-hills-modern-renaissance-eyeshadow-palette-e28cf37c-c63c-4cb5-9cba-7e097c279b38

Valamint tudnám ajánlani a Tarte Tartelette (a nem matt) palettákat. Vagy akár Zoeva-t. Eu-n belüli rendelés és hamar itt is van.
Továbbá a makeup.hu oldalon vannak Milani paletták is.

Nekem a Zoeva jutott eszembe, szerintem a legtöbb palettájuk beleillik a kicsit nude - kicsit színes vonalba.

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget! :slight_smile: Elnézést, hogy csak most válaszolok, eddig nem volt alkalmam normálisan írni. Végül az lett a dololgból, hogy az általatok ajánlott termékek linkjeit elküldtem a barátnőmnek, mondván, hogy vagyunk olyan viszonyban, hogy ne csináljunk ebből problémát, és szépen kiválasztja. :slight_smile: Ha most nekem kellene választanom, akkor vagy Huda miniknél vagy az ABH palettáknál maradnék. Ezekben van minden, amit Neki szánok. Így olyat veszek, aminek örülne és én is olyat adhatok, amilyet ténylegesen Neki szerettem volna. :slight_smile: Ha gondoljátok, megírom, mi lett a hercehurca vége. Egy másik barátnőmnél egyszerűbb a heklyzet, Ő Jeffree palettát szeretne, a harmadik barátnőm pedig arcápoló termékeket. De jó, hogy 3 barátnőm is ilyenkor született/tartja a névnapját, mert közben a barátomnak is most lesz a születésnapja, de neki legalább nem sminkcuccot veszek. :smiley: Karácsony vol. 2… :smiley:

9 Likes

Feltétlen írd meg mit választott, kíváncsian várom. :trophy:

2 Likes

Én is kíváncsi vagyok :hugs:

1 Likes

Én is kíváncsi vagyok.
Bár ilyen kondíciókkal én valószínűleg egy UD Naked palettát választanék. :smiley:

1 Likes

Na jó, ne tessék már jobban összezavarni, rá van bízva, kapott UD linket is. :smiley: UD, MakeUp Factory, Huda, ABH, Tarte, Zoeva, Juvia’s Place, Nabla linkeket kapott. :slight_smile: Magamnak nem válogatok ennyit, mert most vagy bejön vagy nem, de nagyon nagyon szeretek ajándékozni, 50x gondolom meg magam, és roppant fárasztó tud lenni a gondolkodás, én most már csak rendelni szeretnék. :smiley:

3 Likes

Sziasztok!
Remèlem jó topicba írom a kèrdèsemet.
Van ez a “mágikus hajszárító törölköző”, aminek az a lènyege, hogy ha hajmosás után ebbe csavarjuk bele (ilyen turbánszerűen) a hajunkat, akkor hamarabb megszárad, mert ez sokkal több vizet szív fel, mint egy átlagos törölköző (azt hiszem valami mikroszálas anyagból van).
Használta már esetleg valamelyikőtök? Beválik?

2 Likes

Igen, azt a fajtát használom, amit Tati mutatott régebben egy videójában. Game changer. Sokkal-sokkal több vizet szív fel a hajból, mint a normál törölköző, én is csak ajánlani tudom. Lapockáig érő, sok, de vékonyszálú hajam van.

3 Likes