Ajánlást kérek!

Egyiket sem használok, de erről sok jót írnak, bár nem olcsó:
https://kremmania.hu/kremek/mac-prep-prime-lip

1 Likes

essence, maybelline és catrice-nak van elérhető áron ajakprimerjük.

1 Likes

Én most hallottam először erről, hogy ajakprimer létezik :smiley: Miben más, mint egy jó minőségű ajakbalzsam?

https://beautyheaven.blog.hu/2019/01/27/a_tokeletes_piros_ruzs_nyomaban_estee_lauder_pure_color_love én ebben a blogban olvastam a DM-es alverde ajakprimerről, épp ma vettem kipróbálásra. Viszont vigyázz, nagyon hasonló a csomija a szemhéjprimerrel én összekevertem a múltkor őket.

1 Likes

Sziasztok :slight_smile: nem tudom hogy jó topicba írok-e, én egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudjátok hogy lehet-e még kapni a clarins régi double serumot? Van esetleg aki próbálta a régit és az újat is? A változtatások ellenére ugyanolyan a hatása? Előre is nagyon köszönöm a segítséget :slight_smile:

Sziasztok! Bärnangen, langhaarmädchen, Pompom, gyógyszertári cuccok, koreai cuccok közül miket tudtok ajánlani? :slight_smile:

1 Likes

Milyen jellegű termékeket keresel, és többféle biodermát használtam és rengeteg koreai terméket, nem inkább, főként az őszi, téli időben száraz, vízhiányos a bőröm és érzékeny is ezért többfélével kísérleteztem, este több időm lesz pötyögni, majd leírom őket.

1 Likes

A Barnangen tusfürdőket próbáltam. Vannak kellemes illatú darabjaik (a visszafogott vonalon) nem szárítanak, kiadósak. Viszont csodát nem tesznek, és azért nem két filléresek. De akcióban jó vételek szerintem.

1 Likes

Szia Edina! Kombinált a bőröm, viszont ki van száradva, erre kellenének termékek. Vagyis inkább nem is kombinált mert már nem zsíros sehol, ki van szárad a viszont néha sztem rossz rutintól jön ki pár pattanás illetve a pattanáshelyek a rosszabbak :/.

Használtál esetleg alkoholos termékeket, amikor zsírosabbnak érezted a bőröd, mert lehet, hogy átmenetileg az szárította ki.

Én a következő termékeket használom, irritációt egyik sem váltott ki, a száraz érzékeny bőrömnek jót tettek, a “rossz” alkoholos termékeket próbálom kerülni,mert az is szárít, vizet von el.
Biodermás és koreai termékeket használok, több évnyi kísérletezés után ezek maradtak, mások szerint is sokat javított.
Bioderma sensibio micellás víz, Bioderma sebsibio lemosó gél, bioderma hydrabio perfecteur krém, ez 30-as fényvédőt is tartalmaz, ősszel, télen ezt használom, vízhiányos bőrre való, láthatóan szebb tőle a bőröm, használata után jöttem rá, hogy mennyire vízhiányos voltam. Ezt a krémet van, hogy keverem a bioderma sensibio ar bb krémével, ha egy kis színt szeretnék az arcomnak adni. A biodermás termékeket webshopokból rendelem, akciósan, de sajnos még így sem mondhatók olcsónak.
IMG_20200112_190320

5 Likes

Koreai téren is több évnyi kísérletezés után ezek maradtak, többségükből már 2-3 flakonnal elhasználtam.
Legtöbb termék Innisfree és Cosrx.
Innisfree green tea termékcsalád: lemosó, +sminklemosó - két külön termék, szérum, éjszakai maszk.
Cosrx galactomyces alcohol free toner, cosrx centella water alcohol free toner - hol ezt, hol azt használom, Bha Blackhead power liquid hámlasztó - heti 1x-2x, cosrx one step green hero calming pad, nyáron és tavasszal cosrx aloe soothing sun cream 50-es fényvédő, ez vált be legjobban. A tonizálás után, amit még nagyon szeretek az a Tosowoong márkától a green tea natural pure essence. Ezeket külföldről szerzem be, sok kis rendeléssel, néha csak egy-egy darabot, hogy elkerüljem a vámot, áfát. Ezeket többnyire a Jolse és bbcosmetic-ről szerzem be, sokszor akcióznak.
IMG_20200112_185934
IMG_20200112_190102

3 Likes

Nekem is ez volt az első ajakprimerem. Az állaga hasonló a rúzsokéhoz, a szájra felkenve pedig egy enyhe fehér réteget képez. Ezáltal élénkíti a rúzsok színét, valamint tartósabbá is teszi a viseletüket. Ad az ajaknak egy enyhe dúsítást is, és ápolja őket.
Ajakbalzsamot még sose kentem a rúzsok alá, nem is volt rá szükségem, mert a rúzsok mindig megfelelően ápoltak. Feltételezem, hogy az ajakbalzsamon esetleg jobban el is csúszkálna a rúzs?

1 Likes

Ez nálam attól függ, melyik ajakkencét használom. Egy carmex vagy yves rocher pl. hiába nagyon jó, de ajakprimerként nálam nem működik. A Himalaya vagy az eos viszont igen, ezeket mindig vékonyan teszem fel. Keményebbek, nem annyira táplálóak, nem túl zsírosak, de a kiszáradást megelőzik.

1 Likes

Nekem a legtöbb ajakbalzsam kiválóan működik folyékony rúzs leszedőként. :smiley:
El sem tudom képzelni, milyen lehet a rúzs alatt.

2 Likes

Ja, igen, azt elhiszem. :smiley:
Azt nem írtam, hogy nem közvetlenül rúzsozás előtt teszem fel, lehetőleg fél órával legalább előtte, hogy kellően beszívódjon.

1 Likes

Köszönöm a felvilágosítást :slight_smile: Nekem nagyon könnyen kiszárad a szám, ezért mindig használok ajakbalzsamot, ahogy dunaimano is írta, nem közvetlenül előtte, hanem pl. fürdés után bekenem a számat és aztán szépen beszívja, így egyenletesebb felületen tudok dolgozni. Valószínűleg ez tartósságon ront mondjuk…

3 Likes

Használ közületek valaki Foreo-t? Megéri megvenni?

1 Likes

Karácsonyra kaptam, egy Luna mini 2-őt, 40% akcióban, én nagyon megszerettem. Azt vettem észre, mintha kevésbé tömődnének el a pórusaim mióta ezzel mosom napi 2-szer az arcom, a homlokomon pedig simább lenne a bőr. Kicsit habzó lemosóval nem nyúz egyáltalán és pihe puha utána a bőröm.

Hű, nagyon marketingszagúra sikeredett ez :slight_smile:

5 Likes

Bo ket eve hasznalom a sajatom, ami egy elso generacios Luna.
Szeretem, heti 4-5 alkalommal hasznalom, de rendszeres hamlasztas mellett nelkulozheto gadget. Utazaskor mindig elpakolom, de nem vagyok elvakult rajongoja.
Az enyem nagyon regi, a Luna 3-hoz kepest csupan fele annyi tuskeje van. A hatso reszet nem hasznalom arcmasszazsra, de mas lehet hogy szereti azt a funkciojat is. Az enyemnek ket kulonbozo tuske merete van, a felso par sor eroteljesebb (mint a legkisebb, nem toltheto verzional), mig az also fele lagy, finomitott ‘szalkakbol’ all, de ugy latom ezt a vonalat nem vittek tovabb. A jelenleg kaphatoak tuskei mind durvabbak az enyemnel.
Kiiktattam a habzo lemosokat teljesen, mert a Luna egy kis habszakalat okoz. Jol teszi a dolgat, alaposan tisztit, kellemes a hasznalata es higienikus a kialakitasa. A szem alatti reszt, az orr oldalat es az orrcimpat is jol el lehet erni vele, annak ellenere hogy kicsit nagyobb az enyem. A zuhanyfulkeben tarolom, nem rozsdasodik a talpa a matrica alatt sem, de hasznalaton kivul csak vizpara eri. Kb. haromszor toltottem fel ennyi ido alatt, nagyon jo akkumulatora van.
Mielott beruhaztam a Lunaba, elotte egy apro, nem toltheto Foreot hasznaltam. Az kb. harom honapig birta, es nagyon megkedveltem, mint ritualet.
Ha most tonkremenne a keszulekem, valoszinu hogy potolnam, de csak mert a szokasaim rabja vagyok es nem azert, mert nelkulozhetetlen.
Jol megneznem a tuskek meretet ha ujra kene valasztanom, mert a nagy bumszlis kivitelezes nem baratja az erzekeny, vekony bornek.

Esetleg ha van valakinek, aki megy a tavaszi KM meetupra, kerd meg hogy vigye magaval, hogy megnezhesd eloben, mielott beleugrasz egy vasarlasba.

5 Likes