Ja, igen, más termékkel is előfordult
Make up Factory szemhéj tusa szuper! Nem folyik meg. Pedig nekem is könnyezik a szemem olykor, főleg a hideg széltől erős napsütéstől. A L’oreal katasztrófa lett pedig volt egy verhetetlen szemhéjtusuk, de már nem gyártják. Szívből ajánlom, nekem lehajló szemem van és oda se maszatol. Megéri az árát.
Kimaradt, hogy nagy szemhéjtus fanatikus vagyok 5-6-ot elfogyasztottam amikor megszűnt a kedvenc L’orealos termékem.
Egyébként mostanában én is szinte ugyanezt a színösszeállítású szemsminket készítem el a Nabla Dreamy-ből.
A Maybelline tust használtam én is, nekem nem volt vele ilyen problémám, pedig nekem is hajlamos a hidegtől és a széltől könnyezni a szemem. Lehet, hogy maga a tusvonal “formája” is befolyásol, én nem szoktam a szemem külső sarkánál alul is meghúzni (kb afölött, ahol elfolyt neked), mert nem áll jól nekem, lehet, hogy ez az oka.
Én sem húzom be mindig alulra, van hogy csak a sarkától indítom, és sajnos akkor is előfordul.
Hello lánykák! Valakinek van ötlete, hogy hol tudnék viszonylag olcsón fenyőzöld lakkot beszerezni? Karácsonyra szeretnék egy manikűrt keszíteni - kivételesen nem pirosat - de drogériában nem nagyon találkoztam ilyennel. Köszi
A Bellnek van ilyesmi. Müllerben biztos, hogy lehet kapni. Elvileg van Bell a Rossmannban is, de szerintem ott körömlakkokat nem árulnak.
BELL körömlakk
Misslyn Crocodile, így néz ki vakuval és vaku nélkül lámpafényben. Annyira nem olcsó, kb. 1200 Ft, de nagyon szép és tartós. Müllerben kapható.
(elnézést a kopott manikűrért, ma egy hetes, ma terveztem újrafesteni)
Úristen ez gyönyörű szín
De jó neve van
lopták az ötletedet…
https://magazin.kremmania.hu/2019/12/16/10-nepszeru-koromlakk-karacsony-szineiben/
köszi a tippeket, szerintem a Misslyn Kroki lesz a befutó,annyira szép
szerintem nem tőlem “lopták” az ötletet, sok barátnőm jár gél/zselélakoztani, és többjük manikűrjén láttam visszaköszönni idén ezt a színt, szóval szerintem valami aktuális divathullám lehet:)) tavaly meg tavalyelőtt pl nem emlékszem, hogy találkoztam volna ilyennel, minden piros meg bordó volt (meg candy cane mintás).
Sziasztok,
Nem tudom, hogy jó csoportba írok-e, de itt annyi kedves ember van! Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy szeretnék beruházni egy meleglevegős hajszárítóra vagy egy körforgós szárítóra, esetlegesen ami megkönnyíti a hajszárítást Bármilyen ajánlásra vevő vagyok és véleményre! Alapjáraton hullámos hajam van, néhol már ki-kiegyenesedett, de alul rakoncátlan. Nehéz kiszárítanom, ezért csak diffuzer segítségével szoktam orvosolni a problémát, de szeretném rendezni a szalma hajamat… Elsősorban jó lenne ha ionos fukciója is volna a bizgentyűnek. Remélem nem tartottam fel senkit és nem gond, hogy ide írtam!
Szia!
Nekem festett, száraz hajam van, az egyenes és a göndör között, ahol nem kellene, ott kunkorodik, ahol kellene, ott meg nem Ráadásul kiskorom óta szívből gyűlölöm a hajszárítást, elég béna is vagyok benne, folyton leszakad a karom a végére, formára szárítani meg végképp sosem tudtam, így maradt a hajvasaló, ami viszont nem tett jót az amúgy is igénybe vett hajamnak. Tavaly black fridaykor kaptam egy ilyet. Fényévekkel jobb, mint bármi, amit eddig próbáltam. A hajszárítást továbbra sem szeretem, jó időben nem is szoktam, viszont így télen muszáj. A nagy forgófejet használom leginkább, négy részre bontom a hajam és tincsenként szárítom. Elég sok hajam van, így elsőre idegesítőnek tűnt, de a múltkor lemértem, 12 perc alatt megvagyok, úgy áll a hajam utána, mintha fodrásztól jöttem volna, nem is kell elővennem a hajvasalót. Korábban mindig gondot okozott, hogy szárítás után szénakazal volt a hajam, mindig este mostam hajat, hogy reggelre egy fokkal vállalhatóbb legyen. Ezzel frissen szárítva is tökéletes (sőőőt). Nagyon tudom ajánlani, ha esetleg elfekszem elöl a hajam, akkor szárazon is meg tudom vele igazítani. A kis körkefét sosem próbáltam, de néztem videókat, elvileg szép loknikat lehet vele csinálni, praktikus lehet a több fej, attól függően lehet cserélgetni, hogy éppen mit akar az ember.
@aalexaa Nagyon szépen köszönöm Én is nézegettem már ezeket, de bevallom őszintén kicsit félek tőle, hogy valóban jó lesz-e, ha elfekszem akkor mi lesz?! Pánikolni fogok-e vagy nem Igazság szerint én most ezt néztem: ezt.
De nagyon jól esett a véleményed!
Nekem ilyen van, kint vettem a Müllerben. Szépen beszárítom vele a hajam. A nagyobb fej kerámiás. Emellé is kell hővédő és ha éppen nincs a haj szárítva vele akkor jobb kikapcsolni vagy a hideglevegőre (nem igazán hideg) átkapcsolni, mert a fej felmelegszik. Én nem bántam meg, hogy megvettem. Az eredmény annyira tartós, mint a körkefés szárítás után. Azért hetente nem használom, ez is “meleg”, nem hajbarát, ahogy a vasalás se az.
@Montelino Köszönöm szépen :). hát én hetente 2x mosok hajat és szeretném beszárítani, hogy legalább elviselhető legyen az egész fejem a következő mosásig! Utána nézek ennek a terméknek, köszönöm mégegyszer!
-
Hamarosan elfogy a Pupa ajakprimerem. Tudtok valamilyet ajánlani helyette? Lehetőleg Magyarországon beszerezhető legyen és ne horroráron árulják.
-
Idén felszámolom a tartós műszempillámat. Ti használtok ragasztható műszempillát? Ha igen, milyet? A szempontok ugyanazok lennének: lehetőleg Magyarországon beszerezhető legyen és ne horroráron árulják.
Köszönök előre is minden javaslatot!
Én párszor raktam fel pillát de csak alkalomra vagy fotózásra (kismamafotózás, családi fotózás stb…)
A makeuplaza oldalról rendeltem annak idején, és ezt a két márkát próbáltam:
Ragasztóból pedig csak a fehér Duo-t próbáltam.