Ajánlást kérek!

@anon27689852 Hát persze, ez így van rendjén. Biztos vagyok abban, hogy amikor én leszek anyuka és majd utána nagymama ugyanezt a sémát fogom követni. Ez már csak így van. :slight_smile:

4 Likes

Tényleg elnézést kérek, nem akartam senkit felzaklatni és Káosz professzorkodni. Most bizonygathatom, hogy egyébként tényleg jó fej vagyok, csak kicsit flúgos, de ki hiszi ezt már el. :smiley:

5 Likes

Pontosítok: mindent elkövetnék, hogy megpróbáljalak lebeszélni, de ha nem tudnálak, utána mindenben támogatnálak. Biztos vagyok benne, hogy a Te anyukád is így fog tenni!

2 Likes

@anon27689852 Én ebben cseppet sem vagyok olyan biztos, de köszönöm a biztatást. :smiley: Biztos átjönne ápolgatni, de végig azt fogom hallgatni, hogy milyen agyament vagyok.

4 Likes

Ha ápolgat, annál nem is kell több! A többit meg engedd el a füled mellett! Valami neki is kell! :laughing:

3 Likes

Csajok! Aki használja az Ordinary 2%os retinoid emulizóját, van valami tapasztalat azzal, hogy erre mennyit kell várni? :smiley: Vagy milyen alternatívák vannak a beszerzésre? Skinsmartról szerettem volna rendelni, de hetek óta nincs készleten:(((

Magyarországon a Tinamu forgalmazza még a The Ordinary termékeket. Vagy veheted a gyártó oldaláról is, van a Deciemnek angol raktára, tehát nincs rá vám és 25 euró felett ingyenes a szállítás (Magyarországon a DPD hozza ki), és árban is itt a legjobb. Én november 28-án rendeltem, tegnap érkezett meg.

www.deciem.com

3 Likes

Köszönöm!:slight_smile: lehet megpróbálkozom a külföldivel.

1 Likes

@Szandika visszatérve a homlokránc témára (sajnos nem tudtam minden hozzászólást végigolvasni): Szerintem is a genetika is közrejátszik, de sokat lehet segíteni, ha észreveszed magadon, mikor rancolod a homlokodat és egész egyszerűen gyorsan abbahagyod :smiley: furán hangzik, de működik! Én is észrevettem, hogy hajlamos vagyok összevonni a szemöldökömet, már kezdett is megtörni a bőr. Most már összevonás helyett inkább picit felhúzom, helyre is állt a simaság :slight_smile: 32 évesen sehol nincs ráncom. A korai szem körüli ráncok sokszor a Napfény miatti hunyorogás következményei, erre napszemüveg vagy fényre sötétedő lencse ajánlott.
A botox ugyanezt teszi csak nagyon agresszíven: blokkolja az izmokat, így már nem tudod összeráncolni, de ezt személyesen senkinek nem ajánlom, mert a nem használt izmok sorvadnak, így mimikai ráncmentesen veszíti el a tartását, konturjait az arc és kezd el lógni (bulldogpofi effekt).
A bőrt viszont nem nyújtja ki, esetleg a rosszul alkalmazott hyaluronsavas töltés (fillers) igen, de ha jó szakember (orvos!!!) végzi, akkor még az sem.
Az arcmasszázs, arcfitness (az arcjógának is sok rajongója van) vissza is tudja fordítani a frissen kialakult, nem túl mély ráncokat. Nekem van is egy könyvem, amit szívesen bescannelek és elküldöm annak, akit érdekel :blush:

És persze magas faktorszámú, PA+++ fényvédő, valamint jó erős antioxidáns és hídratálás.

7 Likes

Nekem is van bulldogpofim, pedig nem is botoxoltattam :joy: (Nálam valszeg kötőszöveti gyengeség az oka)

1 Likes

Nagyon szépen leírtad :hugs: én is ugyanígy gondolom, ne aggódj, plusz még valószínűleg rengetegen itt :blush: Nekem a kialvatlansag miatti mély árkok a fő probléma, egyszerűen tényleg semmi nem tünteti el, mert nem a sötétség a baj, hanem a mélyedés :(( ha tükörbe nézek, már semmit nem látok, csak azt. Még soha nem volt semmilyen beavatkozásom, de nagyon érlelődik bennem, hogy feltöltessem azt a területet.

Egyébként érdekes téma ez is, szerintem megérne egy külön topicot, mert van az a kategóriá, ahol már a krémek nem képesek hatni. Mi pedig az hisszük, hogy igen, minimális hatásért egyre több pénzt adunk ki “csodaszerekre”, miközben egy tapasztalt profi bőrgyógyász fényévekkel többet tehetne értünk.

3 Likes

:smile::hugs::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Nem hiszem en, hogy olyan rossz lenne a helyzet, mint a túltolt botox esetén:))

Hát, remélem :grin::grin: de tényleg az állkapocs vonala nálam már nem egyenes és feszes. Profilból látszik, hogy van egy lógó rész. Szemből nem olyan gáz. Csak hát 3D-ben látjuk a világot :sweat_smile:

1 Likes

Nagyon ritka kivétel az, akinél nem ereszkedik meg sehol idővel az arca. Csak a sajátunkat sokkal feltűnőbbnek tartjuk, máson észre sem vesszük, mert az összhatást nézzük, ami ennek ellenére is lehet tökéletesen harmonikus. De pontosan tudom, miről beszélsz, nálam a durva karikás szemek a probléma.

4 Likes

Olyanom is van :laughing:
Bocs, nem kontrázni akarok, ez a helyzet, sajnos.

3 Likes

Kedves @noisette! Örülök, hogy nem én vagyok ezzel egyedül, és hogy ezt le is írtad, köszi ezért. :slight_smile: Igen, én is gondolkoztam a külön topic-on, de nem akartam borzolni a kedélyeket. :smiley:

2 Likes

Most nem termék, hanem talán technikai ajánlást szeretnék kérni. Gyakran előfordul, hogy a gyönyörűen megrajzolt tusvonalam nap végére a szemem sarkaiban megfolyik, elmosódik. Nem tudom, hogy ez a termék hibája-e, most a L’oreal tégelyes tust használom, régebben a Maybelline tégelyes tust használtam. Ez utóbbival is volt ilyen problémám, de nem tudom, hogy csak az élete vége felé, vagy már az elején is. Általában a tusvonal rajzolás előtt szemhéj alapozót használok a teljes szemhéjamon, és a szemem külső sarkaiban. Ezt követően egy testszínű (vagy inkább szemhéjszínű) szemhéjpúderrel szoktam a szemem “lealapozni”. Szemsmink ezután jön (ha van), és a legvége a tus. Mit gondoltok, mi lehet az oka, és mit tehetek ellene? Csatolok néhány képet is a problémáról (nem ma lőttem őket).
IMG_20191129_142223
IMG_20191129_142205

1 Likes

Bár nem vagyok egy tusvonal expert, de nem lehet, hogy maga a termék a problémás? Nálam is előfordult sokszor, de nem mindennel, amit használtam, vannak cuccok, amik hajlamosabbak elfolyni.

Nem kizárt, de azt hiszem itt más kollégák is használták ezeket a termékeket, úgyhogy remélem nekik pozitív tapasztalataik vannak. De a Maybelline és a L’Oreal is produkálta ezt. Lehet legközelebb egy újabb bombabiztos tust kell keresnem? Az egyik csak beválik.

1 Likes

Magam nem vagyok tushasználó, tehát nem vagyok mérvadó, csak ötletelek. A szemünk hidegben hajlamos kicsit könnyezni, ha nem is vesszük észre. Lehet, hogy ez a termeszetes nedvesség kicsit elfolyatta a festéket? Másféle tus is produkált ilyet?

5 Likes