Ajánlást kérek!

Köszönöm!

@umpalumpa , egy itteni (olasz) kedvenc (fiú, Roberto) influencerem szerint még a boj-t is veri ez a Celimax stift :top:

Szia @Gloria :tulip: a skincare/makeup passzióm változatlan, csak a prioritások módosulása miatt el-eltünök.:upside_down_face:
A jövő héten Bp-en leszek és alig várom, hogy feltöltsem a G&G készleteimet :wink:.

4 Likes

Óh, köszi! Jó tipp!

Ez most jött szembe:

4 Likes

Sziasztok! Fiatal lányokon szoktam nagyon szép velevet hatású alapozót látni, ami kisminkelt hatást kelt, de azért nagyon szép. Persze rajtuk minden szép, de azért kiváncsi lennék mit használnak? Van forrásotok? :grinning:

Valaki tud jó cellulitisz elleni krémet? Régen szerettem a fekete Helia-D-t, de azt már nem lehet kapni, sajna…

Sziasztok!
A lézeres szőrtelenítés mennyire hatékony? Elégedettek vagytok az eredménnyel? Van “hosszabb” távú tapasztalatotok, akár már 1 év távlat is igazából érdekel.

Én 15 éve csináltattam, akkor lement ha jól emlékszem 10-12 alkalom, utána évente volt 1-2 emlékeztető kezelés az eredmény úgy 98%- os.
Néha 1-1 szál kinő, azokat kiszedem és ennyi.

Egy nagyon kedves hölgyhöz jártam akinek régebbi típusú gépe volt, nagyon hatásos. Sajnos már nem dolgozik a szakmában :frowning:

Utána az emlékeztetőkre modernebb helyre jártam, az is okés volt.
Mindenképp ajánlom a kezelést.

3 Likes

Sziasztok!
Most volt egy másfél éves kihagyásom retinoidok terén, szeretném újra használni. Régen a tretinoin is ment.
Ti mivel kezdenétek? A-game 0.05, majd 0.1 és utána tretinoin?
Várnátok vele őszig?

Sztem ez jó, de van még egy az A-game és a tertinoin között: A-game 20. Akkor már ezt is belevenném a sorba. Anno a tretinoint az A-game10 után vezetted be?

Nem, a-game eddig kimaradt, előtte valamelyik The Ordinary retinoidot próbáltam. Köszi a tippet!

1 Likes

Sziasztok, használ valaki Soolantra krémet? Milyen hatást tapasztal, mennyiért szerezte és mire írták fel? Rozácea? Demodex atka?

Sziasztok, megint én. A Szépségpaletta webshop szerintetek megbízható? Nagyon jó áron van náluk K18.

Sziasztok,

május közepén szültem. Egy ideje irtózatosan hullik a hajam, rengeteg haj marad a tangle teezerben :disappointed_relieved:, ami tudom, hogy ‘normális’, hormonális, és el fog múlni.

Mégis érdeklődöm, volt e valakinek erre bármilyen hatásos szere, ami picit csökkenti a hajhullast?

Köszönöm szépen!

Nekem anno a Varga hajcseppek beváltak, nagyon sok kis babahajam lett, miután elkezdtem használni, pár héten belül.

2 Likes

Én nem használtam rá semmit és pár hónap alatt magától elmúlt (tavaly április végén szültem), pedig döbbenetes mértékben hullott. Kitartást, nehéz ezt megélni 🫂

1 Likes

Köszönöm szépen!!

Nagyon ijesztő. Félek fésülködni… 🫣

Én B komplex vitamint szedtem, sima dm- es

1 Likes

Azt szedek én is ezer éve… :roll_eyes: