Ajánlást kérek!

Köszönjük szépen! :kissing_heart::heart: Igen, szerencsére jól vagyunk, hányás, émelygés és hasonló nyalánkságok teljesen elkerültek, pedig már 16. hétben járunk. :slightly_smiling_face: Némi mellfeszülés, székrekedés azért van, de ezek semmiségek. Ugyanúgy járok dolgozni, még február közepéig tervezek is menni. :slightly_smiling_face: Nagyon gyorsan szaladnak a hetek.

1 Likes

Gratulálok én is! :relaxed:
Én első körben a bio oilt használtam, most másodiknál a nővéremtől kaptam egy StretcHeal márkanevű kencét, amit Amerikában vett magának, aztán maradt neki egy bontatlan darab. Összetevők között van minden, a sheavajtól kezdve peptidekig (sajnos ezek eléggé a végére esnek az incinek). De egyébként kaptam dm-es mama olajat és testápolót is, ennyi mindent viszont nem tudok egyszerre magamra kenni.

1 Likes

Oh, szívből gratulálok a második Babucihoz! :heart_eyes:
Hány hetesek vagytok?
Mindjárt ránézek erre a StretcHealre, köszönöm.
A GAL E vitamin cseppjét mondják még jónak. Meg rendeltem Ilcsi csengőlinka olajat, mert állítólag az is jó várandósságkor a pocira krémbe keverve.
Az a baj, hogy amennyire arcápolós vagyok, annyira nem vagyok testápolós. :smiley: Utálom, hogy tiszta csuszmák leszek tőle, főleg estére, brrr…
De a hasam kenem, mert tudom, hogy utána bánni fogom, és akkor már késő lesz. Végeredményben meg, ahogy olvastam, ez a repedés, stria, full genetika.

Sziasztok!
Anyukám szeretne Solingen manikűrkészletet vásárolni, de ahogy nézem 45 ezer forint körül van az ára. A webshopokban vannak egyéb, jó minőségűnek tűnő szettek is pl. Extrasol nevezetű, ami csak 13500 ft. Tudnátok ajánlani márkás, jó minőségű manikűrkészletet, ami meg is éri az árát? Olvastam még Zwillingről is stb. Mire figyeljünk?

Amikor ilyesmit vásároltam, akkor a szaki azt mondta, h a magyar áruk is nagyon jók. Csak azt nézd, hogy solingeni acél legyen (ez egy készítési módszer azon kívül, hogy márka is).

Ilyen helyen vettem szemöldökcsipeszt és nagyon finom bőrvágó ollót (plázás késes-ollós boltból) A titániumból készült csipesz pl. szinte nem kopik. Van egy olyanom, amit egyszer nagyon eldugtam és csak azért vettem másikat, mert nem találtam :sweat_smile: Azóta a titánium más szolgálatba állt: kézműves eszköz lett és a ragacsos cimkéket is azzal szedem le. Szegény csipesz :laughing:, de így is tudnám a legvékonyabb szőrökre is használni.

1 Likes

Szia!
Először is gratulálok :slightly_smiling_face:
Én is nemrég voltam várandós és őszintén szólva ugyanúgy állok a testápoláshoz, mint te, sosem szerettem. Egyedül mandulaolajat vásároltam aztán végül azt találtam ki, hogy arcápolás közben mindenből tettem a pocakomra is. Tehát ugyanúgy került rá centellás toner, hyaluronsavas szérum, krém stb. És végül az olajjal zártam le. Szerintem ugyanúgy kell a bőrnek a hidratálás és az olajozás is. Nyilván aktív hatóanyagokat nem használtam a hasamra pl. hámlasztó. Nem mondom, hogy így olcsóbban megúsztam, de amúgyis volt 1-2 toner, szérum, amiknek örültem, hogy elfogytak. Végül egyáltalán nem lett striám meg semmi, ugyanolyan a hasam, de ehhez hozzátartozik, hogy nem is lett igazán nagy pocakom, a babám is kicsi lett :slightly_smiling_face:

4 Likes

Köszönöm szépen, tök jó ötlet, csomó tonerem pihen itthon 🫣, amit sajnos a felhalmozott mennyiség miattképtelenség elhasználni arcra, dekoltázsra. :grin:

Amúgy különféle testápolókba (most a rózsaszín Vaseline márkájú a nagy kedvencem) keverek különféle olajakat (Ilcsi csengőlinka, Panarom meggy, sárgabarackolaj). Egyelőre jónak tűnik. :slightly_smiling_face:

Nem tudom így a 20. hét után eldönteni még, hogy mekkora lesz a pocak, pláne a baba. Tekintve, hogy mindketten nagyok vagyunk, nem lesz törpincsek. :grin:

2 Likes

Próbálta már valaki a L’ Oreal - Mugler simneket?

Rendhagyó ajánlást kérek: időnként látok itt egy-egy nagyon szép, igényes dobozt, csodás mintákkal. Fogalmam sincs hogyan tudnám visszakeresni, eddig nem sikerült megtalálnom… ha valaki tud lelőhelyet, márkát, nagyon megköszönném!

https://www.bomoart.hu/en/webshop
Én innen vettem :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm, pont ilyesmire gondoltam!

1 Likes

Sziasztok!
Akneroxid helyett keresek NEM HORROR ÁRON! pattanásra való gélt-krémet, mert menstruációkor szoktam néha kipattogni
Köszönöm.

Nekem a Zindaclyn nagyon bevált. Még valamikor 2021 decemberben írtàk fel, az állaga picit furcsa, de még tökéletesen működik.

Gratulálok!

1 Likes

Nekem van Caudelie eladó