Ajánlást kérek!

Bioderma Atoderm Intensive Eye Krém | KremMania Bioderma Atoderm Intensive Eye Krém | KremMania

1 Likes

Köszi Lányok! :kissing_heart:
Asszem a Bioderma nyert télire.

2 Likes

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani színezett hidratálót vagy alig fedő BB krémet, amit könnyen fel tudok kenni, akár kézzel is, sietősen?
Mostani BB krémek olyanok mint egy alapozó, ugyanúgy ecsettel szoktam felvinni őket, de valami könnyedebb cucc kellene, ami egységesít kicsit. Köszönöm előre is.

Nekem ő az instant kedvencem. Nem sok színe van, tényleg csak egységesít, igaz nem is viszek fel belőle sokat. Simán felkenem, mint egy krémet reggel, utána csak púderezek, de magában is teljesen jól viselkedik.

1 Likes

Ezeket nem használtam, de a listámon vannak/ voltak, mint kis fedésű, megfizethető kencék:
https://www.notino.hu/wet-n-wild/bare-focus-tinted-hydrator-tonizalo-fluid-amely-egysegesiti-a-bor-tonusait/p-16135171/

https://www.notino.hu/wet-n-wild/bare-focus-niacinamide-skin-tint-konnyu-hidratalo-alapozo/

Most ezt használom, jóformán nincs fedése, de nem biztos, hogy az első összetevőt szeretnéd (octocrylene): https://www.notino.hu/nyx-professional-makeup/buttermelt-glaze-vilagosito-tonizalo-fluid-spf-30/p-16290141/
Sajnos nem szépek az összetevői, de a hatása nagyon tetszik, “my skin but better”. T-vonalban egy kis púder 'oszt csá.

2 Likes

Köszönöm az ötleteket! Ígéretesnek tűnnek.

1 Likes

Nekem ilyen face republic van, nagyon szeretem. Kevés kell belőle, én igazából fényvédő fölé kenem. Nincs igazán színe sem, inkább csak egységesíti a bőrt. Kézzel szoktam felkenni.

2 Likes

Nálam a Holika zöld BB a nyerő, 3000 Ft alatt van , szuper ár- érték arány és nagyon szeretem használni, itteni ajánlásokra vettem meg előtte Shiseidot használtam.

4 Likes

Akkor ez is könnyedebb, amit gyorsan el tudok kenni kézzel?:slightly_smiling_face: Csak azért kérdezem, mert a koreai cuccok háza táján nem ezt szoktam meg. Köszi az ajánlást.

1 Likes

Igen, én is kézzel kenem fel mint egy arckrémet, szinte nem is figyelek rá és mégis tökéletes lesz az eredmény, közvetlenül fényvédőre rakom.

1 Likes

Igen, ez egy nagyon könnyed BB krém, én is ajánlom. Pont amilyet keresel, alig van fedése, de nagyon szépen egységesíti a bőröd. Az a belenézel a tükörbe, és nem tudod mitől, de jól nézel ki típus.

2 Likes

Nekem ez volt az elmúlt fél évben a “mindenesem”:

Amikor nem akartam semmi sminket, de mégis kellett valami, hétvégi vagy szabadságos lazulós napokon. Szépen egységesít, hidratál, fényvédő is van benne és a csomagolása is praktikus, repülőn is könnyen utazik, az ára is barátságos és Európában (Csehországban) gyártották. Az én árnyalatom a 10 light-medium, primerként soha nem használtam, mindig csak önmagában.

5 Likes

Sziasztok!

Ki, milyen “csodakencével” kente a várandós pocakját?
Köszönöm szépen az ajánlásokat!

1 Likes

Á, lehet gratulálni? :kissing_heart:

1 Likes

Köszönjük szépen, igen. :slight_smile: Érkezik májusban a kis Princessünk. :slight_smile:

8 Likes

Sok boldogságot kívánok @koalace 🩷

1 Likes

Köszönjük szépen! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart:

Gratulálok én is :blush:
Én a dm mama testolajat használtam, nem volt vele gondom, a feszülő, viszkető érzésen segített és szerettem kenegetni, simogatni a pocakot. Striáim lettek ugyan, de az részben genetika, részben a kis manó pozíciója miatt (a bal oldalon helyezkedett el, szinte végig felemás volt a hasam is és csak a bal oldalon lettem csíkos), nem hiszem hogy arra lenne csodaszer.

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm!! :kissing_heart:

Sok boldogságot a babához! :gift_heart:
Remélem jól vagy! :heart:

1 Likes