Ajánlást kérek!

Sziasztok ez tegnap érkezett hozzám az Europa Patika hozta :slight_smile:
Gyakorlott retinolozóktól kérdezem, hogy ha szendvics módszerrel szeretném használni akkor mivel rétegezzem?
Csak a foltokra szeretném kenni, egész arcra semmiképp.

Pár éve már használtam akkor heti 1x tudtam felkenni, ez jellemzően a péntek volt így hétfőre már munkaképes volt az arcom. Nekem nagyon pirosodott és hámlott is.
Két nagyobb foltot nekem nullára leszedett, eszméletlen hatékony krém csak harapós a drága.
Fényvédőt 50- est kentem és fogok is mellé kenni, november- február közti időben tervezem használni.

Őszi - téli tusfürdő ajánlást kérek. Ki mit használ jelenleg? Lassan kifogy a nyári, már valami aktuális illatra vágyom inkább. :slight_smile:

TBS sütőtökös, de még a tavalyi készletből.

1 Likes

Igen, azt az egyet ismerem. :slight_smile:

1 Likes

Korres tusfürdőket is érdemes megnézni, Notino-n elég jó a választék.
Én a sima vaníliásat használom, nagyon szeretem, de van egy pár télre való illatú is, vaníliás fahéj stb.

1 Likes

A Rossmannban találtam rá full véletlenül egy pörkölt diós Isana tusira, pedig nem is akartam tusfürdőt venni :joy: Aztán másnap visszamentem és vettem még kettőt :see_no_evil: Isteni illatú, igazi bekuckózós diós süti :heart_eyes:

4 Likes

Tesori d’Oriente - Byzantium.

2 Likes

Ezt viszont nem ajánlom! Aldiban vettem két darab L’Angelica tusfürdőt, különböző illatban. A második flakont nyitottam, a remény hal meg utoljára felkiáltással. Mielőtt magamra kentem volna, lefolyt az egész a tenyeremről. Olyan híg mindkettő, hogy folyékony szappannak neccesen elhasználjuk, a bio argánolajos ráadásul büdös is, de a fahéjas-almás változat sem vert tarkón az illatával. Állítólag ez egy olasz cucc, valamilyen noname hazai Kft. forgalmazza. Látom, hogy a DM-ben is kapható ez a márka, de más a kiszerelés, megjelenés. Egyéb tapasztalata volt már valakinek ezzel a márkával? 1165962_2279738_1

Megmutatod melyik az? :slight_smile: Előre is köszi.

A webshopban nem találtam, de erről van szó:

4 Likes

Köszi, ma megyek pont rossmannba, meg is lesem. :slight_smile:

Hú, megszaglászom. Férjemnek nagyon bejönne valószínűleg - ő az öblítőikért is oda van, én ha nem muszáj egyáltalán nem is használok öblítőt. Nekem viszont nem feltétlenül ízlésem ez az illatvilág, viszont az tény, hogy az utóhatása mindig kellemes.

Na ezért még visszamentem, hogy vegyek párat ajándékba is. Engem szaloncukorra emlékeztet az illata. Imádom. :heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Nekem volt a L’Angelicától egy zabos tusfürdőm három éve, amit Olaszországban vett a férjem. Az is kissé hígabb volt, de vállalható módon. Imádta a bőröm.

1 Likes

Sziasztok! Őhelyette keresek valami üzletben elérhetőt. Az illata ugyan fura,de a bőröm nagyon szereti, a csomagolása is praktikus. A drogériákban már nem látom, de a gyártó honlapján sem. :disappointed_relieved:

Neutrogena Hydro Boost Express hidratáló testápoló spray 200 ml

1 Likes

Ezeket tudom, de nem drogériás. Az árak miatt érdemes szétnézni, hol mennyi.

1 Likes

Notino-n van

https://www.notino.hu/neutrogena/hydro-boost-body-hidratalo-test-spray/p-15801420/

1 Likes

Köszönöm szépen. Vajon meg tudom Discovery box nélkül rendelni? :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
Egyébként drogériákban 1600-1800 körül volt. Durva.

A többi ajánlást is megnézem. Mert lehet,hogy nem is fogja már gyártani a Neutrogena.

1 Likes

Nnna, 2 kérdés jött össze nálam :slight_smile:

1. Akinek hajlamos ekcémásodni a szemhéja, illetve már tünetei vannak, piros, viszket, száraz, összeráncolódik, mit ken rá, hogy elmúljon? Olyasmire gondolok, amit elérhetek orvos nélkül is, de gyanítom nem úszom meg a bőrgyogyót. Nem súlyos, csak idegesít és nem szép. Sajnos a Ziaja Med szemkrém nem segít, azt csak alul tudtam használni. A probléma meg felül van. A Bepanthen Sensiderm csak ront rajta (wtf), az Exxema Repair elmegy, de nincs itthon és ku…tya drága lett. Tudom, feladtam a leckét, bocs :sweat_smile:

2. Univerzális diffúzorfej vagy hajtsak fel gyárit esetleg? A mostaninak letöredezett a pereme, még az eredeti van meg, de egyre többször lepottyan művelet közben és még több letörik belőle. Ha univerzális, akkor van tippetek honnan és milyen paramétereket érdemes figyelni?

Köszönök minden választ!

1 Likes

Clinique All About Eyes Szemkrém | KremMania? Én nem tudom mit tettek bele, ezer éves a formula, de még soha nem okozott csalódást. Nekem is bevált, de nekem közel sincs annyi szemkörnyéki problémám, mint a lányomnak. Ezzel a krémmel mindig szépen helyre tudja hozni a bőrét, nem csíp, nem irritál.

1 Likes