A kereső egy
Jól tetted, h itt kérdeztél inkább 
Köszönöm, megtaláltam Rékát, sikerült rendelnem 

Épp tesztelek spirálokat, mennyire bírják a hirtelen meleget, de nektek van kedvenc “hőálló” spirálotok?
Én télen-nyáron a lancome lash idole-t használom, már nem tudom hányadszorra veszem újra (fun fact
: az utazó kiszerelést, mert valahogy eddig mindig jobban megérte ár szempontjából és így biztosan nem romlik meg időközben).
Ez az a szempillaspirál, ahol nem aggódok, hogy lepergett, elkenődött stb., mert általában 10 óra viselés után is még pontosan olyan, mint felvitelkor. Persze, ettől függetlenül néha ránézek, főleg nyáron, de összességében nálam kedvenc “egész éves” szempillaspirál.
Megvettem miniben az új lash idole fluttert is múlt héten, kíváncsi vagyok, milyen lesz a simával összehasonlítva.
Köszönöm az ajánlásokat, ezeket még nem is használtam. 
Több hőálló szempillaspirált is kipróbáltam már, de a Heroine Make volt a legmeggyőzőbb, tényleg bírja a meleget, nem kenődik el, és egész nap tart, még akkor is, ha izzad az ember vagy elkapja egy zápor.
Covid alatt nem volt fent épített pillám, akkor rengeteg spirált kipróbáltam, de mindegyiktől pandamaci lettem egy órán belül.
Rájöttem, hogy a fényvédő a ludas azt nem bírják a spirálok, de azt meg ugye nem hagyhattam el, mert akkor rövid időn belül dalmata leszek.Sakk- matt.
Amiket próbáltam és sajnos elkenődtek:
Pupa Vamp, Bourjois Volume Glamour , Estée Lauder Sumptous, Lancome Idole, Artdeco Perfect Volume.
A Maybelline Sky High lett volna végül jó de azt meg akkor égen földön nem lehetett kapni.
Mi használunk még maszkot, azalatt nekem is minden elmászik, valószínűleg a kilehellt párás levegőtől. 
A L’oreal Panorama viszonylag új vétel (2 hónapja van meg) de meglepően jól bírta a múlt héten a hőséget.
Sziasztok, lèzeres szőrtelenítèst vègző szalont keresek Budapesten. Van valakinek ajánlàsa/tapasztalata?
Az egyik húgom az Everdermben volt szőrtelenítésen. https://everdermlaser.hu/lezeres-szortelenites-arak/
Ha jól emlékszem több-testrészes bérletet vett. A lába végig, bikini, intim testtájak, bajusz- ezeket mind megcsináltatta és talán csak 1-1 extra kezelést csináltatott a megvásárolt bérleten felül. Nem emlékszem, hogy a karja is megvolt-e.
Nagyon elégedett az eredménnyel. Szinte semmi sem nő rajta ezeken a kezelt területeken. Még borotvát vagy csipeszt sem használ, mert annyira gyengén nő vissza az a pár szál semmiség, hogy egyáltalán nem kell foglalkoznia a szőrtelenítéssel.
Mi hárman vagyunk lánytesók, eléggé mókusok vagyunk, sötét a hajunk, szőrünk, főleg nálam feltűnő a sok szőr. Szerintem fantasztiksan eredményes volt a kezelés a legfiatalabbnál.
Ha szeretnél több részletet szívesen megkérdezem őt, hogy miket tapasztalt még.
Köszi szèpen az infòt, megnèzem az Everdermet
Nekem az Aestheticával van jó tapasztalatom. A kezelőhölgyek mindig kedvesek és profik voltak, maga a hely is kellemes atmoszférával rendelkezik.
Magáról a kezelésről: bikini vonalon csodát tett, kipattogzásra hajlamosaknak, őszintén, nem tudom, létezik-e más megoldás
tehát, nekem abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ezenkívül én még a lábszáramat csináltattam meg, itt kéne még legalább egy extra kezelés a teljes eredményhez, de jelenleg nem prioritásom, így hagytam, valamint ott is javult annyit, hogy alapvetően elvagyok a jelenlegi állapottal. Ezenkívül a hónalj területet is náluk csináltatom, azzal még a kezelés elején járok, így bővebben nem tudok róla beszámolni.
Összességében én, személy szerint, abszolút nem bántam meg, hogy őket választottam, és tudom ajánlani azoknak, akik esetleg lézeres kezelésen gondolkoznak 
Áhh, de jól hangzik. Nem találtam meg a bikinivonalamra a megfelelő itthoni szőrtelenítési módot. Igaz, én lusta is vagyok, de az összes praktikát és csodaszert kipróbáltam ami szembejött, mégha nem is túl nagy kitartással, és mindig kipattogtam. Nekem alapvetően nem olyan sötét a szőrzetem, inkább közepesnek mondanám, karomon meg egyenesen szőke. Ezért sosem gondolkodtam még ezekben a szőrtelenítési eljárásokban, ipl-t sem próbáltam, mert kicsit lutrinak érzem esetemben. De lehet, hogy bikinivonalom érdemes lenne próbát tennem ezek szerint, elgondolkodom rajta.
Köszi szèpen, megnèzem őket is. Èn csak a hónaljamat akarom megcsináltatni, remèlem az nem lesz olyan sok alkalom, mint egy teljes test bèrlet 
@dunaimano nekem is úgy ajánlotta ismerős, hogy ő is ezzel a problémával küzd, és hogy ő már két alkalom után is látványos különbséget látott. Szőke, világos szőrszálakkal ezek a technológiák nem tudnak mit kezdeni, de ha van “támadnivaló pigmented”, akkor alapvetően segíthet. De az első (ingyenes) konzultáción úgyis mindent átbeszélnek az emberrel, ezt is, meg is mondják, hogy “ebben és ebben az esetben nem működik stb.”.
@Ralynna nem tudom, mennyi a teljes test bérlet, de az Aestheticánál mindig 8 alkalmasak a kezelések (legalább 2 hónap el kell teljen két kezelés között)
Sziasztok! Tudnátok ajánlani testre való fényvédőt, amiben kombinált szűrők vannak vagy csak kémiai? De ne legyen benne octocrylene, octinoxate, avobenzone meg ilyesmik, hanem csak modern szűrők. Ja és spray verzió lenne a legjobb
Köszönöm szépen előre is.
Dm saját márkás? Már azok is újgenerációsak.
https://www.dm.hu/sundance-napozo-spray-gyermekeknek-ff50-magas-fenyvedelemmel-p4066447814965.html
Ohh, köszi, szuper vagy nagyon. A saját márkás valahogy eszembe sem jutott.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani hatásos szemöldök szérumot? A wet N wild-ot használtam, de nem látok változást. Ricinus olajam van még itthon, érdemes bevetni? A bizonytalan végeredmény miatt nem szánnék rá sokat… Bár a Sweed széruma nagyon szimpi.
Köszönöm!