Most kaptam kézhez a Dragon Girlt, holnap magamon is kipróbálok. A kezemre kentem, gyönyörű, intenzív a színe, jól pigmentált, egyszerűen káprázatos.
Juhú, nagyon örülök!
Kíváncsi leszek, felkenve hogy fog tetszeni.
Szia!
Megérkezett az Armani is, gyanítottam, hogy hasonlóm már van. Gyönyörű a színe, engem a karmazsinvörösre emlékeztet.
Most a körmöm hajszál pontosan ilyen színű, remélem, visszaadja a kép☺️! Bár a rúzs kupakja is ugyanaz a szín IMG_20241212_230158|375x500
Nagyon szép a körmöd!
A rúzs mennyire hozta azt amit vártál tőle? Színben mennyire olyan mint amit szerettél volna?
Szia!
Tegnap debütáltak, céges buli volt, és én különösen ki akartam magam rittyenteni.
A két rúzs nagyon hasonló, az Armani egy lehelleznyit meggyesebb, a Dragon egy picit talán fuksziásabb, de csak egy picit. Tényleg tökéletesek a tél típushoz, nem sárgítottak.
Karmazsinvörösre emlékeztet amúgy mindkettő.
Erősen pigmentáltak, krémesek, nem szárítottak.
Az 400 viszont mászkálós, nagyon kellett figyelnem, hogy a helyén maradjon. Nézek majd alá vmi primert, hátha segít ezen a problémán
Érdekes amit a 400-ról írsz, nekem a Lip Power az utazós rúzsom, ami a legtovább kitart rajtam és nem jön le, csak akkor, ha eszem. Én erre a 108-as árnyalatot használom, persze ő nagyon más: egy pirosas, korallos, kicsit gyöngyházas darab. Lehet, hogy mivel sokkal világosabb, így annyira nem látszik ha elmászik…?
Nekem konkrétan a vacsi után az állam is rúzsos volt, pedig nem úgy ettem, mint egy ogre😅
Jaj de kellemetlen lehetett!
Én is jártam már úgy, hogy egy színből megtaláltam a Szent grált, és más színnél ugyanaz a termék megbukott. Látszólag ugyanaz a formula, mégsem teljesen, és mindössze a szín különbözik.
Tudtok ajánlani ütős bakuchiolos készítményt?
Ha a keresőbe írom, akkor ezek jönnek fel:
Bakuchiol szérum vagy krém 2% tartalom
De ugyanilyen mennyiségben tartalmazza ez az olcsóság, ami télen alkalmas lehet olajosabb bőrre is (elég vaskos, de lassan szépen felszívódik, ha csak ezt kened):
Balea bakuchiolos krém. Lehet, hogy ajánlotta is már, @random is szereti, ha jól emlékszem
Köszönöm szépen a segítséget, de olyanra lenne szükségem, amiben nincs retinoid, és esetleg van vele jó tapasztalatotok.
Igen, én nagyon adom a Balea bakuchiolt, de ez kb mindenki másnak kiesik akit irritál a retinyl palmitát. Ha a retinyl palmitate zavar, de az illatanyag nem, ajánlom ezt a The Doctor-t vagy ha inkább csak problémás területeid vannak, és nem egész arcra kennéd, akkor ezt a Biodermát. Ezekkel vannak tapasztalataim, egyik se tökéletes de azért működnek.
Aztán itt van Ez a PC, ez nem a retinolos (mert olyan is van), de ez nekem túl drága.
Van tippetek drogériás alapozóra vagy bb krémre, ami inkább matt, de ha dewy kicsit az is jó, és vékony meg tartós? Mondjuk, hogy zsíros/kombinált bőrre.
Az Essence Skin Tintet használom 15 fok alatt, de valami hő-biztos is jó lenne. Előbbi lefolyik rólam hamar.
Esetleg koreai is lehet. Nagyon nem vagyok képben a mostani bb krém és alapozó felhozatallal.
Nekem zsíros bőröm van és a L’Oreal színezett széruma az egyik abszolút kedvencem, főleg nyáron. Rajtam nagyon szépen tart negyven fokban is egész nap. Már a negyedik üveggel használom, ennyiszer semmit nem vettem még újra. A Maybelline hasonló alapozóját is próbáltam, az is nagyon jó, szerintem picivel vastagabb és fényesebb finishű, ezért azt inkább a legnagyobb kánikulán kívül használom.
Köszi az ajánlást!
A L’Oréal szimpibb, hiába van 4. helyen az alkohol benne, nyárra nem lenne gondom vele, szerintem.
Nekem még mindig a Holika Holika zöld BB, amit jó szívvel ajánlok. Egyetlen színben kapható, de nekem jól igazodik télen-nyáron (nem mintha napoznék)
Ahogy idősödik a bőröm egyre kevésbé tudok bármivel is az egész arcon alapozni, de ezzel megy. Vékony, egyáltalán nem ül bele a ráncokba, de annyira fed amennyire kell, nulla “vakolatérzet” nélkül.
Az ára meg ajándék
Ugyan nem drogériás, hanem patikai, de én a La Roche Posay Effaclar Duo+ színezett krémjét jó szívvel tudom ajánlani.
Nagyon vékony, nem is érzem, hogy rajtam van. Enyhe fedése van, de szépen korrigál és egészen matt is, mert beszívódik, mint egy hagyományos arckrém.
Alkohol nincs benne, de parfüm sajnos igen.
Érdemes mintát kérni, ha tudnak adni, mert nagyon gyér a színválaszték - a light inkább light/medium.
Kösz ezt is! Mentem a listámra.
(Jól emlékszem, hogy használsz retinoidot és kicsit egyensúlyba hozta a bőröd, ami alapból olajos inkább? Nyáron leállsz vele vagy megy egész évben és nyomod a fényvédőt ezerrel?)
Igen, ő az. Nekem már csak a zöld Holika marad…