Nemveszeksemmitnemveszeksemmit!
Hétvégén megyünk Győrbe párommal vásárolni. Tervben van, hogy megyek Douglasba, Pupaba, the body shopba, Yves Rocherba és persze a Half Priceba. Mit érdemes az alábbi helyeken megnézni illetve beszerezni? Bármilyen ajánlásnak örülök, kíváncsi vagyok a kedvenceitekre. Különösen a Pupa érdekel, pár termékem van tőlük, azokat szeretem, ha van kedvenced ajánld kérlek. A the body shopban tusfürdőt biztosan veszek, de ha tudsz valami zseniális termékről ne tartsd magadban. Étterem ajánlás is jöhet ha esetleg Győrben tudsz jó helyet.
Köszönöm.
Nagy rajongója vagyok a Pupa szemceruzáknak, különösen az Extreme Kajalnak (extra puha, krémes állagúak), a rúzsaik is jók, a lanyok a szájceruzáikra is esküsznek.
TBS terén nem vagyok annyira otthon, régen szerettem a testvajaikat, de már évek óta nem vettem.
Douglasből ritkán vásárolok, sztem érdemes megvárni egy 20-25%-os akciót és rendelni, főleg, hogy az üzletekben nincs is minden kirakva. De ha élményvásárolni mennék, akkor ABH, Rituals, Shiseido, Guerlain Meteorites.
Sziasztok!
Cosmeterie.hu-ról vásároltatok már?
Megtaláltam ott az abszolúúúúúút kedvenc kézkrémemet, és nincs kedvem Franciaországból rendelni, gondoltam, rákérdezek, rendeltetek-e.
Meglepődtem, hogy Sweed is kapható.
Győrben a Zöld elefántban ettünk eddig, minket teljesen megvett, nem is keresünk más éttermet. Választékkal, minőséggel, árakkal, kiszolgálással is meg voltunk elégedve.
A Douglas-nál tényleg érdemes megvárni egy 20%-os akciót, az nagyon gyakran van online, nincs értelme teljes áron vásárolni náluk. A termékekből sokkal kevesebb elérhető a boltban mint a weboldalukon, és a teszterek is nagyon gyérek meg lehasználtak.
Half Price-ban a múlt héten egy nagyon jó sapit vettem, a kiegészítőket érdemes megnézni szerintem. A ruhákhoz nem volt türelmem, arról sajnos nem tudok mit mondani. A pénztárnál vannak kirakva mindenféle nasik, amikből sokat nem láttam még itthon máshol, ha esetleg érdekel.
A többi helyről nem tudok mit mondani, nekem a Pupa nem jött be, az YR-nél és BS-nél nem szoktam vásárolni már. (Nincs velük baj, csak engem hagynak hidegen.)
Igen, lehet nyugodtan rendelni.
Jó a kínálat, de árban mindig találok kedvezőbbet.
Khmm, melyik az a kézkrém?
Az egész napos egérhasználattól iszonyatosan allergiás/ekcémás az ujjamon a bőr, ez nagyon sokat segít rajta:
De valószínűleg holnap besétálok a gyógyszertárba, és kevertetek a kedvenc gyógyszerész hölgyemmel egy krémet.
Igen, a Douglasban vásárlással egyet értek. Felháborító amúgy szerintem, hogy ezt csinálják. Online sokkal több akciójuk van mint a boltokban. Oda inkább megnézni megyek dolgokat szerintem. Pupától van szemcerkám, nagyon szeretem. Az a rengeteg szín ami van náluk lenyűgöző.
Köszönöm a tippeket.
Én táskát szeretnék venni leginkább, meg serpenyőt, gyertyát meg ki tudja mit, egy jó sapka sem lenne rossz, nem találom a kedvenc sapkám.
Douglasnak azért érdekes az üzlet politikája…
Táskájuk van jó szerintem, a sapi meg amit vettem egy férfisapka mint kiderült. De olyan jó meleg, mint egyik másik női sapkám sem. Miért nekik csinálnak meleg sapit amikor amúgy is kályhából vannak?
Igen, a Douglas-t nem értem én sem, de nem bánom. Bár szerintem a -20% a normál, a teljes ár meg a sáp amit lehúznak azokról, akik nincsenek annyira képben.
Azt viszont nem értem, hogy a smink tesztereik miért olyan ramatyak. Nem illik ez egy ilyen üzlethez.
A Douglast úgy, ahogy van, nem értem, fényévekkel le vannak maradva a külföldi, hasonló tematikájú webshopokhoz képest.
Szívesen, remélem, találsz érdekes dolgokat!
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, hideg piros és tartós rúzsra lenne szükségem.
Főleg magentás, fuksziás árnyalatokat hordok, de most kifejezetten olyanra lenne szükségem, ami a legközelebb áll a klasszikus vöröshöz, az élénk tél típus keretein belül
Armani Lip Power 400 ami először eszembe jutott. LINK és LINK Bár azért lehet, hogy ezt te nem tartanád hideg pirosnak. Mivel a fukszia-magenta vonalon mozgok én is, így én sem igazán.
Valamint megkérdeztem Chatty-t, a NARS Dragon Girl-t meg tudom erősíteni, volt egy mintám, szerettem, csak nekem kicsit túl sötét volt. De határozottan nem meleg piros, viszont tartós.
Ó, de gyönyörűek!
Igazán a 400-as lenne az, amire vágynék, és a csajnak is a képen olyan gyönyörűen áll, de szerintem engem sárgítana. Bár a Douglas-os képen már kicsit sötétebbnek és hidegebbnek tűnik, mint ha lenne benne egy kis málna. Remélem, a boltban van belőle, és ki tudom próbálni. A Dragon Girl viszont 1000%, hogy jó lenne, mert hasonlóakat hordok amúgy is, és ettől a színvilágtól mindig felragyog az arcom.
Lehet, megint úgy leszek, mint géllakk vásárlásnál, hogy beszabadulok egy boltba, veszek vagy 5-öt, aztán hazaviszem a meglévőek mellé, és csodálkozok, hogy tulajdonképpen mindig szinte ugyanazokat a színeket veszem újra. Valahogy a rúzsokkal is így vagyok
Jó régen jártam a Westend Douglasban, de emlékeim szerint az Armani teszterek egészen bőségesek voltak és jó állapotúak. Érzésem szerint arra egy kicsit jobban figyelnek, szóval van esély, hogy ki tudod próbálni. Meg a 400-as kábé minden rúzsfajtájukban benne van, bár lehetnek apró eltérések.
A Dragon Girl nekem is az a szín, amitől ragyog az arcom, szóval akkor egy vonalon mozgunk. Nekem túl erős, mivel elég “low contrast” vagyok, de kis minim volt belőle, ajakbalzsam fölé vittem fel egy kicsit és úgy szép volt. (Viszont hamar megavasodott sajnos.)
Az 50 ugyanolyan színű rúzs nekem is ismerős: ami fukszia és magenta létezik, azt legszívesebben mind megvenném, csak sok lenne az ismétlés. Már így is sok.
Végül megrendeltem mindkettőt
Huhh, nagyon szurkolok, hogy jók legyenek!
Majd számolj be róluk, kíváncsi vagyok.