Nekem Tezenis-től van, szeretem ezeket a bőrhatású thermo nadrágokat, melegek, szépen vannak varrva, nincs harisnya hatásuk:
Nekem a Calzedonia ultra light sport leggings a best of. Rengeteg van belőlük, és nagyon kényelmesek, elnyűhetetlenek. Akcióban szoktam vásárolni őket, ugyanis piszok szemtelen az áruk… Pamut leggings tekintetében is Calzedoniában néznék szét.
Anyukákhoz szól a kérdésem, akik szoptatnak vagy szoptattak.
Ti ápoljátok valahogy a melleiteket? Kislányom gyűri, csavarja, és próbálok én mindent megtenni ellene, azért nem egyszerű a helyzet. A bőr enyhén feszességét vesztette… És nem is enyhén valójában. Tudom, hogy nem létezik feszesítő krém, de nem tudom, mit kenjek rá, hogy ne romoljon a helyzet. Egyelőre testápolóval kenegetem, mert a szoptatás miatt még komolyabb hatóanyagokat nem merek bevetni.
Ötlet?
Most ez csak egy ötlet, de esetleg kollagén szedése? Bár azt nem tudom, hogy lehet-e ilyenkor.
Én nyirokmasszázs párti vagyok, annál jobbat még tapasztaltam feszesítésre és ez legalább az egész testre hat. De sajnos a terhesség-szoptatás és a női mellek esztétikuma… ősi ellentétek
Köszi, ez jó ötlet!
Igen, kollagént lehet, de leszoktam róla, mert a benne lévő édesítő ha telítődik a szervezemben, wc-re rohangálok tőle… Keresek másikat, figyelve az összetevőket.
(Nem biztos, hogy felgyülemlik, nem tudom mit csinál, de egy darabig nem kell mennem, és egy pár hét után megkezdi csodás hatását… Mondjuk jobb, mintha szorulásom lenne, ami meg a szoptatás nem kellemes mellékhatása néha. Kiegyensúlyozhatnák egymást! Bocsi csajok a nemkívánatos részletekért )
Hú, ez is tök jó ötlet, soha nem próbáltam még, de itt az ideje. Sajnos igazad van, de én nem tudom elgyászolni a melleimet, még nem legalábbis. Sokminden változott a szülés óta, és ugyan visszafogytam, sőt még vékonyabb vagyok mint előtte, de egyáltalán nem érzem jól magam a bőrömben. Fogalmam sincs hogy kezeljem a helyzetet, úgyhogy amit lehet, azért megpróbálok megtenni. Pl rengeteg vitamint szedtem mostanáig, hogy ne az én szervezetem lássa hiányát annak, amit a kiscsajba belefektetek. Most már a hozzátáplálás után elkezdtem csökkenteni az adagot.
A hidratáláson kívül ami még jót tesz (a plasztikán kívül persze) az az edzés. Nem tudom tényleg feszesebb lett-e vagy csak mentálisan éreztem jobban magam… De segített szerintem.
Látszik, hogy hazafelé az oviból két gyerekkel a nyakamban írom a bejegyzéseket.
Szóval én sem éreztem jól magam a bőrömben. Ebben segített az edzés. Valószínűleg feszesebb nem lettem sehol, de fittebb igen és jobban éreztem magam a bőrömben.
A másik, hogy átkereteztem a dolgot, ha már változtatni nem tudtam rajta. (Bár nem zárom ki, hogy később kés alá feküdjek). Végre fel tudtam venni olyan fazonú ruhadarabokat, amiket korábban sosem. Nem kellett végre takargatnom magam felül. Apróság, de hátha ez segít neked @dunaimano.
Köszi! Azért sejtettem, hogy mire gondolsz Futni kezdtem el újra, csak most babakocsival. Egyelőre párszor voltam csak, még mindketten szokjuk. Nem tudom, mennyit fog segíteni, korábban sokat adott nekem is az edzés, remélem most is így lesz. Az átkeretezés is tetszik, eddig erre nem is gondoltam!
Vinted eladást nyomja valaki? Érdemes foglalkozni vele? Van egy jó pár cipőm, ami új vagy párszor használt, de már nem visszaküldhető és arra gondoltam, hogy felteszem.
Köszi a választ.
Ó, ez olyan nehéz! Sportolni is kell és átkeretezni is! Ebből az előbbi a könnyebben megvalósítható Olyan szomorú, hogy a női test csak ropogós tökéletességében van idealizálva és az anya test viszont nincs elismerve. Persze, minden objektíve csúnyább és elhasználtabb lesz rajta, de ezt normalizálni kéne. Nem még rátenni ezer lapáttal, hogy egész életünkben azon vekeregjünk, miért nem vagyunk már olyanok, mint azelőtt… esküszöm ezt is valami családi élet-felkészítő tanfolyam részévé kéne tenni még jóval a terhesség előtt, hogy a nők kezdjék el ízlelgetni, mennyire nem lesz már olyan semmi, mert VÁLTOZÁST hoz a gyermek egy életre.
Jelen
A kislányom érintetlenül kinőtt ruháit, cipőt gyorsan és gond nélkül el tudom adni.
Korábban próbálkoztam helyi babás csoportokban, ott nekem macera volt, hogy időpontot egyeztetni, személyesen találkozni…stb. Egyébként sem szeretek ismeretlenekkel csevegni…
Szóval nekem tökéletes, gyakorlatilag nem kell a vevővel semmit egyeztetni, az applikáció könnyen, jól használható, tényleg nincs 1 perc egy holmi feltöltése, és nagyon veszteni valód sincs, mert a vevő előre utalja a pénzt, amit a Vinted továbbít neked, ha a vevő átvette a csomagot. Olyan szállítási módot állítasz be, ami neked kényelmes vagy útba esik…
Ha jól belövöd az árat, mindent el lehet adni - legalábbis a kislányom ruháit nagyon gyorsan sikerült.
Szia! Én jógával tettem helyre magam a gyermek után. Mind lelkileg, mind testileg. Fél év alatt 8 kilót fogytam úgy, hogy nap közben mindent ettem, csak az esti edzések után semmit (azaz a vacsorákat általában mellőztem). Bár tudom, írtad, hogy fogynod nem kell, viszont gyönyörűen átformálod a tested heti 3-4 jógával, akár vékony vagy, akár nem, és totálisan lenyugszol. Oktatóm egyik fő mantrája volt, hogy a futást (és a rubintrékaféle kitöréseket) lehetőleg mellőzzük. Az ütemes fel-le himbától a tartószalagok még jobban megnyúlnak + tönkreteszi az ízületeket. Nem foglalok állást, csak idéztem, amit mondott.
Egy próbát megér.
Kedves @dyna , kérdezhetek én is (egy számodra biztosan) banalitást a Vinteddel kapcsolatban? Ezideig csak néhány vásárlásom volt ezen az online platformon, és miután azt tapasztaltam, hogy a közel azonos súlyú és értékű áruk esetén az egyes eladók lényegesen más postaköltséget számoltak fel, nem értem: eladóként mi alapján történik a postaköltség meghatározása?
Elszaladtak az egykori 42-44-46 kg-os éveim , és sok szép, kíváló (olasz) minőségű (több esetben még árcédulás
vagy egyáltalan nem használt, vagy csak egyszer használt) dolgaimat szivesen eladnám a Vinteden.
Mivel nem aprócska és könnyű kis csomagokról lenne szó (mint pl. nagy méretű dobozában, soha nem használt, márkás bőrcsizma) nekem, mint eladónak kell súlyt méricskélni, postaköltség felöl a postán érdeklőni? Vagy van erre valami egyszerűbb megoldás, netán a Vinted által javasolt praktika, “szabály”?
Eddig e postázási macera miatt nem szortíroztam ki a még mindig szép bőrtáskáimat, bőrcipőimet, szettjeimet.
Szívesen segítek, amiben tudok.
Eladóként - bevallom vásárolni nem szoktam - nem kell postaköltséget beállítani, csak a csomag méretét megadni (kicsi, közepeses, nagy) és az általad kijelölt szállítási opciók beállításával a vevők már látják az összeget a különböző szállítási módoknál. Szóval semmi macera.
Egyébként a csomagautomaták fakk méretei fent vannak, de a társasjátékok, csizmák is simán beférnek, sőt egyszer szőnyeget (feltekerve, dobozban) is adtam fel, gond nélkül.
Köszi szépen, kedves @dyna , no ez igazán jó hír, hogy csak súly nélküli csomagméret szükséges, mert eddig a méricskélés tartott vissza. No meg a lustaság is
, hogy elolvassam az eladási szabályokat
.
rendelkezésre álló csomagméretek a következők:
Csomagméret | Jellemzően a következők esetében használható |
---|---|
Normál termékek (2 kg-ig) | |
Kicsi (500 g alatt) | Pólók, sálak, övek, miniszoknyák, párnahuzatok, kisebb szépségápolási cikkek, videójátékok, kutya- és macskanyakörv, adapterek, kábelek, képernyővédők stb. |
Közepes (1 kg alatt) | Farmerek, ruhák, balettcipők, pulóverek, táskák, törölközők, társasjátékok, könyvek, kutyás játékok, e-olvasók, kontrollerek, szelfibotok stb. |
Nagy (2 kg alatti) | Csizmák, tornacipők, könnyű kabátok, hátizsákok, nehéz kötött ruhák, termékcsomagok, kisállat tálak és etetők,hordozható rádiók, konzolok stb. |
Nehéz tárgyak* | |
Legfeljebb 5 kg-os termékek | Görkorcsolyák, szánkók, vázák, étkezőkészletek, italkészletek, étkészletek (tálak, tányérok, tálcák), kiegészítők, videójáték-konzolok, stb. |
Legfeljebb 10 kg-os termékek | Fali tükrök, szőnyegek, szőnyegek, polcok, játékbútorok, rollerek, pelenkázó alátétek és asztalok, kutya-/macskaágyak, kutya-/macskahordozók, stb. |
Legfeljebb 20 kg-os termékek | Babakocsik, autósülések, gyerekszékek, matracok stb. |
@dyna te egy -ka vagy, most már (szinte) semmi mentségem sincs, remélve, hogy mindez az itteni olasz postázásra is érvényes
.