Ajánlást kérek!

Szia, én is ez a korosztály vagyok, és őszinte leszek, én nem használok extra lifting hidratálót. Valahogy nem ettől várom a csodát, illetve az érett bőrre való krémek nekem nagyon testesek, nagyon nehezek, az én bőröm nem szereti az ilyen túl tartalmas krémeket, eltömítik a pórusaimat.
Én az érzékeny bőrömet próbálom nyugtató, azelainsavas krémmel este kordában tartani, az bőven elég. Egy-egy alkalommal jólesik a bőrömnek egy jó kis tartalmas krém, főleg télen, de hosszú távon nekem nem jók, rájöttem, hogy nekem a bőrállapotomat kell esténként kezelnem.

4 Likes

Ez még csak nem is korfüggő. Egyszerűen azt kell magadra kenni, ami neked, a te bőrödnek jó. Próbáltuk itt a hölgynek finoman kommunikálni, hogy pont mindegy, mit írnak és mire és melyik polcon, melyik márka, amíg nem tudja, hogy mi a saját bőrigénye. Ott dobta le a láncot az agyam és engedtem el a problémát, amikor valami olyasmit írt, hogy neki nincs semmilyen bőrállapota. Nem ezt a kifejezést használta, de kb ez volt a lényeg. Erre csak azt tudom mondani, amit több helyen már hallottam és igaz. “Nincs egészséges ember, csak rosszul kivizsgált beteg.”

2 Likes

A Dove-nak van ezüstös deója - igaz, ez nem alumentes, és még férfi is. De azért hátha segít…

Köszi @random :hibiscus:, ezt és az “unokatestvérét”, a Nivea Men Silvert is ismerem. De sajnos mindegyik tartalmaz Al-sót is, míg én csak ezüstkolloidot tartalmazót keresek, aminek hatásmechanizmusa az ezüstkolloid baktérium-vírus-gombamölő hatásán alapul, így megakadályozva a kellemetlen szag kialakulását, de nem blokkolva magát az izzadást.
Én pl. a kezdődő torokfájást is -a komolyabb gyógyszerek bevetését megelőzően - patikában kapható ezüstkolloid-tartalmú cukorkával, spray-vel igyekszem blokkolni, elég gyakran sikeresen.

https://www.notino.hu/moroccanoil/color-depositing-gyenged-taplalo-maszk-tartos-szines-pigmentekkel/
Használta már valaki? A Rose Goldot készülök nagy flakonnal megvenni , azt beszéltük a fodrászommal tegnap, hogy az októberi session alkalmával fel is kenhetnénk a hajamra :slight_smile:
Néztem róla videókat nekem nagyon tetszett a lányok haja, kb. 5-7 mosásig marad benne.

1 Likes

A szürke nem müködik - legalábbis a “középszőke” hajamból semmi hamvasat nem tudott csinálni

1 Likes

Nekem világos beige szőke, szerintem a rose gold jó lesz :slight_smile: egy próbát meg fog érni mindenesetre.
Két éve már voltam rose gold kb. 1 hónap alatt kopott ki akkor, ezzel az időintervallummal kiegyeznék most is.

Aluminium-mentes ezüstös dezodor ami működik is, ha nem is izzadás, de szaggátlóként - ilyent még nem láttam. A legjobb ötletem az az hogy tudsz venni patikában glikolsavat és külön ezüst-kolloidot. Esetleg van Benzalkonium Chloride, ami állítólag antibakteriális de ha jól tudom, nem jobban antibakteriális~antivirális mint egy sima szappan.

1 Likes

Sziasztok! Ajakkontúr ceruzákat szeretnék venni pár színben, melyik márkát-terméket ajánlanátok? Az első gondolatom a Pupa volt, sok szín, kellemes árszínvonal. Ti mit használtok szívesen? Köszönöm!

Pupa, ne is keress tovább:) Soha nem volt jobb szájceruzám, mint a Vamp!
Pupa Dreamscape Vamp! Lip Pencil | KremMania?

1 Likes

A Maybelline Lifter Linert.

1 Likes

Igen @random, az ezüstkolloid nem antitraspiráns, nem blokkolja magát az izzadást, ami a szervezet számára szükséges (de nekünk) rossz, csak kiválóan működő szaggátló.
Az igazat negvallva az egykori “ideális dezodor” keresésem során ugyan az Amazonon találtam néhany terméket, de aztán elengedtem a témát, csak a nyári kánikulában térek vissza rá.
Pl. A Greendoor naturkosmetik -nek van Al-mentes, ezüstkolloid tartalmú dezodorja.

Bocsi, akkor én értettem félre. Mentségemre legyen mondva, én izzadok mint egy ló, de büdös nem vagyok, szóval én olyanokat használok mint a Rexona Maximum Protection, meg időnként kimondottan hiperhidrózisra való termékeket, kicsit magamból indultam ki.
Szóval ezüstös dezodor kellene? Nem ezüstös izzadásgátló?

2 Likes

Még egy szavazat a Pupára. Puha, tartós, rengeteg színben elérhető.

1 Likes

Semmi nem történt, nehogy már szabadkozzál @random :blush: ,
no meg mától, a hírtelen betört hidegfront miatt, máris abszolút nem érdekel semmilyen dezodor, még az ezüstkolloidos sem :face_with_hand_over_mouth:.

Lányok, ezt próbálta már valaki?

1 Likes

Juj, nekem volt ilyen, vissza is küldtem. Nagyon glow és sikerült valami szép narancsos árnyalatot választani :joy: az természetes nem a termék hibája.
Diszkógömb cucc.

1 Likes

Na ez nem hozta meg a kedvem a vásárláshoz.:smiley:
Miért, ó miért szüntették be a Shiseido Hydrating BB-t , komolyan nem értem. A legjobb cucc volt evör amit használtam :frowning:

Sziasztok! Tudtok tippeket adni olyan primerre, ami hasonló a MAC studio fix mattifine-hoz?
Valószínűleg újraveszem majd, de hétköznapra inkább egy valamivel pénztárca barátabb verziót választanék - mert hát mégsem ez egy smink leglátványosabb eleme.
Illetve, ha kb ugyanez az árkategória, akkor viszont 30 ml-nél nagyobb kiszerelést vadászok.
Köszönöm!

Jó minőségű leggings-et hol lehet venni? Olyat keresek, ami vastag, pamuttal kevert, esetleg alul passzés, szóval nadrágszerű. Hosszú pulcsihoz, kardigánhoz munkába fel lehet venni, és nem úgy néz ki mint egy harisnya.
Egy Sloggit néztem, de furcsa nyomott mintás, én simát szeretnék. Fekete, barna, kék színben érdekel, esetleg sötétzöld, bordó.

3 Likes