Miért, mi történik, ha nem azt a hidratálókrémet kened fel, amit a gyártó a korosztályodnak ajánl?
Szerintem annyi a különbség az érettebb bőrre való hidratálóknál, hogy “testesebbek”, nehezebbek, mert az érettebb bőrnek jellemzően erősebb hidratálásra van szüksége. De ez nem törvényszerű, van, akinek már fiatalon is erősebb hidratálásra van szüksége és van, aki idősebbként is könnyebb krémeket igényel. Nem változik meg varázsütésre a bőr egy éjszaka alatt, ahogy az ember betölti az 50-et. Abból meg végképp semmi tragédia nem lesz, ha valaki 70-80 éveseknek szánt krémet ken akár húszévesen is, ha a bőre ezt igényli és szereti, nem kell óvatoskodni emiatt. Ezért is hangsúlyozza neked itt mindenki, hogy nem az életkor, hanem az adott bőr jellemzői, igényei a fontosak.
Főleg, hogy a hidratálókrémek jellemzően nem váltják meg a világot, nem ezek a termékek jelentenek fordulópontot az arcápolásban. Az, hogy régen az INCI végén kullogott egy kis Q10, az nem egyenlő az anti-aginggel.
A szérumokkal kell óvatosnak lenni, de ezt tudjuk. Úgy érzem, feleslegesen megy az edukálás (és nem vagyunk szolgáltatóközpont).
Ez szerintem olyan, mint a férfi-női besorolás - mintha tilos lenne az átjárás. Én például “férfi” dezodort és tusfürdőt használok, mert szeretem a frissítő illatukat.
Sőt, múltkor egy Guerlain parfümmintára teljesen rákattantam és nagyon meglepett, hogy nem a “női” szekcióban találtam meg,
Hát igen, elég drága testápolóként végezné akkor nálam,de én amúgy sem választottam volna ezt 70 évesen sem,hogy iritáló összetevők vannak benne bőven, azért örülök hogy a Müllerben tudtak segíteni kizárólag életkor alapján arcápolót választani
Rájöttem hogy a Kocostar slice sheet maskja lehetett de már nem forgalmazzák nálunk, csak az ajakmaszkjaikat. Valakinek van tapasztalata olyan fátyolmaszkkal ami egy dobozban/csomagban több darab? én egy ilyet láttam de nem biztos hogy ezt választanám: https://www.notino.hu/some-by-mi/retinol-intense-daily-mask-szovet-arcmaszk-a-rancok-ellen-nagy-csomagolas/ , nekem sima hidratálás / hűsítés elég lenne
Bevallom, én pl ollóval szoktam fazonírozni picit a fátyolmaszkokat, mert nem feltétlen kompatibilis az arcom méreteivel és arányaival.
A koreai maszkoknál szokott a notinon több darabos csomagolás lenni. A Korikánál biztosan, illetve van itt olyan fórumtag, aki szintén így szokott misshát is rendelni, csak az nem mindig van összecsomagoltan.
Hirtelen ezeket találtam:
https://www.notino.hu/korika/fatyolmaszk-szett/
https://www.notino.hu/revolution-skincare/hyaluronic-acid-fatyolmaszk-szett-az-intenziv-hidratalasert/
Végül a K-Sistersnél találtam többféle válogatást meg hűsítő arcmaszkot kifejezetten: Cell Fusion C First Cooling Mask hűsítő és nyugtató maszk - Szövetmaszkok vásárolj a Ksisters weboldalán 👯♀️
Ilyen ezüstös deoja a Nuxe-nak volt, imádtam, de megszüntették a gyártását.
Az enyém az, hogy este kenem, reggelre beszívodik és nem hagy nyomot.
Igaz ezt stiftessel csinálom.
Szolgáltatóközpont? Hogy érted?
Ez nagyon jó! Ki fogom próbálni
Megjött a Notino, csak szeretném jelezni, hogy Gilette Champioon Gold zselés dezodor valami eszméletlen finom illatú, simán női illat, rendeltem is még egy darabot.
30% + ingyenes szállítással 1260 Ft.
A férjemnek vettem még tusikat, az jó áron van.
https://www.notino.hu/gillette/champion-gold-zseles-izzadasgatlo/p-16235273/
Ha csak sima hidratálást szeretnél nem nagyon tudsz mellélőni ha beírod ezt a notino keresőjébe: fátyolmaszk és száraz bőrre szűrtem, alább mutatom.
https://www.notino.hu/fatyolmaszk/?f=1-1-2-3645-47278-47279-3767
Rengeteget kiad, a Skin79, Beauty of Joseon, Frudia, Missha ezek mind jók és árban is el lehet őket csípni 790 Ft környékén, szettben olcsóbbak is , meg ha van még valami extra kedvezmény kód azt is rá lehet ütni ilyenkor.
Múlt hónapban mikor vettem a világosító Frudia szettemet akkor pont néztem, hogy jééé van dobozos változat is a MARY & MAY-nél , ki kellene próbálni, szerintem fogok belőle rendelni, nagyon jó áron van 310 forintra jön ki belőle egy darab abból a típusból ami nekem kellene.
Környezetvédelmi szempontból is kevésbé aggályos mint a darabonként csomagolt, emiatt is billen a mérleg nyelve nálam feléjük legközelebb.
Ez lett végül amit rendeltem plusz 2 ajándék minta, a hűsítő maszkkal megnyertek maguknak plusz az a hidratáló pakk most akciós is de úgy látom mindig különböző maszkokat raknak egy csomagba ( ezen a kis képen nem látszik hogy mi van pontosan a mostaniban de a webshopban részletesen leírták), Frudia,Missha pont van benne de skin1004 is.
Elvileg már úton van
Nem sminkes, hanem hajas ajánlás: tönkrement a régi, philips meleglevegős hajformázóm. Van tapasztalatotok az újakkal? Milyen márkák váltak be, milyen funkciókat keressek? Megéri-e többet fizetni a forgófejes verzióért, vagy az ionizáló hatásért?
Rájöttem, hogy végül bunko mód nem reflektáltam, de a hydro boost és a liquid hidration lettek a befutók, nyáron ússzuk meg olcsón címszó alatt💪
Semmi gond! Most én is Hydro Boostot használok, remélem, neked is tetszik.
Igen, én voltam, kösziiiiiiiii!
Végül ezt használtam tartós rúzsként, szuperül bevált:
El is mentettem az ajánlásodat, köszi!