A DM-ben készítenek pelenkatortát, én az elmúlt években 6 aljalommal csináltattam (benne ajándékkártyával), mindig sikert aratott. Funkcionális, de egyedire van készítve, vicces és tuti használható.
Ja, meg még egy. Bármilyen ajándék is nagyon személytelenné tud válni, ezért szerintem ajándékutalvány sem rossz. Sokkal inkább, minthogy valamiből te vidd az ezrediket.
Amit mi még nagyon imádtunk, az egy little dutch “könyvecske”. Sokfajta van ezekből, sok márkának van és minden árkategóriában találsz, általában van belőle unisex is, mi is egy ilyet kaptunk.
Köszönöm a válaszaitokat
Egy másik barátnőm azt mondta, hogy ő nagyon örült volna annak amikor várandós volt, hogy ha őrá is gondoltak volna a barátok, rokonok ha csak egy apróság erejéig is nem csak a babára.
Ezt szem előtt tartva biztosan viszek a Rózsavölgyiből valami extra csokit, forró csokinak valót a virág mellé, had örüljön a kismama. A férje bort kap ezt is kitaláltam közben.
Hajlok az utalványra, abból akkor azt vesznek amit akarnak , beleteszem valami szép képeslapba nekik.
Az utalvány szerintem is jó ötlet. DM-be vagy Rossmannba. Úgyis a fél vagyonukat oda fogják hordani.
Amúgy a @dyna által írt pelenkatorta is szuper ötlet, bár az én gyerekeim olyan furcsák voltak, hogy a nagyobbiknak liberos.gge volt (az volt neki kényelmes, az fogta meg jól a kakit). A másik viszont a Pampers mellett tette le a voksát, és ha véletlenül Liberot adtam rá, akkor képes volt a háta közepéig feldolgozni a matériát.
Cumit én sem adnék, mert nem mindenki cumi párti, plusz ki tudja a gyerek milyen lesz (az enyémek konkrétan kiköpték).
Ami mindig elfogy: textil pelenka (büfizetéshez vállra, etetéshez, nyáron takaró helyett, szóval tényleg sok mindenre használható). Rossmannban szokott lenni többféle.
Ami még szerintem jó lehet az utazó pelenkázó alátét (nem az egyszer használatos, hanem aminek mosható az egyik oldala és összehajtható).
És tényleg az anyuka-túlélőszett is szuper ötlet .
Válaszolt a barátnőm, ő sem tudja, meg nem is akar senkivel semmit fizettetni.
Mikor írtam neki, hogy az ajándékutalványt többen javasolták arra azt írta, hogy az nagyon aranyos ötlet.
Így akkor Vágó Úr, feleztem és a közönség segítségét is kértem, megjelölöm az “ A” - t , mint Ajándékutalvány
Köszönöm a segítségeteket, magamtól mini műköröm , pici pilla és póthajszettet vittem volna, ha fiú akkor is
Sziasztok, betöltöm az 50 évet jövőre, és éjszakai arcápolót szeretnék váltani. A problémám, hogy a gyártók nem írják oda már a korosztályok szerinti ajánlást a termékeikhez. Ezért fogalmam sincs, mi az ami nekem való. Nem szeretnék bőrproblémás kérdésekbe belemenni, mert semmi olyanra nincs szükségem, ami speciális ápolást igényelne. Csak tudni szeretném mi az én koromnak megfelelő krém. Kaptam választ, hogy a problémák szerint kell kiválasztani a krémet, de ha nekem nincs semmi olyan akkor mégis mire támaszkodjak?
Kérdésem még: mit jelent a lifting?
Hány éves kortól számít a bőr érett bőrnek? (Ha minden rendben és a bőr életkor szerint viselkedik)
Viszont hoztam három példát, ha valaki el tudná magyarázni nekem a 3 féle krém közötti különbséget:
Remélem működnek a linkek (notino).
Előre is köszönöm!
Igazából mindegyikben vannak hidratáló összetevők szóval szerintem ilyen szempontból egyikkel sem nyúlsz mellé, főleg, hogy nincs is semmi egyéb problémád,vagy érzékenységed, ha jól rémlik Müllerben van ez a márka és szoktak lenni teszterek is,bár azt nem tudom konkrétan hogy ezek a krémek vannak-e ott. Én kb állag és illat alapján választanék egyet, vagy ha megteheted,egymás után vásárold meg őket és jegyezd fel hogy melyiket szerette jobban a bőröd. Viszont ha egyáltalán nem akarsz kísérletezni,akkor tényleg menj be Clinique vagy Estée Lauder márkaboltba és ők csak tudnak neked segíteni.
Nyáron tök jól esnek a fátyolmaszkok, de sokszor soknak érzem hogy az egész arcom takarja meg macerás felrakni hogy pont a szemhez-szájhoz illeszkedjen és rémlik, hogy valamikor egy drogériában láttam olyat amiben ananász szelet alakú,kisebb különálló maszkok voltak,de totál nem emlékszem a márkára. Valakinek esetleg van valami tippje,hogy kellene erre rákeresni?
Valamikor (igencsak régen), a jól működő dezodorok kapcsán többen is letették a voksukat az amúgy férfi Old Spice dezodorra, nők számára is.
Nálunk ez a márka nem kapható, így nincs módomban beszerezni se üzletben, se online, de most kapóra jönne az itteni Notino-s akció (-30% + ingyenes ptk.), de annyira sokféle illatban kapható, hogy nem tudom eldönteni: melyik kifejezetten férfiaknak való és melyik/ek jöhetne(k) számításba nőknek is? Tudnátok ebben segíteni és tanácsot adni?
Old Spice Wolfthorn Deo Stift | KremMania én ezt használtam régebben, emlékeim szerint narancsos citrusos jellegű illat.
Én a Wolf Thorne-t használom, citrusos gumicukor illata van. Nagyobb izzadást nem bír el, ezek csak elfedik az izzadság szagát, de ha olyan a nap, akkor ugyanúgy izzadok, mintha semmi nem lenne rajtam. Én inkább este meg itthonra szeretem használni, meg ha nem sportolni meg pakolni megyek a csillámgyárba
Én az Oasist használom épp, fűszeres vaníliás illata van, egyáltalán nem maszkulin.
Én is próbáltam Old Spice-t, de nem szerettem. Néha rájárok a férjem Gilette dezodorjára, most abból rendeltem kipróbálni a Champion Gold-ot.
Régen (tényleg régen, legalább 20, de inkább 25 éve) volt a Gilette-nek női gél stiftje is. Verhetetlen volt! Nem is értem, hogy miért szüntették meg?
Évekig használtam a Rexona stress controlt, de meguntam, meg azért a nyári trikóimat megfogta, gondoltam cserélek. De nem egyszerű, a golyóst nem szeretem, sőt semmit ami nedves érzetű, maradt a spray, abból Dove-t vettem. Nincs vele bajom, nem is vagyok izzadós, de a 36-38 fok azért feladta a leckét. A halálom, mikor reggel beérek a munkahelyre és érzem, hogy átnyirkosodott a felsőm.
Kombináltam, éjszaka kenem a BHA-t, nappal a dezodor, bevált, de most kipróbálom, hogy Gilette éjszaka, nappal Dove.
Elméletileg éjszaka kell izzadásgátló, nappal csak a szagok elfedése elég. Meglátjuk.
Köszi Lányok, igazán kedvesek vagytok , hogy ilyen szputnyik-gyorsasággal
hoztátok az ötleteket.
Az az igazság, hogy bár régóta
(mióta tőletek olvastam róla) szemezek ezzel a dezodorral, de valójában nem is annyira a dezodor a fő “projektem” , hanem hogy ingyenes szállítással megvegyem ezt 6 €-os apróságot:
a laminácó hatást (az egyik kedvenc makeup artist influenserem szerint ez az “etalon”) is ígérő szemöldök gélt.
Rühellek ptk-et fizetni ilyen apróságokért

-30% és ingyenes szállítási akció van, így gondoltam, “egy csapással 2 legyet ütök”

A laminácót ígérő szemöldök gél (nem is értem, miért olyan fontos ez nekem az én koromban?

Szóval erre most elmegy egy kis időm

Miközben a férjemnek kerestem a parfümjéhez páros Azzaro desodort (ami persze ezúttal is hiánycikk), belebotlottam a Notinon az itt most nagyon “menő” (Al-és mindenmentes, többféle illattal, utántölthető, vegán…) Wild márkába is, az egyik illatra van -30% is, talán így akciósan érdemes lenne kipróbálni ezt a másik “menő” (és “rongyrázó”

Amúgy a dezodorokat illetően én is olyan vagyok, mint @gloria, nem viselem el a golyósokat, nedveseket.
Pár éve egy lengyel online patikában fedeztem fel egy semmihez sem hasonlítható, abszolut hatékony (azóta is sehol máshol nem beszerezhető ) Al-mentes dezodort, aminek használatakor a totál büdimentességet a benne lévő Ag-ionok biztosították, melyek az izzadságot lebontó és büdit okozó baktériumokat öli meg, … a patika új tulajdonosa nem szállít külföldre
, így azóta is hiába kerestem e márka Ag-ionok működésére alapozott termékeit.
Még sosem próbáltam ezt a Wild deot, de itt láttam,hogy valaki azt írta,hogy ajánlott az utántöltőt megvenni előbb,és vegyesek a vélemények,valaki szereti de valaki azt írta még büdösebb lett mintha egyáltalán nem is használt volna deót Wild Mint Fresh Dezodor | KremMania
Én is mostanában kerestem nyárra deót,én egy Borotalco golyósat választottam, de én sem szerettem meg ezt a formát. Viszont próbálom kordában tartani,hogy hány kipróbálandó deom legyen otthon mielőtt egy újat veszek,mert ha nem jön be akkor is próbálom elhasználni valahogy hétvégén amikor nem kell rohannom.
Szerintem nem baj az ha ki akarsz próbálni új termékeket is, akármilyen apróság is legyen, főleg ha tudod kombinálni valamilyen akcióval/ ingyenes szállítással.
Life hack: reggel mikor felkelek azonnal felkenem a golyós deot és amíg fogat mosok/rutinozok/sminkelek addig megszárad , mire öltözni kezdek addigra nem ragad sehol.
Szia, köszönöm a válaszodat, bent voltam a Müllerben, és kiderült, hogy az alább krémmel nagyon mellé nyúlnék, mert kb. 70 és 80 éves korosztálynak ajánlott… szóval ezért nagyon nem mindegy, hogy a gyártók nem tüntetik fel a korosztályt. Szóval csak óvatosan…
A másik kettő megfelelő az 50-es korosztálynak. Valószínű, egymás után próbálni fogom azokat amiket megmutatott, volt még közte Clarins, Biotherm ezekben az árkategóriákban. A kezemen a Collistar krémet zsírosabbnak éreztem, mint a Biotherm krémjét. Egyenlőre ennyi infót sikerült összeszednem.