Valaki használja ezt a gyönyörűséget?
PCOS info ajánlót kérek.
Könyv, insta, bármi.
Egyelőre informálódni szeretnék.
Hol érdemes kezdeni? (kifejezetten nem az orvosi része érdekel, csak maga a téma)
Köszönöm.
Vannak csoportok fb-n, de ha gondolod, privátban írj nyugodtan. Sajnos, érintett vagyok. Ha orvos vagy valami ajánlás kell, szintén tudok segíteni. Van erre alapítvány is, a google keresőjét ajánlom.
Funkcionális orvoslás nőknek!
Én a hírlevélre vagyok feliratkozva és sok hasznos információt küldenek.
Instagram/Facebook oldalukat ajánlom.
Köszönöm, megnézem az ajánlásokat. Nincs gondom, de pár vitamint még beszerzek.
Dinnyés tusfürdőt tudtok ajánlani?
legutoljára ezt próbáltam: B.Fresh You're One In A Melon tusfürdő - 473 ml (Müllerben azért jóval olcsóbb), de nem az igazi, bár gondolom nem lesz egyszerű olyat találni aminek nem mű az illata
Nem használtam ilyet, de ha tusfürdőznék, akkor ezt meglesném, ha még nem volt meg:
https://shop.rossmann.hu/termek/baba-tusfurdo-gorogdinnye-szezon-400-ml-1
Meg ezt: https://shop.rossmann.hu/termek/palmolive-smoothies-gorogdinnyes-tusfurdo-500-ml
Amúgy nemtudom hogy magamtól miért nem gondoltam arra hogy egyszerűen csak keressek rá,megillatolás után nekem a Palmolive tetszett de még van egy kicsi a most használt tusfürdőből mielőtt élesben is bevetem:D Köszi az ajánlást
Gondoltad van itt még dinnyebolond, hátha tud valami tuti tippet
Egyébként utólag láttam,hogy a vélemények alapján nincs dinnye illata,és engem is inkább uborka vagy tökre emlékeztet,de egyelőre nem tartom rossznak,mert nem szárít és szimpatikus hogy nagy százalékban természetesek az összetevői,már ha igazak amiket a flakonra írtak,sajnos pl a Baba esetében volt hogy száríotta a bőröm, de lehet legközelebb kipróbálom,legfeljebb folyékonyszappanként végzi(csak sajnos arra már vannak a benemvált mentás tusik:D)
Tulajdonképpen a görögdinnye az uborkaillatú, csak édes. Vagy fordítva, ha úgy jobban tetszik: az uborka dinnyeillatú, csak nem édes.
Igaz és végül is nem utálom csak olyan fura hogy falkonbol szagolva tök jó dinnye illat de fürdés közben meg nem érezni és ez ront az élményen
Ha valaki rajtam kívül vásárol Jouert, az honnan szerzi be?
Nekem egy ilyen cuki (azóta elfogyott) pirosítóm volt, ami csodálatos volt, ránéznék a bronzereikre, highlightereikre.
Én vhonnan cultbeautyról vagy beautybayről rendeltem anno évekkel ezelőtt. Van 2 mono highlighterem majd swatcholom neked.
Igazán tartós rúzst keresek.
Van róla topik, de 2019 óta nincs frissítve, gondoltam, ide írok.
Maybelline SuperStay matt folyékony rúzs.
Az Armani Lip Power a legtartósabb ami a készletemben van, utazáskor vagy hosszú melós napon amikor nincs időm frissítgetni, újrakenni, mindig ő a befutó.
Őszintén szólva, nekem is ez a legtartósabb, ami a birtokomban van, bár csak két minim van. Csak gondoltam, ti gyakorlottabbak vagytok ebben. Sminkes barátnőm szájceruzát használ.
Egy rendezvényre kellene egyébként.
Nálam a MAC retro mattjai jók szoktak lenni, bár ez színfüggő is. A relentlessly red például rajtam lerobbanthatatlan. A maybelline-t dícsérik, bár azt levakarni sem tudtam semmivel és annyira megijedtem ettől, hogy azóta hanyagolom
A Maybelline SS-t én is alig tudtam lemosni. Matt, folyékony, a nap végére szárított (nagyon száraz a szám, minden éjszaka Carmex/Laneige, délután, mielőtt elindulok a munkából, Carmex), nem szeretem az ilyen rúzsokat, inkább tűnjön el szépen és újrakenem, vagy annyira mlbb legyen, hogy észrevétlenül tűnjön el, anélkül, hogy szon kelljen aggódnom, vajon Joker-mosolyt varázsolt-e az arcomra.