A TO emulziós 2% granactive retinoidjáról váltanék (még fontolgatom) valami picit erősebbre, de a squalános verzió sajnos ki van zárva. Van esetleg valakinek bevált termék ami olyan 0,5% erősségű retinolnak felel meg*? (Az A-Game-et már próbáltam, nem nagyon tetszett az állaga.)
*Igazából nem találom, hogyan viszonyulnak ezek erősség szempontjából egymáshoz. De van ahol azt írják amit használok belépő szintű cucc.
Esetleg THE INKEY LIST RETINOL SERUM?
Köszi az ajánlásokat. Amúgy mit szóltok az EU-s szabályozáshoz?
Én most rendesen lemaradtam, teszel be linket?
Nem akarok semmi tévinfót terjeszteni, remélem, ezek megbízható források:
(Nem full ban, csak szabályozás)
+több skincare youtuber is beszél róla
Meg lehet találni az eus szabályozás szövegét valahol? Vagy tudja valaki hogy ez csak a retinolra vonatkozik-e, vagy az összes retinolszármazékra? És ha az összesre, akkor fajtánként 0.3, összesen 0.3 vagy összesen 0.3% retinolnak megfelelő? (Bár tulképp engem az érdekel leginkább hogy a bakuchiolt belevették-e - az nem retinol, de nem egyszer marketingelték már phytoretinol-ként)
Sajnos már nincs, két napig tartott.
Én hajnalban (mikor írtam ide) még majdnem vettem valamit, akkor még kint volt a banner. Csak semmi sem tetszett meg igazán/nem találtam elég infót a színekről.
Ismerős ismerőse Ausztráliában él. Koreai bőrápoló és smink márkát keres, amit kint tud rendelni. Ezen a vonalon vak vagyok Valaki rutinos tud ajánlani ilyesmit?
Másik kérdés, csak itthonra. Szintén valami koreai, anti-ageing, itthon is rendelhető vonalat keres, ami nem tartalmaz parabéneket és nikkelt Ötletek?
köszi
Régebben néztem ausztrál Youtubereket és ha jól emlékszem ők innen rendelték a koreai cuccokat: Beauty, Skin Care, and Health and Wellness | YesStyle, a kérdés másik feléhez viszont sajnos nem tudok hozzászólni
Szerintem elég sokmindent tud, ha az erre szakosodott oldalakon keres, pl:
https://kbeautyaustralia.com.au/
A parabéneket még könnyen ki lehet szűrni az összetevő lista alapján, de a nikkelt (vagyis annak hiányát) sajnos nem szokták feltüntetni sehol. Azt el tudom képzelni, hogy lehetne írni a márkának és rákérdezni, de lehet ők sem tudják, annyira nem szokott ez téma lenni. (Sajnos, pedig a nikkelre én is erősen allergiás vagyok, és éppenséggel jó lenne valami infó erről is.)
Sziasztok! Kombinált, tág pórusú, pattanásra hajlamos, de felszíni vízhiányos érzékeny bőrömre keresem a vilag leglightosab hidratálóját nyárára Valami szérumos, vizenyős cuccra gondolnék elsősorban, nem baj ha rendelős, az se ha picit drágább. Hátha valaki hasonló bőrrel van megáldva
Clinique Moisture Surge? Neutrogena Hydro Boost? Geek&Gorgeous Hydration Station?
Most jelent meg a Revoxnak egy hialuronos hidratálókréme, az is jó lehet.
Vagy egy combosabb géles állagú hidratáló szérum is elég lehet, pl. Glow Hub Hydration Hero, Cosrx csiganyálas esszencia stb.
Ugyanilyen bőröm van, nyáron nappal csak szérumot használok, abból is valami nagyon vizeset, éjjelre szoktam nem teljesen folyékony dolgokat kenni, pl:
Abszolút jó jellemzés rá a “szérumos, vizenyős cucc”.
Ez utóbbi egy géles cucc, nagyon kevés kell belőle, mert nagyon jól el lehet oszlatni, de inkább éjszakára gondolnám jónak.
Nappal alapozó alá nekem most ez a kettő megy:
https://www.dm.hu/balea-hidratalo-tonik-beauty-expert-2-panthenollal-es-0-2-allantoinnal-p4066447381757.html
A Clinique overnight maszkot akartam linkelni, elég könnyű, 100 ml és most láttam, hogy 16000 Ft az ára. Kb. 2 éve 8000 Ft körül vettem meg.
Ennyit szerintem nem érdemes külön nyári hidratálóra költeni, kb. G&G árban max.
Próbáld ki a permetüket, annál könnyebb semmi nem lesz.
A Hydration Station mindenhol készlethiányos most. Nyárra magamnak is szerettem volna. Hát kb a no way kategória, még az app-ban is készlethiányt jelez.
@bernadettu @Izar köszönöm
Skinsmarton van.