Ajánlást kérek!

Nekem bejött az IT cosmetics bye bye pores púdere szem alá (is). Ha ilyen bársony puffnival viszem fel, tényleg kiradírozza a pórusokat! Lehet pizzaszelet-alakú puffnit kapni a müllerben, kb 800 HUF, nagyon megéri, pont erre a szem alatti területre van kitalálva.

2 Likes

Én eddig háromszög-puffninak hívtam, de ezentúl pizzaszelet- (vagy tortaszelet-) puffni lesz.:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Sziasztok!

Segítsetek nekem a PC 2%-os csoda BHA tonerével kapcsolatban, légyszi. Évekig tolta az arcomba az osztrák YouTube (többek között ezért váltottam prémiumra, úgy voltam vele, nekem ne reklámozzák ezt a cuccot lépten-nyomon, már rég kipróbáltam, zsíros-ragacsos nyomot hagy, nem kell). De húgom előállt azzal, hogy neki milyen jót tett, így vettem egy deluxe minit, de ugyanott tartok, ragad magában, átszívódik rajta a fölékent hidratáló és marad a zsíros trutyi. Nézegettem az alternatívákat, de van még 2 vagy 3 ami 2%-os, meg egy ami 1%. Pár éve az 1%-os lotiont is próbáltam (az van még egyáltalán?), az kellemes volt.
Ebből a katyvaszból ki tudtok hámozni nekem valami ideálisat? Ugyanitt tippeknek, trükköknek örülök. :relaxed: :heart:

A PC-vel nincs tapasztalatom, viszont a Balea BHA, amit használok, olajos-ragacsos állagú - erre sem lehet semmi egyebet rétegezni. Ezért én éjszakára használom, csak önmagában, arcmosás után és így reggelre beszívódik. Persze van, aki annyira nem bírja elviselni az ilyen formulákat, hogy az éjszakai használat sem jöhet szóba. Én ezt nézegettem korábban, szívesen kipróbálnám, talán kevésbé macerás a gél állag miatt.

1 Likes

Köszönöm, egylőre most a Lányok javaslata alapján, egyátalán nem teszek semmilyen púdert a szemem alá, és “fényesen” hagyom a szem körüli részt. Sztem éveket fiatalít rajtam!

8 Likes

Támogatom az ötletet, pont így jártam én is, hogy ha púderoztam azt a részt azzal sokkal öregebbnek néztem ki, mint púder nélkül.
A kis Chilly nem folyik le rólam, pedig naptej+BB krém kombóra kenem fel, majd meglátjuk,hogy trópusi melegben hogy teljesít, ha kell akkor újra fogom kenni szerintem.

2 Likes

És gyulladt bumszlikkal ébredtem. :sob: Győzködöm magam, hogy nem ettől.

Alternatíva a BHA-s testápoló ( igen, arcra ! ), nekem van egy 60ml-s, ha nem akarsz beruházni nagyra !

1 Likes

Nagyon kedves vagy, de nem akarok mindenáron BHA-val aludni, ennek az elvileg csodalötyinek adok még egy esélyt, amúgy a TO 2%-os maszkját használom.

1 Likes

Mit értesz az alatt " aludni " ?

Amit Piko888 írt, hogy éjszakára teszi föl. Én is esti rutinban kísérletezem vele, de ha nem jön be, legalább van kinek lepasszolni, mert húgomnak működött. Alapvetően a lemosandó hámlasztók híve vagyok.

1 Likes

Milyen hámlasztót mosol le? És miért? - ezt nem értem

Én pl. most ezt a Pem Deliant használom, ezt le kell mosni. Igaz, ebben van AHA is.

1 Likes

Én is ezt használom, heti 1x, nagyon szeretem.
@Kokapu te milyen gyakran kened?

1 Likes

A TO 2%-os maszkját. (Eleve úgy választok hámlasztót, hogy X percig kell fennhagyni, lemosni, és hámlasztás pipa. Ezzel a PC-s cuccal csak kivételt tettem.)

Köszi a tippet, gyorsan fel is teszem kívánságlistára.

1 Likes

Én is heti egyszer. Ha el nem felejtem. :grinning:

1 Likes

Tudnátok ajánlani olyan napozás utáni terméket -ráadásul spray változatban - amiben nincs alkohol? Egy csomó terméket megnéztem, és nem találtam olyat amiben ne lett volna az első pár helyen az Inci-ben.

Aloe spray?

https://www.dm.hu/eredeti-aloe-vera-aloe-vera-spray-p5998603320104.html

3 Likes

Ez nem jutott eszembe, köszi. :blush:

1 Likes