Huh hát őszintén szólva már nem emlékszem pontosan, mert pár éve volt, de azt tudom, hogy több szérummal/krémmel is próbálkoztam alá
Hmm, akkor más ötletem nincs a fizikaihoz.
A kémiaik nekem általában csípnek, ha mást nem a szememet. Ami nem csíp és nem irritálja a bőröm (La Roche UVMUNE400) az meg sajnos nagyon távol van a kozmetikailag elegánstól.
Sajnos manapság a niacin is mindenben benne van, úgyhogy ember legyen a talpán aki érzékeny bőrrel jó kémiait talál.
Szerintem ez egy picit érettebb bőrre való, van benne hialuronsav és ceramidok, én valamiért azt hittem, ez csak az ázsiai piacra szánt termék. Nincs benne tapasztalatom.
Fényvédő van benne.
Szerintem egy picit “hétköznapibb” alapozó, mint a Luminous SIlk, de igazából az nekem annyira bevált, hogy nem akartam váltani erre. Talán picit táplálóbb, nem annyira “második bőr” típusú.
Sziasztok!
Így nyár közeledtével egyre jobban kétségbe estem a cellulit miatt.
Jelenleg a mozgás/hidratálás/étkezés mellett a Pupa krémjét használom a narancsbőr ellen. Nem igazán látok változást.
Van valakinek bevált krémje narancsbőrre?
Köszönöm!!
- Önbizalom tuning
- Lesz@rom tabletta
- Optikai tuningnak némi barnítókrém.
Tudom nem voltam konstruktív, de ez totálisan genetika kérdése. Van 120 kg-os ismerősöm nulla narancsbőrrel, és fitnesz sportoló is akinek van.
Nekem kamaszkoromban lett némi a csípőm-combon környékén, de amikor aktívan sportoltam és vékony voltam se csökkent, de terhességkori hízással sem lett több. Ha a sport vagy a táplálkozás sincs rá látványos hatással, akkor szerintem nincs az a kozmetikum, ami lenne.
Köszönöm a tippeket, illetve, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
Kb. 30 éves korom óta ragaszkodik hozzám, szintén a comb-csípő-fenék területen. A családban senkin sem láttam, nehéz elfogadni.
Az ülőmunka biztosan hozzájárult. Az étkezésemen is van mit javítani még.
Pont ma vettem egy bikinit és kissé rosszul éreztem magam a tükörben nézve, de még van pár hónapom, megpróbálok belehúzni.
Jelen mindig is volt kilóktól függetlenül és minden női családtagomnak is. Tutira genetika. Amikor eszement módon versenysportoltam, figyeltem a kajára, ittam eleget stb, akkor is narancsliget voltam. Pont ma reggel ment előttem egy kislány (max 16 lehetett) hófehér, teljesen átlátszó cicanaciban a zebrán. Nagyon sajnáltam, mert olyan szinten narancsbőrös volt szegény combja és feneke, hogy hihetetlen, pedig vaságyastul nem volt szerintem 45 kg a 175 centijéhez.
Amikor 56 kiló voltam, akkor is volt, most is van. Szinte kislánykorom óta hurcolom a karfiolokat az altestemen. 50 évesen és 77 kilósan dyna tablettás verziójára esküszöm.
Nincs csodaszer. Diana hercegnőt is fotózták narancsbőrrel, pedig ő aztán mindenből a legjobbat fogyaszthatta, megvehette a legdrágább krémeket és kezeléseket, sportolt, talpon volt, ráadásul egész életében karcsú volt.
Nekem is mindig volt. Heti 30 km-t futok, min. heti 2x pilatesezem, kb. 60 kiló vagyok (170 cm-es magassághoz), megy a zöldség, gyümölcs, zöld tea stb., nem fogyasztok feldolgozott élelmiszert, alkoholt évente kb. 3x, nem dohányzom és így tovább.
Én is használtam a Pupa krémjét, talán egy picit jobb volt a helyzet, de lehet, hogy csak placebo.
Kicsit zavar, de ez van. Van egy epres sortom, simán felveszem, akinek nem tetszik, ne nézze. Soha senki nem állított meg az utcán a narancsbőr miatt. Emiatt senki ne sanyargassa magát, annyi más miatt lehet aggódni.
Arról nem is beszélve, hogy aki igazán szereti az embert, az ezzel együtt elfogadja. Inkább nagy popó és narancsbőr így, mint selymes fokhagymával kihasználva, bántalmazva, mély, titkos sebekkel.
Pontosan. Nagyjából 15 éve engedtem el ezt az egészet, sok minden mással együtt. Azóta több a “karfiolom”, de lényegesen nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb az életem. Rövidnadrágot ugyan nem hordok, de azt előtte sem tettem, de a strandon az és úgy néz vagy nem , ahogy akar
De van ám! Masszázsolaj. Jó illatú masszázsolaj. Valami nagyon luxi, nagyon nyugtató. És mantrázni kell hogy “a narancsbőr csak egy mumus, senki sem fog lenézni vagy elutasítani miatta”. Pluszpont ha valaki más masszírozza be az olajat.
Viccet félretéve ez olyan mint a “hip dip” félelem pár éve, vagy az alacsony homlok a viktoriánus korban. Olyan, genetikailag előre meghatározott dolgokat találunk nemkívánatosnak magunkon, amin ésszerűen nem lehet változtatni, és mellesleg más észre sem venne.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Igazából “csak” engem zavar, a párom szerint nincs is narancsbőröm… Szóval ő egyáltalán nem problémázik ezen, a masszőr, akihez járok, azt mondta, nem vészes a helyzet.
A cellulit csak az egyik probléma, nyilván mindent is találok magamon, nagyon kritikus lettem. Igyekszem nem stresszelni magam ezen.
A tegnapi DM-es bevásárlás során megvettem az alábbi Dr. Kelen krémet, hátha… 3000 Ft alatt volt. Este kipróbáltam, enyhén csíp. Nem várok csodát, de adok neki egy esélyt.
Mmm, óvatosan bújj a párodhoz, miután felkented a krémet. Érdekes becenevet kapott a Helia-D hasonló gélje az akkori pasimtól.
Mikor kenegettem magam, egy helyiséggel odébb megjegyezte, hogy valami csípi a szemét.
Ajaj! Vigyázzatok, beszívódott állapotban is tud csípni! Főleg bizonyos érzékeny részeket.
Lányok, szem alá keresek BB krémet, korrektort fixáló PÚDERT, amitől lehetőleg nem tűnök plusz 10 évvel idősebbnek. Laura Mercier Translusent eléggé öregít, kiemeli a nemlétező ráncocskáimat is. Azt se bánnám, ha nem kerülne egy vagyonba, köszönöm szépen!
Ugyan nem BB krém de az essence Vanilly Chilly csúcsszuper! Fixálót nem tudok, olyat nem használok.
Én az Hourglass púdereiből (nagyban nincsenek meg, a palettákban lévőket használom) szoktam (néha) felvinni a szemem alatti területbe egy kicsi, puha, lazább fejű highlighterecsettel, de ez a bankrablós kategória.
Nekem púder beült a szemem alá. Esetleg, ha van egy visszafogott highlightered, csak úgy otthon kipróbálhatod, h a fényvisszaverő hatása segít-e.
Nekem ez a kiszemelt, Notino ad termékmintát, de Cultbeautyn akcióban olcsóbb lesz, szóval várok.