Használja, ismeri-e valaki közületek ezt a hajfény spray-t?
Ilyen illatú parfümöt keresek. Tudnátok ajánlani?
Nektek van tapasztalatotok erről? Szeretitek? Praktikus? Mindig szembejön velem a téma (mensibugyi), de valahogy ellenérzéseim vannak.
Én terhesség előtt nagyon szerettem, mert kevésbé fájt tőle a hasam, mint a tampontól, fogalmam nincs miért Most már alapból nem vagyok görcsölős, most már azért szeretem, mert gyerek mellett nehezebb figyelni arra, hogy folyamatosan tampont cseréljek. Ráadásul nem mozog vagy zizeg, mint a betét. Ha nem lenne kényelmetlen, akkor kelyheznék amúgy, de így marad ez. Kicsit a mosása macerásabb cserébe.
Rájöttem, hogy a fényvédőm szinte “ledobja” az alapozót, szóval megpróbálnék primert használni.
Ebből van szilikon- vagy vízbázisú, és az nem világos számomra, hogy hogyan tudom megkülönböztetni melyik melyik alapozóval fog együttműködni.
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-super-stay-24hr-skin-tint-with-vitamin-c
Pl ennél az első összetevő víz, második szilikon, így is vízbázisú? Tehát ehhez passzolna pl ez a primer?
https://www.notino.hu/essence/jelly-grip-hidratalo-bazis-alapozo-ala/p-16226183/
Valamelyikőtök használta már esetleg a garnier pure active BHA + Niacinamide Daily UV fluidját? Megörültem az alacsony árnak + a 40%-os kedvezménynek, és csak most látom, hogy a második helyen van a denaturált alkohol Érdekelne, hogy mik a tapasztalatok, kipróbáljam-e egyáltalán vagy egyből menjen inkább a zsibire…
Sziasztok, azt hiszem most feladom a leckét nektek. Szuper érzékeny bőrre való naptejet keresnék. Ekcéma, stb. A bőrgyógyász ajánlása nem jött be . Fizikait nem bír a bőröm, csak kémiait és abból is minél könnyebb állagút keresnék, 50-es faktorút.
Ezt a kettőt nagyon szeretem. Konkrétan ekcémám nincs, de vannak “érdekes” dolgaim (régen az arcomon is kijött a seborrheás dermatitisz és napallergiám van stb.), és a fizikai fényvédőket rühellem, mert múmiává változtatnak, vess rájuk egy pillantást, hátha van esélyük:
Canmake Mermaid
https://kremmania.hu/kremek/canmake-mermaid-skin-gel-uv-spf50-pa
Beauty of Joseon
https://kremmania.hu/kremek/beauty-of-joseon-relief-sun-rice-probiotics-spf50
Ezt régen használtam, de a könnyed állagát imádtam (kémiai+fizikai):
Nagyon szépen köszönöm, megnézem őket
@Montelino egyszer írtad, hogy melyik webshoptól szoktál koreai terméket rendelni, nem jut eszembe.
Muszáj lesz Curelt rendelnem.
whoolegood vagy ilyesmi
Segítesz? Köszi.
Igen, ez volt az. Gyorsan szállítottak. Kint már van a Müllerben is koreai részleg, mostanában otthon nem rendeltem.
Curel van az iherb oldalán is.
@Gloria, bocs ha belekotyogok, megkérdezhetem: konkrétan mit “tud” ez az általam még sosem hallot Curel márka?
Én - a fényvédőikre való
kíváncsiságom kapcsán - csak mostanában (jobb későn, mint soha ) kattantam rá a koreai márkákra (érkezőben van egy kisebb rendelésem).
Még régebben többen beszámoltatok kiváló tonikjaikról/esszenciáikról (is), de sajnos már nem találom e régi (konkrét) javaslataitokat.
Nyárra szeretnék beszerezni és kipróbálni egy bőrnyugtató (centella asiaticát) és/vagy antioxidánst (zöld teát) tartalmazó essenciát, nagyon finoman porlasztó spray változatban.
Hálásan megköszönöm, ha személyes tapasztalatotok alapján tudnátok ilyeneket javasolni nekem!
Érzékeny bőrre való termékeik vannak elsősorban.
Nem használok ázsiai terméket, de erre fáj a fogam, mert Caroline Hirons szerint best permet.
@Mse pont a napokban nézegettem a Douglas oldalán, hogy az Armaninak van egy Designer Glow alapozója, ami nekem újnak tűnik. Láttam, hogy feltöltötted nem olyan régen: tényleg újdonság? Van esetleg vele tapasztalatod? Szívesen kipróbálnám, bár nagyon elégedett vagyok a Luminous Silk-kel, úgyhogy kicsit félek is, hogy megéri e a rizikót. Köszi, ha van bármi infód
Megkérdezhetem mit takar az hogy a fizikai fényvédőt nem bírja a bőröd?
Persze. Már többféle fizikai fényvédőt is próbáltam, de akár vékonyan, akár vastagon próbàltam felkenni őket, mindig ugyanaz lett a vègeredmèny. Olyan érzès volt, mintha fojtogatták volna a bőrömet. Mintha beletekertek volna egy túl szoros pólyába. És nem csak az arcomon, ha a testemre kentem, akkor is ezt éreztem, mindig le kellett mosnom.
Én pont tegnap teszteltem egy 100% fizikait, és így értem, amit mondasz. Olyan száraz, húzódó érzés, de ahogy te leírod, az is nagyon találó. Nekem elviselhető, de mondjuk nagyon zsíros a bőröm, és normál esetben nem vízhiányos. A fizikaiak alá viszont elvisel mindig valami hidratáló szérumot a bőröm, és akkor nincs ez a húzódó érzés. Te mit kentél alá?
Sziasztok!
Tud valaki olyan cuccról, amiben szuperoxid-dizmutáz van, és olcsó, vagy könnyű belőle mintát szerezni? Eredetileg a NIOD mistjére fájt a fogam, de LF-en belefutottam egy leárazott John Masters rózsás mistbe, amiben nagy örömömre volt egy kis SOD is. Boldogan fújkáltam 2-3 napig, akkor kezdtek el megjelenni az apró pattanások. Ha nem is magától a SOD-tól, de valószínűleg ettől a terméktől, mert lepasszoltam anyukámnak, és ő is kipattanásosodott. Viszont a NIOD SOD mistjénél is írta valaki, hogy pattanásai lettek. Nekem ez már túl sok véletlen egybeesés egy ekkora kiadáshoz.
Ééés beszerzésnél a second hand kozmetikumok nem az én műfajom.
Sajnos ajánlani nem tudok, de a NIOD SOD-ból annak idején elhasználtam egy flakonnal (nehéz volt, mert nagyon sok), és semmi extrát nem adott. Amikor elfogyott és átváltottam másra, semmi hiányérzetem nem volt. Már biztos nem venném meg még egyszer.