Milyen fényvédőt ajánlanátok bőrgyógyászati műtét után arcra, ami tuti biztosan véd és könnyen beszerezhető, esetleg patikában stb. ? És lehetőleg ne legyen nagyon drága, manapság csak van jó fényvédő 8 ezer ft alatt is.
Nem tudom milyen bőrgyógyászati műtét, de ez jutott eszembe
Sziasztok Csajok, egy gyakorlati kérdésem lenne.
Mániákusan kerestem BB vagy CC krémet bőrkép egységesítésre. Viszont…Fél éve rutint váltottam, ami azt eredményezte, hogy már nincsenek Holdról látszó tág, kráter méretű pórusaim, pigmentfoltjaim sose voltak, pattanásaim sincsenek, csak a mitesszerekkel küzdöttem. Dupla tisztítás, agyagmaszkozás és heti 2 30%-os AHA+a komedogén cuccok teljes kiiktatása megtette a hatását. Fényvédő után transzparens púderrel mattítva én tök vállalhatónak, már-már szépnek látom a bőröm. Mindezek fényében kell az nekem, hogy kencézzem még BB vagy CC krémmel?
Én ezt néztem ki magamnak, lézer utánra, végül nem kellett megvennem, mert csak 2 alkalomra tudtam eljutni és bőven meggyógyultam mire kisütött a nap.
“ A Super Fluid Depigment+ depigmentáló hatásának köszönhetően megszűnteti a pigmentációt, világosítja a bőrt és csökkenti az olyan foltokat, mint:
- Napozás utáni pigmentáció
- Hiperpigmentáció (melazma, májfoltok, szeplők, gyulladás utánifoltok, stb.)
- Érzékeny bőr, pattanások és gyulladások
- Műtét utáni kezelés: lézeres, villanófényes kezelés
Gyulladáscsökkentő mivolta pedig gyorsítja a barrier funkció helyreállítását.“
Szerintem ha úgy érzed, hogy szép, akkor nem kell.
A leírásban szereplő bőrrák miatt lesz anyukámnak műtéte az orrán van. Eddig sima 50 faktorossal kenegette, de tudom, hogy ez évtizedek uv sugárzása miatt alakult ki, nem “most”.
Nyilván szebb lenne a bőrkép, ha használnék rá pluszban valamit, csak abban nem vagyok már biztos, hogy megéri-e. Nem akarom, hogy kontraproduktívvá váljon a felkent kence, már ha ilyen keservesen végre elértem, hogy normális a fejem.
Sokszor látom a videókban, amikor fél kg alapozót kennek magukra, hogy természetes hatású sminket kapjanak. Az én bőröm meg szarrá fulladna alatta
Szerintem nem. Ha nem lennének a szemem alatt az orrcimpámmal egy vonalig leérő fekete karikáim és vízihullaszínű bőröm (ez utóbbi csak télen) a szemem és a szám festésén kívül nem is foglalkoznék sminkeléssel. Ugyanitt irigylem a természetesen olivás vagy kreolosabb bőröket, vagy azokét, akik karikák nélkül,normális bőrszínnel élnek.
Én is a nemre szavazok. Mármint én tuti kenném magam, ha lenne rá időm, és minden mást is használnék mellé, de mivel neked nincs rá igényed, és nem tölt fel, semmi értelme.
Jobbulást és gyors gyógyulást kívánok neki!
Szerintem sem kell, ha nem érzed szükségesnek. Esetleg ha mégis nagyon akarsz valamit, akkor egy púder, vagy egy poralapozó. Utóbbiak nekem általában arra jók, hogy a pirosságot és a messziről virító mitesszereket eltüntetik, és enyhítenek a patti nyomokon. Jól lehet őket adagolni, szóval vagy nagyon keveset viszel fel, vagy kicsit többet. De tényleg, ha a kitartó munka eredményeképpen szép a bőröd, akkor villogj vele bátran. Így teljesen felesleges sminkelni, jót nem fog tenni az biztos, és szerintem úgysem az a cél, hogy úgy nézz ki mint egy címlaplány.
Mindenki úgy keni vagy nem keni az arcát ahogy akarja, érvényes ez a fél kiló sminket felvivőkre, de rád is.
Púderrel szoktam lemattítani, és szerencsére az is megfelelően elfedi a maradék pórusaimat. Por alapozóm volt, de egyszerűen utáltam, csomóssá vált az arcomon, egyszerűen nem tudtam szépen eldolgozni.
Én azt a fél kiló sminkes dolgot nem szemrehányásként értettem, mindig olyan szép a végeredmény, amikor látom, és csodálom, hogy mindig tudják, mit hová kell kenni, én meg azt sem tudom, mi az a highlighter… Csak mindig az a fura, hogy olyan egészségesen természetes a végeredmény, és mégis sok smink kell hozzá. Szerencsések, hogy elviseli a bőrük, szerintem én olyan ragyás lennék, mint tini koromban sem
Én is nagyon ritkán használok bármilyen színnel bíró terméket. Általában az a rendszer, hogy van egy bb krémem/szímezett hidratálóm otthon, hogy ha kell, tudjak mit kenni. Ez kb évente 10x fordul elő .
De ha alapvetően szép a bőrképed, egy korrektor+színezett púder is egységesít.
Sajnálom, kitartás, nagyon jó kezelések vannak már. De nagyon kell vigyázni, fontos a magas
UVA A védelem is.
Ez, a képen, egy szuper fényvédő, melegen ajánlom.
Teljes gyógyulást kívánok neki! Sok erőt nektek!
A covid óta nem használtam igazából semmilyen színezett krémet, csak púdert. Nem mindig volt jó állapotban az arcom, de most éppen egészen emberi. De úgy éreztem, kennék valami kis színezettet (jön a nyár, és a szemem körül a vitis foltok virítanak, olyan leszek, mint a panda maci )
Így vettem egy színezett fényvédőt, abból kenek egy picit, lelkem megnyugszik, a végeredmény sem feltűnő. Részemről ez a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt
Akkor meg is van a válasz szerintem, de a lényeg úgyis az, hogy te jól érezd magad.
(Tudom, hogy nem úgy értetted, inkább azt akartam mondani, hogy ha te nem akarsz sminkelni, ahhoz neked is minden jogod megvan, ne már a társadalom mondja meg neked, nekem vagy bárkinek, hogy mit kenjünk magunkra és hogy egyáltalán kenjünk. Az lenne a normális ha az ember ki merhetne menni emberek közé úgy, hogy nem téma, hogyan néz ki éppen a bőre. )
Nem tudom mennyire off, de nem találom a mensi bugyi linkjét amit talán @dunaimano ajánlott? Vagy @macooka ? Ha esetleg ti voltatok vagy más magára ismer, be tudná tenni újra nekem? Köszönöm szépen!
Ha magyar márkát szeretnél, akkor this is redy, ha nem ragaszkodsz hozzá, akkor modibodi (utóbbit ajánlanám inkább )
Köszönöm szépen!