Ajánlást kérek!

Igen, de egy 20-ast is be fogok szerezni. Hangyányit világosabb lenne a szinem. Nem üt el a 30-as sem, de még kell néznem az eggyel világosabbat, lehet, hogy az lesz a tökéletes.
A promo képek jól sikerültek, semmit sem látni. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Gondolkodtam, a Supergoop új skin tint-jén, de az 50 euró, ez még 4 és nagyon jó.

2 Likes

Nekem világos lett a 20-as, szívesen odaadom ajiba neked @Gloria , egyszer próbáltam.

2 Likes

Hű, köszönöm szépen, ha neked nem kell szívesen átveszem. Írok majd üzit. :kissing_heart:

1 Likes

Nekem a L’oreal infallible fresh wear a legjobb drogériás alapozó. (Ha extra vékony fedés kell, akkor a Trend it up sheer nude-ja, de ha egyet kell ajánlani, akkor a fenti L’oreal.)

2 Likes

Köszönöm a tippeket!

Hú gyerekek, kemény hétvégém lesz, mert sminket kell vásárolnom ,a gondolattól is lábrángást kapok.
Nemsokára elfogy a MAC - em, ezt az árnyalatot már nem lehet kapni.IMG_8757

Úgy használtam egyébként, hogy a Bourjois Rose Frisson az alap es ezt arra húztam rá 1-1 ecsetvonással.
Írom a listát, amit jó lenne nem otthon hagyni:D
Első körben megpróbálok eladói segítséggel a MAC- ben találni valami hasonlót, hátha lesz.
Felírtam még az új Guerlaint is amit mutattatok, meg az Armanit is amit @Mse rakott ki, hogy azt is nézzem meg.
Meg a NeoNude alapozót is ha már ott vagyok.

Esetleg van még valami ötletetek?

2 Likes

Megyek veled, én szeretek sminkcuccokat venni.:smiley:
Miket kell venned? A MAC, aminek keresed a párját, blushlighternek használt, meleg tónusú highlighter?

3 Likes

Ne tessék olyan szavakat használni amit nem értek :smiley:
Az van ràírva egyébként, hogy “ mineralize blush” , húzogatom a kezemen és igen olyan téglás- narancsos de csillogós a cucc.
Nálam lesz, hogy meg tudjam majd mutatni az értékesítő kollégának, hogy mit keresek.
Ha szeretnéd összefuthatunk az Árkádban tervezem, hogy a D betűs üzletben leszek, onnan ismersz majd meg, hogy én leszek az egyetlen a boltban aki hangosan zokog :smiley:

3 Likes

Ne az Árkádba menj. Az ottani D üzletben a MAC szűkített sortimenttel dolgozik, akkor sem fogod találni, amit keresel, ha amúgy lenne a MAC-nél. Javaslom az Arénát vagy a Westendet. Ha nem akarsz tömeget, akkor a Váci utca.

3 Likes

Ráadásul az Arénában ott van mellette (vagy egészen a D közelében) a MAC üzlet is. Sőt, talán a Westendben is közel vannak egymáshoz (legalábbis, amennyire az évekkel ezelőtti emlékem nem csal :smiley: ).

3 Likes

Köszi akkor marad a Váci utca, mert rühellem a plazakat , a WestEnd meg az Arena van nálam a lista legalján, ha nem muszáj nem megyek egyikbe sem.
A Váci utcában nagyon kedvesek és aranyosak, profi a kiszolgálás , majd ott elbogarászok, meg utána lehet benézek a Neroliba is.

2 Likes

Annyi, hogy a Váciban önálló MAC üzlet van, D nem lesz, csak Müller. A MAC pedig közvetlenül az Clinique vagy Estee Lauder (most meg nem mondom melyik) üzlet mellett van.

2 Likes

Nahát, nincs már Douglas a Váci utcán? Pedig én ott voltam átvenni netes rendelést.
Mondjuk ez még covid előtt volt, azt hiszem, azóta sem jártam arra… :see_no_evil:

2 Likes

:rofl::rofl::rofl: Nem vagyok MAC szakértő, de azt hiszem, ezek égetett pirosítók, azokkal bátrabban lehet hadonászni.
Fényes finishű, világosabb pirosítót tök jó másik pirosítóra rétegezni, főleg mattokra.
A blushlighter is ilyesmi, fényes pirosító topperszerűség, ha világos, highlighterként is lehet használni (pl. rajtam az Essence Emily in Paris darabja hivatalosan blushlighter, rajtam highlighterként funkcionál), de akár önmagában is elegendő ragyogást tud adni.

Megértem, én cipőt, műszaki cikkeket rühellek venni (kivéve, ha szép a színük, pl. kenyérpirító), hetek óta nem bírok bemenni a Media Marktba.

3 Likes

Na akkor most követek meg mindenkit :smiley: ilyen az, amikor az ember munkaidőben ír, de közben akar segíteni :smiley: és hülyeséget ír le. Tehát, VAN D betűs üzlet, csak nem a MAC mellett :smiley:

3 Likes

Majdnem megrendeltem, de volt egy megérzésem és mivel ért már pozitív csalódás itt a kis vidéki Müllerünkben, elmentem és végül találtam is ebből az alapozóból. 20-as árnyalatot vettem, online a 30-ast terveztem, ami tuti sötét lett volna.
Kint van a helye a többi új essence cuccnak is, gondolom nemsokára érkeznek. Nagyon érdekel a jelly grip primer és a baby got blush folyékony pirosító is.
Kipróbáltam a magic filter “alapozót” is vagy minek nevezzem, mert fedése kb. nulla, de nagyon szép a fénye. Így magában egyelőre nem tudom elképzelni milyen lenne viselni hétköznap vagy akár alkalomra, azért ahhoz fényes számomra.

3 Likes

Olyan szép árnyalatok vannak a MAC-nél, biztosan találsz hasonló árnyalatot magadnak.
Én köztudottan odavagyok az ilyen highlighter blush típusú termékekért, most a Laura Mercier az imádatom új tárgya:
image
Igen, az Armani Luminous Silk Blush-ból az 50-es árnyalat ilyen, egyszerűen csodálatos, az én bőrömön magában is működik, sötétebb bőrökön pirosítón highlighterként. Brutál tartós, a legtartósabb pirosítóm/highligterem.

image

7 Likes

Az Euphoric az nagyon tetszik :slight_smile:

1 Likes

Help ME! Fura kérdésemèrt előre is bocsánat. Futok (kint) heti négyszer szeptember óta, eléggé sok pattanás lett a pofimom azóta, nincs a legjobb állapotban a bőröm…Gyanakszom arra, hogy nem csipàzza az arcbőröm a sminkben (fényvédő,BB krém, púder, bronzer, pirosító szemöldökceruza) futkoraszast. Igen àm, de azért eléggé kipirosodok, vmi egysègesítès mindenképp kell a pofimra a fényvédő felè (Fényvédőt mindig viselek, kivéve este. )Tudtok esetleg vmi termeket ajánlani? PC színezett fenyvedői esetleg? 30 spf, egy ideig sztem még jók lehetnének.
Köszönöm szépen a segítséget!

Ha fényvédő fölé keresel még valamit, ez is jó lehet:
https://www.notino.hu/holika-holika/petit-bb-aqua-tonizalo-bb-krem-az-erzekeny-borre-spf-25/p-16002289/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw-r-vBhC-ARIsAGgUO2AzM_h_L7JUHONIFGGasxCY5Cs8_AwHiJBzXM0JwoDh3s5CkeUQ47IaAp78EALw_wcB

Bocsi, ronda a link. Kézzel eloszlatható, kényelmes és filléres ára van.

2 Likes