És ehhez még vedd hozzá a hiperhidrózist.
Elég jó cuccnak tűnik, köszi szépen az ajánlást! Én is izzadok meg ott a fényvédőzés is csodás kombó
Sziasztok! Glabella ellen csak botox létezik vagy van egyéb technológia is?
Hialuronsavas ráncfeltöltés is van, úgy tudom.
Köszönöm szépen a tippet
Most jött velem szeme a Douglas oldalán az új termékek között.
https://www.douglas.hu/p/giorgio-armani-power-fabric-setting-powder-1076209?number=1076209
Ohhhhhhhhh, kösziiiiiiiiiiii
Ahol én veszem (az a spanyol oldalt, amit anno Nico ajánlott), ott ez 18 ezer forint.
Linkeld már be légyszíves, már nem emlékszem melyik weboldal, de tudom, hogy megnéztem.
Köszönöm.
Ohó, akkor nagyon ki vagyunk a Douglas-al segítve.
Megnézem ezt a spanyol oldalt én is.
Hú, kicsit belemerültem, juj, itt minden van, ami kell vagy minden kell, ami van.
Ha nem lenne ez a spanyol oldal (hála neked @Niko)… nem is tudom…
Megnéztem minden batch code-ot, amit vettem nálunk, minden zsír új, friss termék, a Notino miatt sokszor bizalmatlan vagyok, hát, nem kell.
Vannak akcióik, kaptam egy ajándékcsomagot is legutóbb, mini Eye Tint, Crema Nude krémmel. Ez utóbbi nem ér annyit, amennyibe kerül. Ki hitte volna? HAHA.
Nagyon korrektek, gyorsak, szeretek innen vásárolni.
Shipping van? Azt nem is néztem.
Nem emlékszem már, talán 5,9 euro?
Azért a Google fordítónak még dolgoznia kell a spanyolján
Sziasztok! Melyik a legjobb drogériás alapozó? A nagyon mattot nem szeretem, mondjuk rajtam úgyis mindegyik fényes lesz😅
Ez nagyon szubjektív, nekem mostanában a Maybelline skin tint a befutó, szép finish, egységes bőkép, erős fedés és maszkhatás nélkül.
Nekem az Essence új skin tint pozitív csalódás. Ecsettel, két húzással alapozó jellegű. Nagyon olcsó, könnyű, építhető, illatmentes, spf30.
Éééés itt van készleten…
Notino-n azóta nézem, hogy említetted, de folyamatosan készlethiányos. Drogériákban sem láttam eddig, szóval nagyon örülök, hogy szóltál.
A 30-as árnyalatot vetted meg?