Ajánlást kérek!

Tényleg, a szemkrém verziója nagyon jó!

1 Likes

Repair eye concentrate matrix.

1 Likes

Pont így jártam. De itt azt írták a csajok, hogy néhány év és szeretni fogom, mert bizonyos kor után látványos hatása van.

3 Likes

Vagy 2 kisebb kiszerelést elhasználtam belőle a 30-as éveim elején (most 35 vagyok), kellemes volt kenegetni, de konkrét hatását nem tapasztaltam.
Ha valaki korábban nem nagyon foglalkozott a bőrével, akkor nagy reveláció lesz, mert egy újszülöttnek minden vicc új, de lehet, hogy egy Essence toner is hűha-élményt váltana ki. Mivel te odafigyelsz a bőrödre, nem valószínű, hogy hanyatt esel tőle (max. fizikai síkon, ha rálépsz).
VISZONT ad egy kis luxy érzést, jó az állaga, borús kedélyállapot esetén az életminőség javításának illúziójába ringatja az embert.

5 Likes

Én is 48 és nekem is most működik jobban, mint a 40-es éveim elejém, amikor a mostanihoz képest még hamvas virág voltam :sweat_smile: De a vízhiányt 7-8 éve is jól kezelte, most még jobban műxik. Illetve, ami miatt nagyon bejön, hogy kicsit többet felkenve vagy csak a pofik felső részére duplán, szép dewy hatást ad. Másik, amire még használom: a korrektor, ha kicsit beleül a nap végén a szemem alá, akkor egy cseppet bele- vagy ráütögetek és olyan, mintha frissen sminkeltem volna. Ugyanezt alapozón is el lehet játszani az orcákon és ott is harmatos lesz.
És nem elhanyagolható a burzsi érzés sem, ahogy @Amadea említette :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Likes

Én BF-en vettem és decemberben kezdtem el használni reggel-este és imádom! :star_struck:
Nem zsírosítja a bőröm, de hidratál és a kezdődő pattanásaim is eltűntek, mikor este felkentem. Természetesen élvezet használni is, igazi luxus. Azt még nem tudom, mennyire fiatalít meg :rofl:, de így a 30-as éveim második felében próbálok hinni benne. :crossed_fingers:

2 Likes

Nem mondom, hogy nem lehet nélküle élni, de nekem nagyon szereti a bőröm, még akkor is, ha inci szerint sem egy szent grál…:grin: A szemkrém is bevált belőle. Nem használom napi szinten, de folyamatosan újraveszem (vagy kapom) gyakorlatilag valamilyen ANR termékem mindig van itthon.

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek! :kissing_heart:

1 Likes

Igen, igen! Ez a korrektoros reszt nalam is menti, sot, ha a nap masodik feleben utoget fel, uj eletet lehel az arcomba🤩

2 Likes

Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kicsit talán jobb a helyzet, de a durva, érdes bőr és zárt komedók megmaradtak, így elmentem bőrgyógyászhoz (sosem voltam még). Most csak tisztítást csinált, bár ki sem nyomott mindent :slightly_frowning_face: ezen felül következő alkalomra gyümölcssavas hámlasztást ajánlott, ami 17 ezer forint a kezelésen felül. Vajon ezt érdemes lenne megcsináltatni kezdésnek? A szívem az otthoni AHA hámlasztókhoz húz, de tudom, hogy a kozmetikus által használt az sokkal erősebb.

Én adnék egy esélyt a profi hámlasztásnak. Most még időben is vagy vele, mert nem süt a nap (amint kitavaszodik már nem lehet ilyen kezeléseket csináltatni).

Jajjjj nekem! Ez az árnyalat…
Valaki ismeri a Sigma bronzerét?
image

3 Likes

Sziasztok! Nagyon vigyázok a körmeimre, az utóbbi időben mégis lemezesedve válnak szét. Körömerősítőre lenne szükségem, elsősorban drogériás árkategóriában. A Rimmel Nail Nurse-t próbáltam már, nem segít, de alaplakknak bevált. Tudnátok valamit ajánlani?

460844

Drogériás felső kategória.

Esetleg vitaminhiány miatt törik vagy gyakran kell használnod alkoholos fertőtlenítőt?

opi-pro-spa-regenerierende-handcreme_

Ez is sokat erősít a körmökön, az illata kicsit furcsa.

Lányok, ki milyem szemhéjbázisra esküszik? :upside_down_face:

NARS (minden szempontból a legjobb, kivéve az ára), MAC fekete tubusos.

3 Likes

Még egy szavazat a MAC fekete tubusosra, a lányok meggyőztek, és tényleg szuper. :slight_smile:

5 Likes

Köszi, Lányok. A Narst még nem próbáltam, ideje. A Mac sajnos nem tartja meg a patmcgrath-t, így gondoltam, ha vége van úgyis a mac primernek, kipróbálok valami újat. (Az UD primerje sem tartja meg egész napra:-/) pedig nekem aztán sminkelhető a szemem, nem rejtett, nem olajos…csak nem fér össze valamiért sem a PM, sem a ND formulákkal😂

2 Likes

A MAC paint pot nekem bevált. A szemhéjprimert még nem próbáltam, az lesz a következő, vagy a NARS nekem is.

1 Likes

Köszönöm, beszerzem majd őket. Nem bánom a fura illatot, csak segítsen. A hideg időre és a vitaminhiányra gyanakszom. Mostanában sokat főzök és közben sokat mosok kezet, takarítok pultot, lehet ez se tett jót nekik. El is kezdtem szedni étrendkiegészítőt, de jó lenne külsőleg is megtámogatni a körmeim.