Tényleg, a szemkrém verziója nagyon jó!
Repair eye concentrate matrix.
Pont így jártam. De itt azt írták a csajok, hogy néhány év és szeretni fogom, mert bizonyos kor után látványos hatása van.
Vagy 2 kisebb kiszerelést elhasználtam belőle a 30-as éveim elején (most 35 vagyok), kellemes volt kenegetni, de konkrét hatását nem tapasztaltam.
Ha valaki korábban nem nagyon foglalkozott a bőrével, akkor nagy reveláció lesz, mert egy újszülöttnek minden vicc új, de lehet, hogy egy Essence toner is hűha-élményt váltana ki. Mivel te odafigyelsz a bőrödre, nem valószínű, hogy hanyatt esel tőle (max. fizikai síkon, ha rálépsz).
VISZONT ad egy kis luxy érzést, jó az állaga, borús kedélyállapot esetén az életminőség javításának illúziójába ringatja az embert.
Én is 48 és nekem is most működik jobban, mint a 40-es éveim elejém, amikor a mostanihoz képest még hamvas virág voltam De a vízhiányt 7-8 éve is jól kezelte, most még jobban műxik. Illetve, ami miatt nagyon bejön, hogy kicsit többet felkenve vagy csak a pofik felső részére duplán, szép dewy hatást ad. Másik, amire még használom: a korrektor, ha kicsit beleül a nap végén a szemem alá, akkor egy cseppet bele- vagy ráütögetek és olyan, mintha frissen sminkeltem volna. Ugyanezt alapozón is el lehet játszani az orcákon és ott is harmatos lesz.
És nem elhanyagolható a burzsi érzés sem, ahogy @Amadea említette
Én BF-en vettem és decemberben kezdtem el használni reggel-este és imádom!
Nem zsírosítja a bőröm, de hidratál és a kezdődő pattanásaim is eltűntek, mikor este felkentem. Természetesen élvezet használni is, igazi luxus. Azt még nem tudom, mennyire fiatalít meg , de így a 30-as éveim második felében próbálok hinni benne.
Nem mondom, hogy nem lehet nélküle élni, de nekem nagyon szereti a bőröm, még akkor is, ha inci szerint sem egy szent grál… A szemkrém is bevált belőle. Nem használom napi szinten, de folyamatosan újraveszem (vagy kapom) gyakorlatilag valamilyen ANR termékem mindig van itthon.
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!
Igen, igen! Ez a korrektoros reszt nalam is menti, sot, ha a nap masodik feleben utoget fel, uj eletet lehel az arcomba🤩
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kicsit talán jobb a helyzet, de a durva, érdes bőr és zárt komedók megmaradtak, így elmentem bőrgyógyászhoz (sosem voltam még). Most csak tisztítást csinált, bár ki sem nyomott mindent ezen felül következő alkalomra gyümölcssavas hámlasztást ajánlott, ami 17 ezer forint a kezelésen felül. Vajon ezt érdemes lenne megcsináltatni kezdésnek? A szívem az otthoni AHA hámlasztókhoz húz, de tudom, hogy a kozmetikus által használt az sokkal erősebb.
Én adnék egy esélyt a profi hámlasztásnak. Most még időben is vagy vele, mert nem süt a nap (amint kitavaszodik már nem lehet ilyen kezeléseket csináltatni).
Jajjjj nekem! Ez az árnyalat…
Valaki ismeri a Sigma bronzerét?
Sziasztok! Nagyon vigyázok a körmeimre, az utóbbi időben mégis lemezesedve válnak szét. Körömerősítőre lenne szükségem, elsősorban drogériás árkategóriában. A Rimmel Nail Nurse-t próbáltam már, nem segít, de alaplakknak bevált. Tudnátok valamit ajánlani?
Drogériás felső kategória.
Esetleg vitaminhiány miatt törik vagy gyakran kell használnod alkoholos fertőtlenítőt?
Ez is sokat erősít a körmökön, az illata kicsit furcsa.
Lányok, ki milyem szemhéjbázisra esküszik?
NARS (minden szempontból a legjobb, kivéve az ára), MAC fekete tubusos.
Még egy szavazat a MAC fekete tubusosra, a lányok meggyőztek, és tényleg szuper.
Köszi, Lányok. A Narst még nem próbáltam, ideje. A Mac sajnos nem tartja meg a patmcgrath-t, így gondoltam, ha vége van úgyis a mac primernek, kipróbálok valami újat. (Az UD primerje sem tartja meg egész napra:-/) pedig nekem aztán sminkelhető a szemem, nem rejtett, nem olajos…csak nem fér össze valamiért sem a PM, sem a ND formulákkal😂
A MAC paint pot nekem bevált. A szemhéjprimert még nem próbáltam, az lesz a következő, vagy a NARS nekem is.
Köszönöm, beszerzem majd őket. Nem bánom a fura illatot, csak segítsen. A hideg időre és a vitaminhiányra gyanakszom. Mostanában sokat főzök és közben sokat mosok kezet, takarítok pultot, lehet ez se tett jót nekik. El is kezdtem szedni étrendkiegészítőt, de jó lenne külsőleg is megtámogatni a körmeim.