Ajánlást kérek!

Igen, nagyon félnék tőle, hogy hegesre gyógyulna, vagy elfertőződik, mert az egész arcom egy nagy seb, ez tényleg azoknak van kitalálva akiknek a before állapot tragikus, vízhiánnyal, pár ránccal nem ezt csináltatnám.

Ezeket a before-after képeket soha nem pont ugyanolyan megvilágításban készítik. Ha időm, pénzem és hiúságom lenne rá, akkor sem vállalnám be.

1 Likes

Na de , hogy tanácsot is adjak, ha kezelésben gondolkozol érdemes elmenni egy olyan bőrgyógyászhoz megnézetni magad, ahol kozmetológiai és esztétikai kezelések is vannak és ott rákérdezni mit ajánlanak.
Lehet, hogy egy gyenge orvosi peeling elég lesz utána egy feltöltő kezeléssel.

2 Likes

Egy jobb kozmetikában tisztítás és valamilyen kényeztető kezelés. Fiatal vagy, a bőröd is jó állapotban van. Néha nézek videókat nevesebb sebészektől. Rengeteg tűs feltöltés után az “anyag” nem szívódik fel teljesen, csak részben és a röntgenen látszik hol maradt meg a bőr alatt, idős korban meg eldeformálja az arcot. Az előző munkahelyemen a parfüméria vezetőjének az arca volt “érdekes”, a kacsaszáj mellett az egész arca kapott valamilyen feltöltést és borzasztóan festett, a belépőkártyáján pedig egy egykor kezeletlen gyönyörű nőt látni.

2 Likes

Nem néztem meg a videót, mert a horror nem érdekel. Egyetlen egy dolog biztos, hogy semmi ilyesmit nem csináltatnék.
Tudom-tudom, megkaphatnám, hogy sosem volt gond a bőrömmel, úgysem értem és hasonlók. Ugyanakkor vannak más egyéb esztétikai problémáim, de akkor sem.
Pont azok miatt, amiket @Montelino írt, tuti nem vállalnám be.
Egyik éjjel azt álmodtam, hogy úgy kaptam botoxot, hogy nem kértem, ráadásul ott sem voltam, de engem botoxoztak :smiley: Utána veszekedtem az orvossal, hogyha már mindenképpen belém akarta nyomni, legalább a homlokomon a mérges ráncba tette volna és ne az államba. Na ennyi a hozzáállásom a dologhoz.
A helyedben eljárnék rendszeresen valami színvonalas kozmetikushoz és ha nem túl érzékeny ilyesmire a bőröd, akkor hámlasztanék, de tuti komolyabb beavatkozást nem vállalnék be.

1 Likes

Feelunique-ról leadott rendelés esetén kell valami extrát fizetni érkezéskor? Illetve azt tudja esetleg valaki, hogy ki szállítja ki Magyarországon ezeket a rendeléseket? Szeretném beadni a derekamat és végre berendelni pár Rare beauty terméket. Előre is köszi! :slight_smile:

2 Likes

Ez van az oldalon:
Delivery Information - EU (European Union)

Brexit Update

There is no change to how you shop since the introduction of Brexit. All our orders to EU countries will be delivered duty paid (DDP) for order below 150€ and there will be no additional customs fees for you to pay for orders fulfilled by Feelunique.

Árak Mo-ra: ingyenes /nyomkövetős száll./express száll.
image

Azt, hogy ki szállít a többiek megmondják, azt nemtom :smiley:

1 Likes

Jelen, én szoktam rendelni, semmit nem kell utólag fizetni, UPS hozza. Kb. 8-10 nap, de van követés.
Kódokat érdemes próbálgatni.

2 Likes

A honlapon most az szerepel, hogy 150 euróig nincs extra költség. Január 6-án rendeltem tőlük, és a Packeta szállítja. Elvileg ma ért be a depoba, jó eséllyel hétfőre érkezik meg.

1 Likes

@umpalumpa , @Gloria , @zalla Nagyon köszönöm mindannyiotoknak az információkat, ez a legjobb “csapat” itt a KM fórumon! :heart: :heart:
Le is adtam 2 rendelést, hogy ne haladjam meg a 150 eurót, majd jövök valamikor az unboxing topicban a kincsekkel! :slight_smile:

10 Likes

A kincseket mindenképpen látni szeretném. :joy::star_struck:

1 Likes

MIndenképp, csak legyenek már a kezeim között. Ilyenkor azonnal akarom őket. :smiley: :rofl:

5 Likes

Hú de nagyon szép ez a rúzs! Bár mindenkin tuti más a netes kép alapján egy picit tényleg narancsos, de szerintem irtó vagány, te is simán megfordítod a tér-idő kontinuumot, mint a gyerek a Mátrixban a kanalat :smiley: …vagy Uri Geller :smiley:

1 Likes

A leheletnyi különbségeket elég nehéz belőni, mert más a Müller mesterséges fényében a kézfejre kent swatch (a tesztert nem kenem rá a számra), de még a száj színe is tud változni (az enyém alapvetően elég vértelen, de néha rózsaszínes lesz).

Sziasztok!

Véleményeket szeretnék kérni erről a termékről:

ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTI-RECOVERY COMPLEX

Megéri e az árát? Tényleg látványos a hatása?
(39 éves vagyok, anti agingre törekszem).
Köszönöm szépen!

1 Likes

Ahemm, hát nekem látványos apró kis pattanásokat hozott ki nagyjából egy hét használat után. Eleinte tetszett, de aztán elkezdtek megjelenni az arcomon ezek a kis apró pattik és egy idő után leesett, hogy ettől. Abbahagytam, és a pattik is elmúltak. Ezután nem kísérletezek vele többet, a bőröm nem szereti, és olyan látványos hatása sem volt.
Úgy ámblokk az Estee Lauder márka nem működik nekem, még semmi nem nyűgözött le tőlük bőrápolás kategóriában, sem sminkben.

3 Likes

Több üveggel is elhasználtam ebből, a “megérdemlem” érzést hozta, és remélem, hogy hosszú távon is segített azért. Nekem még semmilyen krém vagy szérum nem hozott igazán látványos hatást, de lehet hogy csak azért, mert eleve nem hanyagoltam el a bőröm. Talán az EL Perfectionist CP+R volt ezalól kivétel (de lehet, hogy csak a brutál mennyiségű szilikon miatt :D), és mostanában a Lancome H.P.N. 300.

2 Likes

Én rajongója vagyok. Igazán akkor látványos, ha valóban szomjazik a bőröd (a többi csodaszer is csak ilyenkor látványos). Ha jó termékeket használsz, nem okoz meglepetést, de én hiszek benne, hogy hozzáad minden nap valamit az állapot konzerválásához. A szemkrémje az nekem a valaha próbált legjobb, évek óta használom, ha véletlenül kifogyok belőle azt azonban észreveszem. (Kenem reggel, este.) Szerintem a Clarins illatmentes verziója az ANR :grinning_face_with_smiling_eyes: Tégy egy próbát a 7 ml-es kiszereléssel a Douglasban van :wink:

5 Likes

Én is szeretem, most vettem belőle egy 50 ml-es kiszerelést, de már vagy 4-5 30ml-est elhasználtam. Nem annyira szeretem a klasszikus márkákat bőrápolás terén (inkább a koreaikat vagy a clean clinicalt részesítem előnyben), de az ANR-t és a Clarins Double szérumját rendszeresen újra szoktam venni. Talán az ANR-t még jobban is szeretem.

De mondjuk én már 48 éves vagyok… :roll_eyes:

6 Likes

Pontosan melyik az a szemkrém?:slight_smile: