Ajánlást kérek!

Öregedő bőrömre ezt választottam.
Maradok is nála, szuper az állaga, az összetevői, a hatása.
Haruharu

3 Likes

Lányok, mit használtok “tight liningra”? Tégelyes tust ecsettel vagy ceruzát? Ha használjátok ezt a technikát, akkor melyik termékkel konkrétan (márka, típus, stb…)?

1 Likes

Ez az, amikor a felső vízvonal is be van festve?
Nem tudom, hogy Tauz Nóra videói (de sajnálom, hogy már nem csinál videókat!) fent vannak-e még a YouTube-on, ő általában mindig kihúzta azt a részt is, emlékeim szerint ceruzával.

Pl. Itt van 9.30 után:

Én személy szerint egyik vízvonalra sem teszek semmit, a kontaktlencse miatt.

1 Likes

Mindig is csak vízvonalat húztam, mert tusvonalat nem tudok :smiley: Nálam a közepes keménységű vagy puha ceruza vált be. A tusoktól begyulladt a szemem. Mostanra a szemkihúzásaim évi 2-3 alkalomra csökkentek, arra pedig kb bármilyen egyszerű, hegyezős fekete szemcerkát használok. Jellemzően miss sporty vagy essence. Nem éri meg drágábbat vennem, mert rám rohad.

1 Likes

Aha, a felső vízvonalon. Juj, nekem így nem megy, csak ha megemelem a szhéjamat, de úgy is neccesen.
Láttam már valakit tussal is ilyet művelni.

Sokat könnyezik a szemem és amit vízállóként árultak ceruzát, azt is lekönnyeztem :roll_eyes:
:droplet::eye: Valami bombabiztos cucc kéne.
Furi, a tusokat nekem sem bírja egyáltalán a szemem :thinking:

1 Likes

Nekem is azok, kb. csak röhögni tudok rajta :smiley: A Velvet Dragon ritka ronda ott élőben meg egy csoda :heart_eyes: Sikerült amúgy megtalálni A Pirosat? Amúgy átérzem ezt a lamentálást, én a magentával játszottam végig ugyanezt :smiley: Ne legyen pirosas hanem rendes lilás-kékes akármi magenta :smiley:

Rajtam nem váltott át sosem pinkesbe egy piros rúzs sem. Amikor swatchokat keresek, igyekszek hasonló bőrtónusú nők fotóiz nézni pl a koreaiaknál egészen színhű a rúzs rajtam is :smiley: Fehér neutrális de enyhén de tényleg csak enyhén meleg tónusú a bőröm.

Én 3 kategóriába osztottam a pirosaimat, mert persze abból is van vagy 500 :smiley:

Piros - piros: nekem ezek a kékes alaptónusú, hideg árnyalatúak, a kedvencem Lisa E. Velvet Ribbon. De szeretem Estée L. pure colour love Bar Red és a Peripera 33-as színét is.

Vörös: sötétebb bordósabb színek, mint a vénás vérzés :smiley: A piros meg az ütőeres :smiley: Nekem is a legjobb példák jutnak eszembe… Lisea E.: Duchess, Pat Vendetta, Peripera 34.

Téglás színek: Lisa E.: Velvet Dragon, Estée L. 333, Pat Fever Dream

Kacsapics@:
Brutál élénk narancsos-piros, most ez a dilim éppen :smiley:
Ebben a műfajban a Peripera nyert, ami a legjobban tetszik az a 39-es, egy fokkal visszafogottabb a 04.

Brutálisan megszerettem a Periperát, pedig rühellem a folyékony rúzsokat. Mattok, tartósak, de ha kopnak azt méltósággal teszik :smiley: Én ecsettel viszem fel, utána várok egy kicsit, majd papírba “harapok” ami leitatja a felesleget.

Hirtelen ennyi jutott eszembe :slight_smile:

7 Likes

Igen, sikerült, egy Shiseido “személyében”.
Ó, nekem is volt magenta korszakom, pedig nagyon nem áll jól.
Alapvetően pinkes-nude-os vonalon mozgok a nagyon erős szemsmink miatt, aztán egy klasszikus sminket akartam csinálni, de nem volt igazi piros rúzsom, még ilyet!

Ez érdekes, amikor legutóbb találkoztunk, úgy láttam, a bőrünk árnyalata nagyon hasonló.

Tetszik a besorolási rendszered.:smiley: Nyugi, nekem az Essie Wicked árnyalatról az jutott eszembe, hogy alvadtvér-színű.
A téglás színeket is szeretem, pedig nem éppen nekem valóak.

Úgy látom, töretlen a Peripera szerelem. Én is utálom a folyékony rúzsokat, pontosabban már utálom, egy időben nagyon szerettem őket.

Köszi az ajánlásokat!

1 Likes

Ó, igazán nincs mit :blush:

Melyik árnyalat lett a befutó?

Emlékszem a magentás korszakra, tőled hallottam a fórumról is akkoriban, hogy itt teljesen megértik ezt a dilit, hogy lilás vagy pirosas :smiley:

A Kacsapics@ pirosnál lemaradt Lisa E. Velvet Morningja szégyenszemre :smiley:

Sziasztok!

Érdekelne az ajánlásotok, Nektek melyik márka melyik C vitaminos szérum terméke vált be? Folthalványítás, anti aging miatt keresek egy szuper C vitaminos terméket.

Köszönöm szépen! :slight_smile:

A Missha C vitaminosa nálam mindent vitt.
Nagyon sokat segített a halványításban, hamar beszívódik, lehet rá fényvédőt és sminket is tenni. https://kremmania.hu/kremek/missha-vita-c-plus-spot-correcting-firming-ampoule
Az ára nem túl baráti, akcióban szoktam beszerezni , nagyon megbántam amikor mást vettem helyette.

3 Likes

Nálam most az Elyn’s Lab https://kremmania.hu/kremek/elyn-s-lab-pigment-c-control-10-sap-c-vitamin-szarmazek c vitamin széruma a befutó. Lassan elfogy az üvegcse, szerintem telitalálat. Pigment foltom mondjuk nincs, de a kissé pattis bőrömet csodásan kordában tartja. Várom a reggeleket, hogy végre fel tudjam tenni. Viszont picit húzza a bőröm, így kell utána egy hidratáló vékonyan. Utána viszont gond nélkül megy a fényvédő, smink is. Nekem az első c vitamin szérum, ami után látom, hogy végre csinál is valamit, nem csak kenem magamra.

2 Likes

Pem Delian Phoenix, szuper vizes állaga van és nem oxidálta a pórusaimat. Úgy vettem észre, hogy a PIE-k gyorsabban halványulnak a használata mellett.

2 Likes

Ez sajnos már nem igazán kapható. :frowning: De köszönöm!

1 Likes

https://ksisters.hu/product/missha-vita-c-plus-spot-correcting-firming-ampoule?sku=2099714&gclid=CjwKCAiA-vOsBhAAEiwAIWR0TfdJMsn3ABhAs32N8Rx3fY9KPlowTdCxtnkg7rdMfCLvcTSuaa-J6hoCp74QAvD_BwE
Ksistersen van meg Notinon is, szettben szoktam venni fátyolmaszkokkal együtt.

2 Likes

Köszönöm szépen, vettem egy Elyn’s Labot. Néztem a Naticset, de elég draga volt.

221 Code Red. Vagy színvak vagyok, vagy kicserélték az izzót a munkahelyi mosdóban, de ma ennek a rúzsnak lett rajtam egy narancsos stichje.:see_no_evil:
Kérem, ezek roppant fontos dolgok, teljesen más irányba viszi el az összhatást egy rúzs pontos árnyalata, aztán lőttek a tér-idő kontinuumnak meg az önérzetnek.:smiley:

4 Likes

Sziasztok!

Szerintetek a komolyabb arckezelések közül mit lehet érdemes megcsináltatni?
31 éves leszek, kezdődő ráncok, vízhiány, régi pattanás utáni apróbb hegek, elszíneződések a problémám. Mondjuk az elmúlt egy hónapban belobbant az arcom, gyulladt dolgok is vannak rajta, eltömődött pórusok, mitesszerek is lettek. Fogalmam sincs mi az oka.

Co2 lézeres kezelésen gondolkodtam. Mi a véleményetek róla?

Köszi.

1 Likes

Nagyon drasztikus.
Olyanoknak szokták csinálni akiknek konkrétan heges, lyukacsos a bőre.
A gyógyulási idő 10 nap, új bőrt növesztesz közben, sokmindenre vevő vagyok , hogy örökké fiatal és csodálatos legyek, erre nem tudom rávenni magam.
https://m.youtube.com/shorts/GxHjBs_FffA
https://m.youtube.com/shorts/mBMvbpwyCfA

3 Likes

Hűha…a harmadik, negyedik nap egészen sokkoló, horror hatást kelt. :flushed: