Ajánlást kérek!

Szerintem már elindult, egy csomó mindenre van 50%.

2 Likes

Elindult, az Arkádban már lecsaptam 3 fürdőbombára.

1 Likes

Sziasztok!
Hajszárító ajánlást szeretnék kérni.
Ma reggel megadta magát az éppen nagykorúvá érett hajszaritóm. :disappointed_relieved:
Fogalmam sincs milyet érdemes mostanában venni, gondolom ionos azért legyen. Nincs szükségem Dysonra. Heti 2 szárításhoz, hideg-meleg fokozattal szeretném.

Ti milyet használtok mostanában? Tudtok ajánlani olyan típust, ami nem is 18, de sok évig megbízható?
Köszönöm!!

1 Likes

Nekem egy baromi olcsó Sencor van, tavaly mikor tönkrement a hajszárítóm, épp nagyon nem volt rá keret. Ionos, állítható az erősség és külön a hőfok is (a halálom, mikor a hűvös levegő lepkepuki, de ha nagyobb fokozatra kapcsolok, tűzforró), nekem ezek voltak a szempontok. Így utólag tök jó, hogy van hozzá diffúzor is, mert időközben elkezdtem göndörként kezelni a hajam, azóta csak a diffúzort használom. Meglepően jó, abszolút meg vagyok vele elégedve, nem feltétlenül vennék másikat (drágábbat) most sem.

4 Likes

Nekünk ez a hajszárítónk: Remington D3015 hajszárító vásárlás, Hajszárító bolt árak, hajszárító akciók

5 éve használjuk családilag, semmi gond nem volt vele. Egy hónapja leejtettem, és letörtek a műanyag ház hátsó részéről darabok. De még úgy is működött. A biztonság kedvéért persze vettem újat. :grin:

1 Likes

Én ezt használom (1 éve vettem), de elégedett vagyok vele, mert a dús és hosszú hajamat viszonylag gyorsan szárítja. A 2400 wattos erősség miatt választottam (van rajta hideg levegò gomb is), de ha most vennék, akkor az lenne a legelső szempont, hogy kis súlyú legyen, mert egy tisztességes beszárításnál letörik a karom.

1 Likes

Még egy pont ennek a típusnak, én is egy ilyet nyúzok kb. 3 éve.

1 Likes
1 Likes

Remington AC-motorosat vegyél, azoknál sokáig bírja a motor. Olyat vettem otthonra is pár hete, most nem jut eszembe melyik pontosan, de nem a legújabb, több éve kapható már. Itt a Babyliss Hydro Fusion van, ami plazmás, már 1 éve megvan. Nagyon könnyű, azért vettem ezt, de a Remingtonoktól fényesebb a hajam.

1 Likes

Köszönöm mindenkinek!
Ezek a Remingtonok a legszimpibbek. :slightly_smiling_face:

2 Likes

https://kremmania.hu/kremek/remington-ac9140-proluxe-hajszarito
Nekem ez van, nagyon szeretem, hamar megszárad vele a hajam, fodrászom is évekig nyúzta.

1 Likes

Amúgy sajnos a remingtonos hajszárítókhoz adott diffúzorok nem elég öblösek. Csak szétfújják a tincseket, mert nem tudnak mibe “beleülni”.

Nekem is vennem kell, mert a fiam kinyírta. Vettem egy dyson utánzatot, de röhejes! Nagyon hangos, a teljesítmény viszont botrányos.

Túl nagy fokozaton használta?

Szeretném átgondolni a vásárlást, de most az idő is szorít, mert így télen muszáj szárítanom minden hajmosás után. Következő mosásra már kellene. :sweat_smile:
Itt kaptam jó tippeket.

Kolléganőmnek keresek valami szemkrémet, tudtok segíteni? Balea-tól Eucerin-ig árkategória, mert nem akar/tud többet költeni rá, meg semmit nem tud a bőrápolásról, de kérdezte, hogy nem tudok-e valami jót. 45 év körül van. Még én is éppen keresem az igazit, de ebben az árkategóriában végképp nem vagyok otthon. Van valami olcsó és jó?
Annyit tudok, hogy érzékeny, vízhiányos a bőre, ezt figyelembe kéne venni.
(Küldtem neki Skinsmart blogot meg leírtam/elmondtam pár dolgot amivel kapcsolatban nem volt képben, de világmegvàltásra nincs most lehetőség.)

Ezt a szemkörnyékápolót nagyon szerettem. Csodát nem tesz, de tényleg érezhetően hidratál.

2 Likes

Egy Balea tipp: Screenshot_20240104_231543_Chrome

3 Likes

Szintén DM, ezek összetevők alapjan tartalmasabbak:
Screenshot_20240105_003845_Mein dm
Screenshot_20240105_005118_Mein dm

2 Likes

Én is egy Helia-D-t fogyasztok most. A Botanic termékcsaládjukból. Egész jó, de ehhez fogok visszatérni:

3 Likes

Köszönöm szépen mindenkinek az ajánlásokat! Továbbítottam a kolléganőmnek, aztán remélem, talál bennük valamit ami szimpatikus. :slight_smile:

3 Likes