Ajánlást kérek!

Sziasztok, nem tud valaki egy jó, ténylegesen valódi vaníliát tartalmazó vanília olajat? Eddig az alábbit használtam, de megváltoztatták és természetesen csak rosszabb lett. Sűrű, testes, nagyon jól hidratàlò olaj volt, most meg sokkal könnyebb, vizesebb lett az àllaga ès jóval kevèsbè hidratàl. A règinek olyan jó tömény vanìlia illata volt, imàdtam. A mostaninak valami picit èdes-cukros illata van, de annyira gyenge, hogy bele kell dugnom az orrom, hogy èrezzek valamit. Ez màr sajnos a màsodik üvegem az ùj formulàval, ès biztos, hogy nincs megromolva sem.

https://www.notino.hu/soaphoria/organic-masszazsolaj-vanilia-kivonattal/

Kb. egy hónapja beszélgettünk többekkel arról, hogy a Teint Idole UW alapozó Lys Rose-ja 220C néven született újjá, és panaszkodtam, hogy a bolti próba alapján úgy láttam, nem ugyanolyan a színe.Több ajánlást is kaptam más márkákból, azokról később.
Szóval rendeltem mintát a 220C-ből, és összehasonlítottam a régi 02-vel, amit használok. Sajnos nem tévedtem, valóban sárgásabb. Próbáltam lefotózni a különbséget,mentem lámpától lámpáig, de nem nagyon sikerült, a sárgás és a rózsás kontrasztját visszaadni, a 220C a képen inkább neutrálisnak tűnik, de élőben sárgásba hajló szín. A lényeg így is látszik. Az alsó a 02, a felső a 220C.
IMG_20231127_164509
Ez sajnos rossz hír azoknak, mint pl. @creammaniac, akik a 02-es árnyalatot használják.
Javasolta valaki, hogy próbáljak más árnyalatot az UW-ből. Sajnos csak a Care & Glow verzióból sikerült világosabb mintát rendelni. A 115C egészen szimpatikus, de sajnos C&G változatban nem jött be, hamarabb szárad, gyorsabban kell felvinni, nem eléggé tartós, és engem szárít. Próba nélkül pedig nem is mernék ilyen színű UW-t rendelni.
A C&G 220C-je furcsa mód majdnem egyezik az UW 02-vel, de a fentiek miatt felejtős.
Rendeltem 3 féle Dior mintát, a színeket nem találtam el. A Forever Skin Glow és a Forever Natural Nude 2N-ek jóval világosabbak és sárgásabbak, mint szeretném, a Forever 00 Neutralt majd akkor használom el, amikor Morticia Addams leszek farsangkor. :smiley: Az áruk miatt nem kajtatok másik színű minták után.
Nos, egyelőre nem találtam meg a Lys Rose utódját, viszont rendeltem egy Missha BB-t 23-as színben, mert réges-régen azt használtam télen-nyáron (fura, de alkalmazkodott). Az elképesztő szépen beleolvad a bőrömbe, sokkal jobban, mint a Lys, de persze ugyanazokat a jóságokat nem fogja nyújtani, mint a Lancome. Lehet, hogy beérem azzal egyelőre, ha kiderül, hogy még mindig szeretjük egymást.

2 Likes

Különben utánaolvastam a problémának, és külföldön is panaszkodnak az Ultra Wear megújult verziójára. Egy afrikai származású színésznő például csak az UW-ben találta meg magának tökéletes színt, és most azt is elizélték. Totál kiakadt, érthetően.
Lancome-ék rúgtak egy nagy öngólt maguknak, azt hiszem.

Sziasztok! :slightly_smiling_face:

Tudtok esetleg jó minőségű kék szempillaspirált ajánlani? Tinikoromban volt egy Avonos, szerettem is, most hirtelen rám jött, hogy kipróbálnám újra. :see_no_evil: Esetleg drogériás vonalon…?

A pupának és a revlonnak van, meg elvileg a lash paradise is van kékben, de utóbbi kettőt nem tudom hogy lehet-e kapni Magyarországon. Vagy a Lovely, van az a sárga spirál ami irtó népszerű volt egy időben, abból is van kék

1 Likes

Köszi a tippeket!
A Lovely-t meg is találtam a Rossmann oldalán, megnézem majd üzletben. :blush:

1 Likes

Sziasztok! Tudnátok ajánlani drogériában kapható precíz, hiper-szuper szemöldökcsipeszt? Tudom, hogy csak egy csipesz, de azért vannak különbségek köztük.

Hello Vicus, nem drogériás, de én az ősidők óta, majd 30 éve erre esküszök. Az első alkalom óta használom ma is folyamatosan: ollós szemöldökcsipesz. Nem pont innen, nem ponz ez, de ilyen : https://heikowild.hu/kozmetikai-eszkozok/424-kozmetikai-fogo-ollos-szemoldok-csipesz.html?gclid=Cj0KCQiAsburBhCIARIsAExmsu5TqXX-rH4v5FNOdXHH3WD5v2s7mHXD-43Zc4N5nSuEiNumfA9sukEaAim1EALw_wcB

3 Likes

@Lencseee sok-sok :kissing_heart: -t érdemelsz tőlem ezért a posztodért, ui. én is sok-sok éve csak ezt az ollós szemöldökcsipeszt :+1: használom nagy megelégedéssel, számomra ez az abszolut tuti :ok_hand:.
Mivel mindenki is használja a családban, még mielőtt “lába kelne”, szükségem lenne egy pót darabra, de sajnos itt nálunk ez nem fellelhető és mikor “otthon” voltam sem találtam rá sehol.
Valamikor én is rákérdeztem pont itt, abban a reményben, hátha ti tudtok segíteni.
Túl ezen a honlapon ismersz esetleg egyéb, nem online üzletet, ahol meg tudná nekem venni a fiam?

1 Likes

@Nico, simán beírod a gugliba, hogy ollós szemöldökcsipesz és kidob egy rakás lehetőseget, ahonnan beszerezhető. Az enyém, mint mondtam, végigkísér az életemen :joy: tényleg nem kellett vennem még újat 1994 óta :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Ha nem kell feltétlenül ollós, az Ebelinnek van a gumis borítású, egyszerű csipesze: dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!

Az egyik legjobb, amit valaha használtam.

2 Likes

Köszi, ez szuper, mert ezt már nézegettem a közeli dm-ben és a fekete színű tökéletes lenne a páromnak :slightly_smiling_face:

1 Likes

Neked meg egy rózsaszín. :slight_smile:

1 Likes

Tudnátok ajánlani légyszi C vitaminos szérumot? Nagyon keresek, de a KM vélemények alapján egyik sem győzött meg. 😵‍💫

Nekem a Pem Deliané tetszett, könnyű, vizes állagú, nem oxidálta a pórusokat, nem veszett össze semmivel, nem kukacosodott.

1 Likes

Mik lennének az elvárások a szérumtól?

1 Likes

Tutira ne okozz pattanást, és hogy foltokat halványítson. Alapvetően sok miteszerem van, és félek hogy bedurrannának tőle. Kb 2-3 éve használtam a c-glowt, de nem emlékszem rá hogy milyen hatása volt.

https://kremmania.hu/kremek/missha-vita-c-plus-spot-correcting-firming-ampoule
Három vagy négy üveggel is elhasználtam belőle aztán Revoxra cseréltem amit nagyon megbántam.
Nagyon szeretem, könnyen beszívódik, lehet rá fényvédőzni és sminkelni is.
Nekem semmi bajom sem lett tőle, egy darab pattanást se hozott elő, a foltjaimon sokat segített.
Most egy GG- t nyúzok ha az elfogy akkor ezt fogom újravenni .

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm! :heart_eyes:

1 Likes

Sziasztok, Lush-nál mikor szoktak indulni a nagy akciók? Köszönöm szépen!