Én vasárnap rendeltem a német Sephorából Rare Beautyt Ausztriába. Nem csak Amerikában kapható.
A sminkes barátnőmmel próbálgatunk dolgokat, majd megmutatom, és persze írok véleményt a krémmániára, mert azt szeretek.
Amit próbáltunk: porpúder, a pirosítóik, szemöldökgél, ceruza, ajakolaj, ajakbalzsam, krémes bronzer, mini spirál, mini arcpermet, a szemhéjstick.
Megvettem a mini Soft Pinch Blush-t, tényleg csak 1-2 pötty kell belőle, egy álom.
Megvettem barátnőmnek karácsonyra a szemhéjpalettát, de nem bontottam ki, arról nem tudok nyilatkozni. Fel sem nyitottam, de képek alapján gyönyörű, bár sokan írták, hogy nem az a csúcstermék.
A folyékony szemhéjfestékekről is nagyon jókat olvastam.
Jajjj, egy kimaradt: ecsetek.
Nekem egy Hourglass ecsetem van, néhány Scott Barnes, de a Rare Beauty ecset valami álom.
Sírba visztek.
Sziasztok !
Én folyamatosan rendelem, és valóban az alapozó nem a kedvenc, de a színezett hidratáló viszont szuper , olyan mint a CT light wonder. Az összes többi terméke wow, főleg a liquidek, de az ecsetek is, meg a púder, rúzs…
Van egy limitált kit eladó, most jelent meg idei karácsonyi, de 2 nap alatt elvitték.
https://kremmania.hu/elado/mimicike-rare-beauty-blush-glow-4-piece-mini-set
A német Sephora- ban mintha láttam volna. Mindjárt linkelem, ha megtalálom.Blush & Glow 4-teiliges Mini-Set - Make-up-Set von RARE BEAUTY ≡ SEPHORA
Nekem van 1 eladó, azért linkeltem a KM oldalam
De ahogy látom ott is elvitték. Ez jellemző, hogy ilyen limitált szetteket gyorsan kifosztanak.
A Német oldal picit jobb áron van, de sajnos nem szállít hozzánk csak a francia oldal…
Köszönöm, de én ingyen szállítással meg tudom rendelni ês 10 %- ot is kapok ŕá + 3 próbát , így 12.500 kb. Nekem belerakta a kosárba, mindjárt nézem a fizetést is akkor kiderül. Sőt személyesen is átvehető. Azért szoktam írni, mert németoban élek, és ha vki nagyon szeretne vmit és ìr nekem, akkor be tudom szerezni, és tavasszal + nyáron el tudom vinni és foxposttal vagy mással elküldeni
Az nagyon jó ár ( nekünk sajnos szállítással 18800 FT ).
Annyira jó lenne ha szállítanának hozzánk is más országból, ha már nem nyitnak nálunk.
Nekem sajnos azt írja : Nicht verfügbar
Én csak azt nem értem miért kell mindenbe highlighter.
Ki mit használ napi sminkecset mosáshoz?
Mostanában rászoktam az alapozó ecsettel való felvitelére, és reggelente jó lenne valami nagyon hatékony, gyors módszer amivel ki tudom mosni az ecsetet. A szappan és folyékony szappan sem rossz (bár alapozótól is függ, a Teint Idole után órákig mosogatok…), de láttam direkt erre való szappanokat meg löttyöket. Használ valaki ilyet? Gyorsabban megtisztítják az ecsetet mint a fent említett dolgok?
Nekem legjobban a sima dm-es szappan vált be. Ezzel tudom a legkönnyebben az alapozót maradék nélkül eltávolítani az ecsetből. Ha sietek, inkább félreteszem és másnap mosom ki, addig jöhet az egyik tartalék ecset (szerencsére van pár). Speciális ecsettisztítót még nem próbáltam, ha valakinek van tapasztalata, arra én is kíváncsi vagyok.
https://www.dm.hu/dalli-szappan-naturtiszta-p4012400532841.html
Valamilyen drogériás sampont szoktam használni, legfőbb szempont, hogy ne legyen túl drága és valami ápoló anyag legyen benne, most éppen ezt használom:
https://kremmania.hu/kremek/balea-schonheitsgeheimnisse-goldene-milch-sampon
Valamint a For your Beauty ecsettisztítót. Nagyon megkönnyíti a munkát, aki sokat sminkel, annak nagy segítség:
Vanish szappan. Gyönyörűen és kíméletesen tisztít.
TP makeup csatornáján láttam már régen ezt a tippet, nekem nagyon bevált.
Nekem RT ecsetmosóm van, egy szivacsos a poros dolgokhoz, meg egy beauty blenderhez kapott szappan, utóbbival csak a szivacsot mosom. Rémlik, hogy van egy Sigma ecsetmosó szilikonos padom is, de nem tudom hova pakoltam költözéskor.
Az olívaolajos, kézi mosogatószeres mosás szerintem nagyon szennyezett ecseteken is működne, ha nem folyik a ragasztásig.
@Szeliger_1 -hez hasonlóan egy olcsó drogérias sampont használok ecsettisztításra és a For Your Beauty ecsetmosó “kesztyűjét”. Megvan 5-6 éve, a széle kicsit elszíneződött itt-ott, de ezt leszámítva most is olyan, mint új korában.
Én is pipereszappant használok és ilyesmi szilikon arctisztítót segédként: szilikon arctisztító. Ez picike, kb. 7-8 cm-es. Ha pedig a sűrű ecsetből nem jön ki az alapozó 2x-i mosás után sem, akkor óvatos benzines tisztítás jön. Ez eddig csak a Double Wear-rel fordult elő, szóval azóta nem kellett ilyet tennem, mert már nincs meg az az alapozó
Kifejezettten ecsettisztító szappanom vagy folyadékom sosem volt és elvoltam eddig nélkülük.
Egyetlen ecsetnek esett ki a szőre egyben eddig, az pedig egy krémes korrektorhoz való gyári ecsetke volt, ami egyébként nagggyon finom nylon szálas kis csoda volt, de elöregedett. Minden más ezer éves ecsetem egyben van és boldogan használom őket (azokat?). Régen több tucat volt, ma már csak 1 tucat (nem úgy, mint másból ).
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
A szilikonos kis eszközt ki fogom próbálni (tegnap a közelben lévő Rossmannban nem volt, különben már megvettem volna), meg beszerzek valami olcsó sampont is hozzá, az mégiscsak jobb zsíroldó tulajdonságokkal rendelkezik mint egy folyékony szappan.
A Vanish szappan szintén jó ötlet, lehet, hogy veszek egyet.
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban inkább csendes olvasója vagyok a fórumnak, viszont most a segítségetek szeretném kérni.
Új szem alatti színkorrektorra lesz hamarosan szükségem, viszont nem tudom, melyiket lenne érdemes megvennem. Korábban használtam a NYX-félét (RIP, ez volt a legjobb), van itthon a Catrice camouflage-ból a wake up effect, ez szerintem túl viaszos, nem tudom szépen eldolgozni, valamint minden bébi redőbe beül, meg is fogok válni tőle septiben, illetve jelenleg a Catrice Under eye brightenert használom, de ez is becsücsül a kis redőkbe, nincs elég fedése és már-már túl krémes, túl szemkrém-feeling az állaga/csúszóssága nekem. Boltban néztem az új essence stickeset, hát azt is túl sűrűnek éreztem és tele van csillámokkal…
Úgyhogy ezen tapasztalatokkal a tarsolyomban kezdtem el nézelődni a kínálatban, jelenleg a Nars tégelyese szimpatikus, de bármilyenre nyitott vagyok, ami bevált. Kissé beesett a szemem alja/mélyen ülőek a szemeim, krónikusan kevesetalvó vagyok, így minden nap használok ilyen terméket, előny, ha nagyobb a kiszerelés. Alapvetően kombinált/zsíros bőrtípus vagyok, szemem alja viszont kifejezetten ki tud száradni, korrektornak a Catrice Cover&care-t használom fölé majd essence all about matt-tal fixálok mindent.
Előre is nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni(: