Köszi
Én a helloskinről szoktam rendelni. Gyorsak, segítőkészek, sok információ fent van az oldalukon a termékekről.
Tinamunál is vannak koreai termékek, ha éppen útba esik, de igazából ez nagyon-nagyon ritka. Stylevanás árakhoz képest nyilván bármelyik webshop sokszoros… De azért néha megéri.
Én Notinoról rendeltem rendszeresen Missha szettet többször is , nagyon jó áron adták a C-vitaminos szérumot és hozzá a maszkokat.
Nekem a Yesstyle a kedvencem.
Ők honnan szállítanak?
Olyan megoldással jön a csomag Mo-ra, mint a Stylevana?
Ja, megvan, Koreából jön.
A mi éri meg vonalon: nekem a fényvédőm koreai, azt a KM piactérről szerzem be. Lehet drágább, mint a koreai oldalakról rendelni, de kevesebb macerával jár.
Akartam már mondani, hogy a Müllerben már vannak Missha és Mizon cuccok. Legalábbis maszkok biztosan. Múltkor ott vettem maszkot, nem a notinon.
A Helloskinre még egy szavazat, illetve a KM-en Laylie-től vettem sok mindent (igen, ő nem webáruház, de jó).
Laylie-re még egy szavazat, kedves, megbízható, és nagyon jó áron vannak nála a dolgok.
A Wholegoods olyan nekem, hogy imádok náluk nézelődni, de végül mindig meggyőzöm magam, hogy nem kell az nekem. (Egyébként vásároltam már tőlük, minden rendben ment.)
Plusz egy szavazat!
Valaki rendelt már Rare Beauty terméket a saját oldaláról? A kezembe kaparintottam pár termékét, és imádás van.
Szia én a https://eu.feelunique.com/content/brands
Ről rendeltem, minden rendben ment. És igen, szuper minden terméke, kivéve az alapozót.
Melyik alapozója nem jött be? A pipettás?
Én a Sephoraból rendeltem eddig, és aztán döbbentem meg, hogy szállítanak ide is.
Jelenleg a következő termékek nem vásárolhatók meg az Egyesült Államokon kívül :
Rare Beauty Blush & Glow 4-Piece Mini Set
Rare Beauty Scented Candle
Rare Beauty Oversized Hoodie
“Use Kind Words” Crewneck Sweater
Blush & Highlight Custom Set
Positive Light Custom Set
Rare Beauty Kind Words Lip Set
Soft Pinch Liquid Blush Collector’s Set
Soft Pinch Liquid Blush (Matte shades) - Bliss, Faith, Grace, and Love
Positive Light Liquid Luminizer
Stay Vulnerable Liquid Eyeshadow
Always An Optimist Weightless Eye Primer
Igen, a pipettás. Sajnos rajta ül a bőrömön, szárítja. Egy szóval nem szép. Valószínűleg zsíros bőrűeknek nyáron jó lehet.
Köszi, hogy megírtad.
Mármint a hivatalos oldal nem szállít ennyi mindent?
Igen, a hivazalos honlapon találtam.
Feladok egy rendelést.
Milyen termékeket próbáltál tőlük?
Én a francia Sephoráról rendeltem egy folyékony highlightert és egy krémes pirosítót.
A krém pirosító nagyon szép, nem lehet túlzásba esni, nagyon könnyen oszlatható és szuper természetes.
A folyékony szemhélyfesték szuper tartós, természetes és nagyon jó alapnak is.
A matt folyekony rúzs a legjobb amit próbáltam! Nem annyira tartós, viszont szépen kopik, nem szárít és kellemes érzés az ajkon.
Szuper még a szemöldök ceruza és spirál. A spirál festék része besűrűsödik, de egy kis duraline megoldja. A ceruza viszont szuper pigmentált, már csak azért is megéri!
A folyékony tus szép, de húzza a bőrt, csak profiknak.
Összességében az alapozó nagy No-No, illetve a szemhéjtusnál is van jobb, de a többi Wow! Nagyon természetes és szuper könnyű használni!