Ajánlást kérek!

Köszi :slight_smile:

1 Likes

Én a helloskinről szoktam rendelni. Gyorsak, segítőkészek, sok információ fent van az oldalukon a termékekről.
Tinamunál is vannak koreai termékek, ha éppen útba esik, de igazából ez nagyon-nagyon ritka. Stylevanás árakhoz képest nyilván bármelyik webshop sokszoros… :frowning: De azért néha megéri.

3 Likes

Én Notinoról rendeltem rendszeresen Missha szettet többször is , nagyon jó áron adták a C-vitaminos szérumot és hozzá a maszkokat.

1 Likes

Nekem a Yesstyle a kedvencem.

1 Likes

Ők honnan szállítanak?
Olyan megoldással jön a csomag Mo-ra, mint a Stylevana?

Ja, megvan, Koreából jön.

1 Likes

A mi éri meg vonalon: nekem a fényvédőm koreai, azt a KM piactérről szerzem be. Lehet drágább, mint a koreai oldalakról rendelni, de kevesebb macerával jár.

1 Likes

Akartam már mondani, hogy a Müllerben már vannak Missha és Mizon cuccok. Legalábbis maszkok biztosan. Múltkor ott vettem maszkot, nem a notinon.

1 Likes

A Helloskinre még egy szavazat, illetve a KM-en Laylie-től vettem sok mindent (igen, ő nem webáruház, de jó). :grin:

5 Likes

Laylie-re még egy szavazat, kedves, megbízható, és nagyon jó áron vannak nála a dolgok.
A Wholegoods olyan nekem, hogy imádok náluk nézelődni, de végül mindig meggyőzöm magam, hogy nem kell az nekem. :grinning_face_with_smiling_eyes: (Egyébként vásároltam már tőlük, minden rendben ment.)

3 Likes

Plusz egy szavazat!

2 Likes

Valaki rendelt már Rare Beauty terméket a saját oldaláról? A kezembe kaparintottam pár termékét, és imádás van.

Szia én a https://eu.feelunique.com/content/brands
Ről rendeltem, minden rendben ment. És igen, szuper minden terméke, kivéve az alapozót.

1 Likes

Melyik alapozója nem jött be? A pipettás?
Én a Sephoraból rendeltem eddig, és aztán döbbentem meg, hogy szállítanak ide is.

Jelenleg a következő termékek nem vásárolhatók meg az Egyesült Államokon kívül :frowning: :
Rare Beauty Blush & Glow 4-Piece Mini Set
Rare Beauty Scented Candle
Rare Beauty Oversized Hoodie
“Use Kind Words” Crewneck Sweater
Blush & Highlight Custom Set
Positive Light Custom Set
Rare Beauty Kind Words Lip Set
Soft Pinch Liquid Blush Collector’s Set
Soft Pinch Liquid Blush (Matte shades) - Bliss, Faith, Grace, and Love
Positive Light Liquid Luminizer
Stay Vulnerable Liquid Eyeshadow
Always An Optimist Weightless Eye Primer

Igen, a pipettás. Sajnos rajta ül a bőrömön, szárítja. Egy szóval nem szép. Valószínűleg zsíros bőrűeknek nyáron jó lehet.

1 Likes

Köszi, hogy megírtad. :heart_eyes:

Mármint a hivatalos oldal nem szállít ennyi mindent?

Igen, a hivazalos honlapon találtam.
Feladok egy rendelést.

1 Likes

Milyen termékeket próbáltál tőlük?
Én a francia Sephoráról rendeltem egy folyékony highlightert és egy krémes pirosítót.

1 Likes

A krém pirosító nagyon szép, nem lehet túlzásba esni, nagyon könnyen oszlatható és szuper természetes.
A folyékony szemhélyfesték szuper tartós, természetes és nagyon jó alapnak is.
A matt folyekony rúzs a legjobb amit próbáltam! Nem annyira tartós, viszont szépen kopik, nem szárít és kellemes érzés az ajkon.
Szuper még a szemöldök ceruza és spirál. A spirál festék része besűrűsödik, de egy kis duraline megoldja. A ceruza viszont szuper pigmentált, már csak azért is megéri!
A folyékony tus szép, de húzza a bőrt, csak profiknak.
Összességében az alapozó nagy No-No, illetve a szemhéjtusnál is van jobb, de a többi Wow! Nagyon természetes és szuper könnyű használni!

2 Likes